Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něco

Když jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4

Upraveno uživatelem wariorpolni
Odesláno

Tak Zaklínač 3 další rok nevyjde, takže bůh ví, ale nedivil bych se, kdyby většina her s Xkem měla problémy. No, první hry asi nic moc nebudou, ale i tak to vypadá líp, než na curentgen, a dost mi vadí, jak hrozný framerate a grafiku mají některé nové hry, takže raději chci už hrát na PS4, bez ohledu na mouchy v počátku.

I když jsem se původně netěšil na AC4, tak si ho mile rád dám v nextgen grafice, poslední gameplaye mě utvrdily.

Odesláno
Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něco

Když jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4

tak na xbone bude kazda multi hra vypadat hur kdyz ma o dost horsi HW ale myslim ze tohle uz nikoho neprekvapi

Odesláno (upraveno)

Spoock : To s tebou souhlasim.Podle mě hry co budou vychazet na současny konzole budou HODNE orezany a kdyz jsem videl jak vypada watch dogs atd...tak teda des bes... Tohle podstupovat nechci,to radsi hned prejdu na nextgen.Assassina si taky koupim je skvělej....

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno

I když se mi to nelíbí, tak bych z toho zase tak velkou vědu nedělal. V podmínkách můžou mít kupu věci, protože to chtěj mít všechno ošetřený a chtějí mít k dispozici nějaké páky, což chápu. Podstatný ale je, jak to bude Sony v praxi praktikovat. A já věřím, že se budou chovat rozumně. Každopádně drogy si už přes PSN radši objednávat nebudu:D

Odesláno (upraveno)

Voni byli totiž kluci ušatý strašně překvapený, že by tyhle funkce ještě dneska někdo chtěl, tak proto je tam radši vůbec nedávali. A rozhodně to prý nebylo kvůli Music Unlimited. Jsem se fakt musel smát :D

No vidím, že to bude jak s Vitou. Na začátku to bude umět polovinu věcí a funkce začnou teprve časem přidávat. Her taky moc není, inFamous bude až na jaře, takže dřív jak za rok v bundlu s Uncharted 4 je to fakt zbytečný kupovat;)

Upraveno uživatelem kjuler

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu