peeeca Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Ahoj, můžete mi prosím poradit, který tablet do 3 000 Kč je nejlepší? Celkem se mi libí tento - http://www.xtech.cz/tablet-xtechtab-xt901a13-9-0-kapacitni-3d-8gb-microsd-usb-wifi-android-4-0-cz.php Co na něj říkáte? A nebo mi můžete doporučit nějaký jiný? Využil bych ho hlavně na internet a samozřejmě bych si někdy zahrál i tu nějakou hru. Také bych chtěl aby baterka něco vydržela a aby byl rychlej a nějak moc se nesekal. Budu rád za všechny nápady a rady, které mi něco přinesou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 (upraveno) pockej a kup ten novej asus co ted bude http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=26267&catid=1&Itemid=57 nebo tehle a ten uz je v prodeji pokud se nepletu http://www.asus.cz/Tablet/MeMO_Pad/ASUS_MeMO_Pad/#specifications Upraveno Únor 19, 2013 uživatelem jaccomo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Můžeš když tak napsat o jaký asus asi půjde a kdy asi vyjde? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 http://www.electroworld.cz/product/pocitace/akcni-sety/ASB1A71NTL15E_B/acer-iconia-tab-b1-a71-micro-sdhc-karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 No musím upozornit že tablety do 3000 jsou povětšinou na nic tzv. zasekane a pomale apovětšinou malou paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 doporučoval bych si připlatit či koupit bazarový kousek a pořídit si Nexus 7, mám jej a maximální spokojenost + záruka realativní kvality a aktualizace systému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Samsung galaxy tab 2.7.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 kup si činana, za málo peněz mooooře muziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Jakákoliv Čína jsou vyhozený peníze oknem,je to jen placka max. na hudbu, a filmy většina z nich nemá ofic. podporu Google play, a app se pak musí shánět po alternativních marketech.Než Čínu tak radši Bazar Samsung,Acer atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 no tak to jsi vedle jak ta jedle.....ale hádat se s tebou tady nemíním.....jen to chce vědět jakou značku a pod. a pokud je člověk jen trochu šikovnej.... no ale jak říkám na nějaké dohady jsem už trochu starej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 No máš na to svuj názor,pokud vidíš odlišný názor, jako popud k hádce,tak to asi bereš z jiného konce než já. Každopádně vím kam směřuješ tím ///pokud je člověk jen trochu šikovnej/// vím že určité věci se dají doinstalovat,ovšem kéž by to byl jediný problém Č.tabletu bylo by to fajn. Pracuji jako herní vývojář pro IOS/Android a věř mě, že vzhledem k tomu že se Android cpe všude možně ,potřebuji ke své práci opravdu velké množství hw ruzných specifikací pro testování kompatibility. A věř nebo ne:) i mě napadlo že bych mohl ušetřit a těch "čínanu" mě prošlo rukou opravdu dost. A všechno to bylo tak akorát na H.... Kdybych se na to měl dívat z pohledu běžného uživatele tak To první zjevné je kvalita zpracování plasty : vržou displeje : no comment konektory : po čase špatný kontakt s deskou, obzvláště ten nejpoužívanější, pro nabíjení :) Baterie : po pár měsících ztráta tak 80 % výdrže. díky čemuž se z toho stane placka závislá na el.síti.Dobrá tak max. na koukání na filmy v posteli. wifi - To je kapitola:) muže se trefit kousek co má tak slabé rádio že se uběhám i pod hotspotem,nebo tak přebuzené rádio, co vycucá baterku za 5 min. takhle bych mohl pokračovat opravdu dlouho. Zcela jistě existuje v té džungli Č. tabletu par kousku, které budou v určitých bodech OK, však jistě to budou kompenzovat jiné problémy. Za mě nemá koupě č.tabletu smysl.Sám tady mám 4 POINT OF VIEW tabletu ve skříni :) co jsem nedávno zkoušel tak 2 kusy už jsou KO odešli sami od sebe.Což je celkem běžné podle toho co jsem vygoogloval u některých Č.tabletu je odložení tabletu na delší dobu s vybitou baterii rozsudek smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Přátelé, nechci vám do toho mluvit, ale tenhle topic byl založený v únoru :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.