Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Nezkoušejte začít flame :dozey:.. Ani slovo o xboxu..Jinak ta hra na xku nikdy nebude nejen kvůli tomu že by musela bejt tak na 5 DVD-DL, ale hlavně protože tohle by xko těžko utáhlo.. tohle je ale multiplatformovka .... PS3 a Xbox tak nevim ale ta hra ma vyjít až 8.1.2010 ... napsal sem to proto že o ni mnoho lidi neví a vydapa až neskutečně dobře :D konkurence pro gow3 jak vyšitá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tak já jsem obědnával z hon kongu, mám verzi z regionu 3 a kód jsem tam měl, je taky zajímavé, že jsem to bez problému stáhnul na dvou konzolích. Ještě dodám, že jsem musel vytvořit účet na hong kong store screen zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Koukam ty mas jeste uplne jinej potisk:) Ja mam tudle verzi objednanou z US.Na te druhe fotce je listek s kodem na demo GoW3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 s křížkem po funuse ale přece, tak už jsem si taky švihnul své vlastní demo, paráda, no doufám že to ještě trochu vylepšej do doby než to vypustí. ale jo, už se moc těším. a co se mi nejvíc na demu líbí? to kyklopovo voko nemá chybku, masakr :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Kratos vs. Hades Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Březen tu už bude za několik týdnů a v jeho polovině se dočkáme chaosu. Vyjde totiž závěrečný díl trilogie God of War, který má v herním světě stejné ambice, jako závěr filmového Pána prstenů ve světě filmovém. Sony počítá jenom s milionovými prodeji a známkami v recenzích, které budou atakovat ty nejvyšší mety. Nutno dodat, že pokud hra bude stejně kvalitní, jako předchozí díly, desítky padat budou a málo jich nebude. Nyní se o samotné hře rozpovídala i Sony, která přes svého produktového manažera sdělila několik PR vět. „God of War 3 je nutnost pro všechny dospělé hráče. Všechny ostatní hry v tu dobu půjdou stranou. God of War 3 kombinuje vyspělou technologii s osvědčenými herními prvky, jako je řešení puzzlů, souboje a epické bitvy, které budou až 4x větší, než ty v předchozím díle. Pokud je vám více jak 18 let a chcete zažít jedinečný herní zážitek, musíte God of War 3 mít.“ Po těchto slovech naše očekávání vyletěla do závratných výšin a už se na hru neskutečně těšíme. Zklamání ze hry si asi nepřipouští nikdo. Zdroj:konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Oznámena cena God of War Ultimate Trilogy Edition Nedávno Sony oznámila, že se hráči mohou těšit na God of War Ultimate Trilogy Edition, což je speciální edice God of War, která bude obsahovat všechny tři díly God of War plus ještě nějaké menší bonusy. Doporučená cena této edice je 3500Kč. Sony zároveň nechce v Česku uvést do prodeje God of War collection, která obsahuje první dva díly této legendární hry, zřejmě proto aby podpořila prodeje výše zmíněné luxusní edice. V Sony zřejmě nevědí, že God of War collection si už stejně každý druhý fanoušek dávno objednal ze zahraničí. zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 GoW III Poseidon http://konzolista.cz/obrazky/28krdcw.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 GoW III Poseidonhttp://konzolista.cz/obrazky/28krdcw.jpg ouč to bude totální masakr :) už střádám prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Snad tu nikde tydle obrazky nejsou. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=19301617&postcount=1150 jenom slintam:shock::love::coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hodně lidem se líbí Dantes Inferno i mě a hodně lidí řiká že to bude velká konkurence až výjde GoW3, žádnou mít nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hodně lidem se líbí Dantes Inferno i mě a hodně lidí řiká že to bude velká konkurence až výjde GoW3, žádnou mít nebude :) Dante's Inferno jsem zkoušel jako první.. můj názor byl takový, že to je otřesná kopie GOW3, grafika nijak přelomová a ani hlavní hrdina mi nebyl moc sympatický.. a hlavně ve mě souboje nevyvolávaly takový ten pocit adrenalinu.. Pak jsem zkusil demo GOW3 a je to jako nebe a dudy.. Skvělé zvuky, fantastická grafika, atmosféra.. a skvělé souboje..