Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 podle informací v odkaze, který jsem tady postnul už je na dodatečnou registraci pozdě - respektive můžeš se zaregistrovat, ale kód už ti nepošlou (ale tak do budoucna se to očividně hodí :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 no tak to natoč chci tvůj zážitek a husý kůži :D cejtit taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Sakra me se tam stejne nejde zaregistrovat pise to : The e-mail address cannot be used. Please try again. Vim co to znamena ale nevim co s tim, to tam nemuze bejt ceska email adresa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 já to taky snažím nějak ošulit ale nejdeto a stejně kod už nedostaneš :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 jj, ale pro priste PS: Jarwin, že mi ten kod pošleš, nebo alespoň pujčíš. Edit: To měl bejt vtip. PS: já se tak tesim az to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 to nepůjde kod se dá použít určitě jen jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 přesně tak - promo kód se dá aktivovat na kterémkoliv účtu, ale jak ho jednou aktivuješ tak už je k ničemu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 teĎ si vem že by to prostě šlo každýmu, to by už prostě nemusel ten kod bejt, jinak mě napadlo když stáneš instalačku jdou sdílet nějak data ? že bych si hodil do ps3 instalačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 když si to stáhneš tak by to teoreticky mělo jít na dalších 4 ps3 ne? (myslim že ten celkovej počet je 5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 CHheVvy: takhle to podle mě obejít taky nepůjde - to už by na PS3 jely i vypálené hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 myslíš ? no já nevím jak to funguje když třeba 5 lidí se složí na jednu hru z PS store ale asi ne tak jak si představuju :) tak nic :( nechtěl bys natočit jak to pouštíš a hraješ a upnout to nějak rád bych se podíval jak to vypadá atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 no nemám u sebe žádnou kameru, jedině snad mobilem, ale to by byla asi naprd kvalita - ale určitě upnu nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 kk díky :)kdyžtak ti dám thx atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Tak už taky stahuju, su zvědavé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarwin Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak moje dojmy z dema lze shrnout jedním slovem - MASAKR. Hra vypadá a hraje se skvěle, kdo ve své době hral původní GoW2 na PS2 ví co může očekávat (jak v rámci skoku v grafice tak gameplayi). Jedná se o demo, které bylo původně uvedené na E3 - půl roku starý build, takže se hra občas zaškubne, ale nic co by kazilo zážitek. Grafika je parádní - ve srovnání s Uncharted 2 má podle mě o něco lepší grafiku postav a o něco horší grafiku okolí. Ovšem hratelnost je brutální, nejvíce mě dostávaly ty malé detaily - jako když Kratos urve někomu hlavu, vyloupne oko, nebo vyřízne střeva, tak zůstane ještě nějakou dobu od krve. Celkem jsem demo dohrál asi za 10-15 minut (bohužel v demu nejde zvýšit obtížnost ). Gamplay vido nemá cenu nahrávat - nejedná se o nic co by už každý neviděl, ale upnul jsem aspoň pár obrázků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 no tak to je jako skvělý :) díky moc už bych to chtěl mít doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ku*va jakto že mi nepřišel kod? :!: kupuju hry za takoví kačky,za hry z psstore jsem už dal taky ranec a oni mi ani nepošlou kod na ušmudlaný demo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nejvetsi ironie .-) PS3 nemam uz nejakej ten mesic ale kouknu do mailu a co tam navidim .-) kod na demo :D kdo ma takove stesti jako ja ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Nejvetsi ironie .-) PS3 nemam uz nejakej ten mesic ale kouknu do mailu a co tam navidim .-) kod na demo :D kdo ma takove stesti jako ja ? :D Kámo dej mi ho a miluju tě,pošlu ti i nějaký kačky...domluvíme se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pánové kdyby někdo svůj kod nechce já ho velmi rád přivítám :) mužem se třeba domluvit i na nějaké odměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 věz mi že nikdo se ho nezbaví :D asi a jestli jo tak ho chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tak jsem to demo včera hrál, a nějak nevim ... asi jsem čekal něco jinýho - že Kratos bude větší, nebo nevim ... :-) Prostě se mi na tom něco nezdá a nevím co - tedy ne, že by to nebylo pělný, ale ... zřejmě to bude velkým očekáváním. Rozhodně jsem si myslel, že z toho budu víc na větvi . God of War jsem hál jen na PSP a tam mě to fascinovalo - stejnej efekt se zatím tady nedostavil. Možná je to taky tím, že jsem to hrál ospalej (od 4 do 5 ráno ;-) ) ... Ještě to zkusím na větší TV, jestli bude efekt o hodne jinej ... na 22" to bylo všechno takový malý ... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 však je to jen demo :) a já asi budu rád když se to bude držet staré hratelnosti a nebudou tam vymýšlet kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Afghan3c Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Čau lidi, co se týče těch promo kódů, tak jsem se dočetl, že hlavní podmínka, abyste ho dostali je, že musíte mít zaškrtnuto, že si přejete dostávat novinky mailem. Ale i tak byly kódy odeslány jen části těchto uživatelů, což je trochu nefér :cry: Když jsem ten kód v mailu objevil, tak jsem si řikal, co je to za pí.ovinu, protože demo má vyjít až koncem roku, a ještě nejspíš jen na tom blu ray District, případně GOW Collection, které obě vyjdou jen v USA. Takže jsem si říkal, že to spíš bude jen nějaké rozsáhlejší video a tak jsem to zkusil až včera večer. Velikost 2,6GB mě docela nažhavila a výsledek byl nepopsatelnej :cheesygrin: Já nikdy GOW nehrál, byl jsem zapřisáhlej PCčkář, ale po zážitku z toho E3 dema jsem se rozhodl zainvestovat do GOW Collection (i když mě bude časově velmi tížit Dragon Age Origins), obzvlášť, když vyjdou v HD grafice - 720p. Takže doporučuji všem, co si chtějí zkrátit to předlouhé čekání do března, i v případě, že to demo vyjde třeba jako dáreček k Vánocům pro všechny. :cheesygrin: Jo a co se týče kvality dema, tak já byl opravdu velmi uchvácen, protože na 127cm Full HD plazmě to vypadalo ještě líp, jak Uncharted 2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 jejda mane, tak ono je na světě demo, to jsem zase něco zmeškal :( díval jsem se podle scennshotů, že toto demo existuje i jako gameplay video. na GOW1a2 a GOW3 PS3 jsem brutálně nadrženej :D jakože obě předchozí hry na PS2 sme s bráchem podrtili naplno! získat některé bonusy nebyla žádná sranda :D děsně těším jak nažhavím znova jedničku a dvojku a zavzpomínám.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.