LOPO_X Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ted jsem si vsiml ze vlaste ten kod mam i ja tak si to pujdu stahnout. GoW jsem zatim hral vse co vyslo i hru na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 http://www.gamebazar.cz/main.php?kam=profil&user=Kawex uživatel který prodává God Of War 3 demo má dva klíče, jeden za 200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 http://www.gamebazar.cz/main.php?kam=profil&user=Kawex uživatel který prodává God Of War 3 demo má dva klíče, jeden za 200kč pěknej vyžírka, kdyby ten klíč šel zrecyklovat, tak ho pošlu dál, protože to demo mi jednou stačilo... je to sice super, ale že bych to potřeboval drtit pořád dokola to ne... líbilo se mi vyrvání oka a utržení hlavy, to jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 mohl bych si to od tebe sosnout ? prosím dal bych THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Nevite kdy vyjde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 mohl bych si to od tebe sosnout ? prosím dal bych THX sorry, ale nerad bych svoje údaje k účtu svěřoval cizímu člověku, mám tu už docela hodně trophies a tak... heslo na ten účet bych neřek ani svojí mámě :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 A kdy to demo výjde normálně na PSN? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 No já teĎ přesně nevím řikalo se že vůbec a někdo psal že pak na konci tohoto roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Tak jsem taky hrál demo ,a musím říct ,že ikdyž jsem to vlastně už viděl v trailerech a videích ,tak jak jsem to demo hrál ,naráz mi každá hra kterou jsem viděl ,vedle GOW3 přišla uplně nicotná ,poloviční ,prostě je to ten nej nářez co jsem hrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 God of War II s novejma pohybama, dokonalou grafikou, nepadající framerate, skvělej zážitek. Nic víc po nich ani chtít nechtěj, protože tohle je dokonalý. Skvělá záležitost, zábavný víc než GoW na PSP či I,II na PS2. Vyrvání vnitřností, urvání hlavy nebo zmiňovaný vytržení oka je fakt krásně propracovaný. Nebo ty detaily jako že na Kratosovy zůstává krev. Moc povedený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Parádní wallpapery GoW3,zvlášť ten první http://www.holyfragger.com/ps3/action/god_of_war_iii/wallpaper/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdravím, měl bych menší dotaz ohledně GoW 3 dema - včera mi přišlo GoW Collection, který má na obalu napsáno Includes Voucher for God of War 3 E3 2009 DEMO a uvnitř obalu je pouze disk, manuál a další papír upozorňující na možnost stažení dema, ale kde ho mám stáhnout, to už se tu nepíše ani žádný kod. Chybí mi tu něco nebo jsem se jen přehlídl?? Děkuju za každou rádu, rád bych to demo také vyzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Na tom papirku mas kod,seskrabnes policko..a v PSN nahore jak je kosik,tak na levo je tusticka..kliknes,zadas kod a sosas:) Snad sem to rekl zpravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Na tom papírku žádné políčko s kodem není, asi mám smůlu... Zvláštní je, že na obalu hry je napsáno, že obsahuje voucher ke stažení dema GoW III - ale to je jedno, je to jen demo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Na tom papírku žádné políčko s kodem není, asi mám smůlu... Zvláštní je, že na obalu hry je napsáno, že obsahuje voucher ke stažení dema GoW III - ale to je jedno, je to jen demo :? Mohl bych od tebe sosnout to demo dal bych ti credits na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Na tom papírku žádné políčko s kodem není, asi mám smůlu... Zvláštní je, že na obalu hry je napsáno, že obsahuje voucher ke stažení dema GoW III - ale to je jedno, je to jen demo :? Muzes nejak udelat fotku zadni strany toho listku a krabicky a dat to sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 dalsi bojova hra kterych je na konzolich mrte... mozna ne takovych kvalit kterych dosahuje GoW3 ale je jich dost... Treba se dockame i verze pro X360 ale v to doufat nebudu :D... trosku to ps - trojkarum zavidim ale my co hrajem na x360 se snad taky dockame nejake poradne bojovky jako se dockaji PS3 s GoW A to ja doufam ze to nikdy na xbox nebude nic proti nemu ale zmrdi z microsoftu serou na ps3 podive l4d2 mass effect2 Gears of war 2 nic s toho na ps neni a pritom to sou peckovi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 God Of War na PS3 nikdy nebude a doufám v tom že to tak zůstane vy by jste neraději všechno vypálili atd a na víic GoW je přímo exkluzivní hra od Sony to je jako kdyby chtěl Microsoft prodat svého nejlepšího koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Zelvak: a Uncharted, Resistance, MGS, LBP, Motorstorm atd snad jsou na Xbox? .... to je teda nazor.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 DarkSiders and the Wrath of War .... GoW3 ma vyzivatele v podobe teto hry hry ... brutalita , pěkna grafika a první recenze ktera Darksideroj udelila 10/10 na play.com .. myslim že to GoW 3 nebude mit tak jednoduchý :D http://www.gametrailers.com/video/preview-darksiders/59080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 DarkSiders and the Wrath of War .... GoW3 ma vyzivatele v podobe teto hry hry ... brutalita , pěkna grafika a první recenze ktera Darksideroj udelila 10/10 na play.com .. myslim že to GoW 3 nebude mit tak jednoduchý :D http://www.gametrailers.com/video/preview-darksiders/59080 kdyže to má vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Huh tak to vypada taky hodne dobre.a Pokud koukam dobre tak to ma vyjit uz 5.ledna 2010..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Nezkoušejte začít flame :dozey:.. Ani slovo o xboxu.. Jinak ta hra na xku nikdy nebude nejen kvůli tomu že by musela bejt tak na 5 DVD-DL, ale hlavně protože tohle by xko těžko utáhlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 DarkSiders and the Wrath of War .... GoW3 ma vyzivatele v podobe teto hry hry ... brutalita , pěkna grafika a první recenze ktera Darksideroj udelila 10/10 na play.com .. myslim že to GoW 3 nebude mit tak jednoduchý :D http://www.gametrailers.com/video/preview-darksiders/59080 Tohle mně příjde spíš jako konkurence pro Devil M.Cry nez GoW 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 pro gow3 je dante inferno je to jeho kopirká a jinak prej tam už nedávaj ty kody kámoš to taky němel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.