(které mají být btw. několikrát masivnější než v předešlích dílech) Podle mě Dante nemá proti Kratovi šanci :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Snad tu nikde tydle obrazky nejsou.http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=19301617&postcount=1150 jenom slintam:shock::love::coolp: Krásné záběry:love:!!! Ta grafika je vážně excelentní. Jinak, souhlasím s Adizem, Dante's Inferno je proti GOW 3 slabé, jak sviňa:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jsem stejného názoru, Dantes Inferno na GoW nemá, proto si ho pořídím až po GoW3 abych si mezitím nekazil zážitek nějakou slabší rubačkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 mám zájem o demo Gow 3 mohl bych si ho od někoho stáhnout chtěl bych vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Unearthing the Legend Teaser BTW: Nechapu proc "kopete" do Danteho. Jasne po techn.strance to nebude takova nabusenost jako GOW, ale ja osobne sem rad za dalsi hru v tomhle zanru. A podle me melo demo perfektni hratelnost a atmosferu. Navic je to jiny hrdina, jina grafika, jiny pribeh - proste novy svezi vitr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 nevíte kdo dabuje Krata ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 nevíte kdo dabuje Krata ? Je to tento herec: http://www.imdb.com/name/nm0141333/ (na fotce ten černoch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 no ze ta grafika neni co nejrealistictejsi tak to neznamena ze neni pekna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Unearthing the Legend TeaserBTW: Nechapu proc "kopete" do Danteho. Jasne po techn.strance to nebude takova nabusenost jako GOW, ale ja osobne sem rad za dalsi hru v tomhle zanru. A podle me melo demo perfektni hratelnost a atmosferu. Navic je to jiny hrdina, jina grafika, jiny pribeh - proste novy svezi vitr ;) dante je zábavný jenom protože má tolik společného s GoW, samozřejmě s tebou souhlasím v tom, že je dobře, že do tohoto žánru přibude další hra, ale zdá se mi, že jich je v roce 2010 až moc (Bayonetta, Darksiders, Dantes Inferno, GoW3) - a to mají všechny tyhle hry vyjít v prvním čtvrtletí nebo už vyšly... nechápu, proč je to všechno nabušený takhle u sebe... každá sice přidává něco originálního, ale základ je stejný - RUBAČKA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 H0W3N: No jo stejne tak by se dalo rict, ze GOW je zabavny, proto ze ma tolik spolecneho s DMC a pridava zase neco noveho :) Jinak co se tyce Bayonetty, tak ta je pro me nestravitelna. Hratelnost mi nestaci, v hernim svete vyzaduji aspon spetku logiky :) A od Darksiders ocekavam neco trosicku jineho a podle recenzi se zda, ze to trosicku jine snad i bude (vice liznute zelda stylem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 H0W3N: No jo stejne tak by se dalo rict, ze GOW je zabavny, proto ze ma tolik spolecneho s DMC a pridava zase neco noveho :) Jinak co se tyce Bayonetty, tak ta je pro me nestravitelna. Hratelnost mi nestaci, v hernim svete vyzaduji aspon spetku logiky :) A od Darksiders ocekavam neco trosicku jineho a podle recenzi se zda, ze to trosicku jine snad i bude (vice liznute zelda stylem). Taky jsem rád že se tyhle hry rozmnožujou,Darksiders hraju a myslim že tě nezklame,je tam hodně puzlů a zbraní,vymakaný bossové a celkem i slušná grafika. A na Danteho se náhodou dost těšim,myslim že to bude jediná i když ne moc veliká konkurece GoW3. Viscerali nejsou žádný béčka a asi si s tim dost vyhráli. No a abych nebyl úplně off tak zítra by jsme se měli dočkat nového gameplay videa GoW3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Dante je takový slabší odvar ´god of war,ale špatná hra to není.Je to jen dobře ,že je konkurence aspoň to vývojáře podnítí k vylepšení hry.Takhle aspoň uvidíme jak bude mezi konkurencí god of war zářit.Tedy doufám.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 další screenshoty z God of War III - je se na co těšit! (snad to tu ještě nikdo nelinknul) [url]http://blog.us.playstation.com/2010/01/god-of-war-iii-info-drought-ends-now/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 mrkněte na konzolistu píšou tam že budou další GOW hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.