Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Já si ještě je Killzone pořídím AC4, tu jsem nestihl dohrát na X360 a to mě bavilo opravdu moc. A co závidím kolegům na X1 je RYSE, i když to nedostalo moc dobré hodnocení tak to bych taky pořídil, kdyby to bylo na PSko:-)

Me se taky Ryse libi.Ty bitvy jsou Epic ale soubojovej system epic fail.Skoda ze to timhle zabili...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odesláno
já jsem zvědavej ,jestli Mironet dodrží toho 25.11,nebo to taky bude až kolem toho 29.11... nemáte někdo nějaký info z Mironetu kdo tam má objednáno? Jinak první budu kupovat NFS a pak asi Killzone

- to je složité, mám to tam objednané, ale nedivil bych se, kdyby to začali rozesílat až ke konci týdne, 25.11. je orientační, já se nemůžu dočkat, ale tím to asi neuspíším

Odesláno (upraveno)

v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rád

heh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy

Upraveno uživatelem spoock
Odesláno

Mironet psal že to budou mít první v ČR okolo 25.11, prvních 1000ks bylo vyprodáno do konce října, pak se dalo objednávat s dodáním o týden až dva později ,tet je stav že maj vyprodáno všechno ,neříkám že to zítra bude doma ,ale na skladě toho 25.11 to už mít budou ,obchody v eu už to mají na skladě s tím že ofiko zahájení prodeje je 29.11 jestli se toho datumu musí držet i mironet není jasné ,ale potvrdily že budou mít konzole z distribuce EU,tak si myslím že, ten kdo se vešel do těch první 1000ks to bude mít do konce příštího týdne doma.

Odesláno
v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rád

heh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy

Tak to už máš za pár...to bude dlouhej týden do pátku:-) držím palce ať už v sobotu paříš.
Odesláno (upraveno)

heh, no to doufám, ale stejně jsem si k tomu nekoupil žádnou hru, takže budu odkázaný na EU/US PS Store a tam si na svou kreditku mnoho nekoupím

edit: Mironet nějak nechutně zdražil na 11,5 klacků, nakonec nebylo špatné si to objednat ještě v době, kdy to stálo o 1,5k méně

Upraveno uživatelem spoock

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu