Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něco

Když jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4

Upraveno uživatelem wariorpolni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Zaklínač 3 další rok nevyjde, takže bůh ví, ale nedivil bych se, kdyby většina her s Xkem měla problémy. No, první hry asi nic moc nebudou, ale i tak to vypadá líp, než na curentgen, a dost mi vadí, jak hrozný framerate a grafiku mají některé nové hry, takže raději chci už hrát na PS4, bez ohledu na mouchy v počátku.

I když jsem se původně netěšil na AC4, tak si ho mile rád dám v nextgen grafice, poslední gameplaye mě utvrdily.

Odkaz ke komentáři

Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něco

Když jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4

tak na xbone bude kazda multi hra vypadat hur kdyz ma o dost horsi HW ale myslim ze tohle uz nikoho neprekvapi

Odkaz ke komentáři

Spoock : To s tebou souhlasim.Podle mě hry co budou vychazet na současny konzole budou HODNE orezany a kdyz jsem videl jak vypada watch dogs atd...tak teda des bes... Tohle podstupovat nechci,to radsi hned prejdu na nextgen.Assassina si taky koupim je skvělej....

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

když mě nemůže NSA šmírovat na sociálních sítích, páč je nepoužívám, budou mě šmírovat přes PSN a kvůli mojí bezpečnosti i nahrávat? tvl, to je Orwell 1984 jak vyšitej:) http://www.polygon.com/2013/11/11/5090404/sony-may-monitor-and-record-psn-voice-and-text-communications

Odkaz ke komentáři

I když se mi to nelíbí, tak bych z toho zase tak velkou vědu nedělal. V podmínkách můžou mít kupu věci, protože to chtěj mít všechno ošetřený a chtějí mít k dispozici nějaké páky, což chápu. Podstatný ale je, jak to bude Sony v praxi praktikovat. A já věřím, že se budou chovat rozumně. Každopádně drogy si už přes PSN radši objednávat nebudu:D

Odkaz ke komentáři

Voni byli totiž kluci ušatý strašně překvapený, že by tyhle funkce ještě dneska někdo chtěl, tak proto je tam radši vůbec nedávali. A rozhodně to prý nebylo kvůli Music Unlimited. Jsem se fakt musel smát :D

No vidím, že to bude jak s Vitou. Na začátku to bude umět polovinu věcí a funkce začnou teprve časem přidávat. Her taky moc není, inFamous bude až na jaře, takže dřív jak za rok v bundlu s Uncharted 4 je to fakt zbytečný kupovat;)

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu