onefootman Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Kazdopadne nevim jak Vi,ale ja odpocitavam dny a vuuuuubec mi to neutika :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 je to hrozny no to cekani ale ja musim az do vanoc :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 To bych nevydrzel...ja tam jedu hned 13teho,jeste navic po nocni - to budu pekne k.o:-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něco Když jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4 Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem wariorpolni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Tak Zaklínač 3 další rok nevyjde, takže bůh ví, ale nedivil bych se, kdyby většina her s Xkem měla problémy. No, první hry asi nic moc nebudou, ale i tak to vypadá líp, než na curentgen, a dost mi vadí, jak hrozný framerate a grafiku mají některé nové hry, takže raději chci už hrát na PS4, bez ohledu na mouchy v počátku. I když jsem se původně netěšil na AC4, tak si ho mile rád dám v nextgen grafice, poslední gameplaye mě utvrdily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Nj,těším se na hry,které nebudou omezovýny ostatníma platformama a budou jen (PC,PS4,Xone),to se teprve ukáže next-gen , ne jak teď,kde je vše ještě na PS3,X360 a WiiU. Witcher 3 na PS 4 bude něcoKdyž jsme u toho Witchera,nevíte kolik FPS a 720/1080 to bude na PS 4? Co sem četl tak na Xone to bude vypadat hůr než jak na PS 4 tak na xbone bude kazda multi hra vypadat hur kdyz ma o dost horsi HW ale myslim ze tohle uz nikoho neprekvapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Spoock : To s tebou souhlasim.Podle mě hry co budou vychazet na současny konzole budou HODNE orezany a kdyz jsem videl jak vypada watch dogs atd...tak teda des bes... Tohle podstupovat nechci,to radsi hned prejdu na nextgen.Assassina si taky koupim je skvělej.... Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 ty uz AC 4 hrajes ? taky bych ho mozna chtel na next gen ale po AC 3 nvm nvm :( ta 3ka byla hrozna srajda ... k jakymu predeslymu dilu bys tu 4ku prirovnal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Me to chytlo stejně jako první dva díly.Ale samozdřejmě může to byt vec nazoru a kazdej na to kouka jinak.Podle me je to ale super.Karibik nema chybu,lodě,namorní souboje - prostě pecka.Určitě do toho jdu i na nextgenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Otazka jde vam dnes ps store? EDIT : Chyba routeru...vyřešeno Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Další podraz od Sony... Pamätáte si na linux na PS3? Aby tak neskončili aj bazarovky... "Wow, yep, it's real: http://t.co/W8zmudZCYX Sony TOS update bans resale of discs, after they made that condescending PR video about it." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Z toho bych strach neměl. Velice podobné podmínky jsou i u PS3. Vůbec to neřeším. Nechápu, že z toho dělá spousta lidí takovou vědu. Podle mě to bude stejné, jako tomu bylo do teď u PS3-ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) Já bych věřil tomuhle https://twitter.com/yosp/status/399911529522671616 Na PS4 půjde prodávat hry jako na PS3! Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 když mě nemůže NSA šmírovat na sociálních sítích, páč je nepoužívám, budou mě šmírovat přes PSN a kvůli mojí bezpečnosti i nahrávat? tvl, to je Orwell 1984 jak vyšitej:) http://www.polygon.com/2013/11/11/5090404/sony-may-monitor-and-record-psn-voice-and-text-communications Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 I když se mi to nelíbí, tak bych z toho zase tak velkou vědu nedělal. V podmínkách můžou mít kupu věci, protože to chtěj mít všechno ošetřený a chtějí mít k dispozici nějaké páky, což chápu. Podstatný ale je, jak to bude Sony v praxi praktikovat. A já věřím, že se budou chovat rozumně. Každopádně drogy si už přes PSN radši objednávat nebudu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Tak už mi taky přišel email s xzounu a taky s podmínkou na Knacka nebo ovladač..,holt beru Knacka, o vánocích chci hrát KZ shadow fall at to stojí co to stojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Já bych věřil tomuhle https://twitter.com/yosp/status/399911529522671616Na PS4 půjde prodávat hry jako na PS3! To jako nepůjdou na PS 4 bazarovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Tak přečíst ještě jednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Pôjdu, ale porušuješ tým podmienky s ktorými si súhlasil, teda ak by sa to Sony rozhodlo riešiť, môže bazarovky zablokovať a teba potrestať podľa podmienok, čiže zrejme ban. Samozrejme to je nepravdepodobné, ale súhlasíš s tým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 :D tyhle podminky jsou uz na ps3 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Dobrá zpráva pro milovníky hudby! Dočkáme se podpory audio cd a MP3 a nejspíš i DLNA. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=yoshida-vyjde-update-s-podporou-mp3-a-audio-cd-pro-ps4-177309 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Voni byli totiž kluci ušatý strašně překvapený, že by tyhle funkce ještě dneska někdo chtěl, tak proto je tam radši vůbec nedávali. A rozhodně to prý nebylo kvůli Music Unlimited. Jsem se fakt musel smát :D No vidím, že to bude jak s Vitou. Na začátku to bude umět polovinu věcí a funkce začnou teprve časem přidávat. Her taky moc není, inFamous bude až na jaře, takže dřív jak za rok v bundlu s Uncharted 4 je to fakt zbytečný kupovat;) Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 :D jo jo hrozne zbytecny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 jj, a za rok ti k tomu taky nikdo nebude nutit Knacka, kameru nebo druhý ovladač:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 To ti nenutí ani teď,stačí najít normální krám a nekupovat to třeba u xzone Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.