riddle Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 takovej Bundle PS4 a PS Vita bych docela bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 parada super bundle uz sa nan tesim :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Mě už z toho začíná hrabat, když vidím tolik konzolí a já ji ještě nemám:-( http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-je-pripravena-rozeslala-do-evropskych-obchodu-playstation-4-177534 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Těžká provokace..... :cry: BTW: Jaké hry budete kupovat? Já ke Killzone z bundlu určitě AC 4: Black Flag a rozhoduju se mezi jednou z těchto her Knack - FIFA 14 - NFS: Rivals. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já být tebou beru Knacka :D Fifa 14 je pro nezáživná hra a NFS je sice celkem dobrá, ale stejně je lepší knack :) je to věc názoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 O Knackovi jsem si myslel, že to bude blbost pro děti, ale jak jsem se podíal pár videíí na youtube. Graficky to vypadá velmi dobře a na normal obtížnost stačí dva zásahy a jsi mrtvý, takže to taková sranda zase nebude. No uvidíme, žijeme jenom jednou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 No Knack (dle mě) nevypadá nějak extra a to měl ze všech her (Killzone,BF,Knack) největší propady FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já si ještě je Killzone pořídím AC4, tu jsem nestihl dohrát na X360 a to mě bavilo opravdu moc. A co závidím kolegům na X1 je RYSE, i když to nedostalo moc dobré hodnocení tak to bych taky pořídil, kdyby to bylo na PSko:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já budu kupovat do začátku FIFA 14 a přemýšlím jestli Ghosts nebo BF4. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 já jsem zvědavej ,jestli Mironet dodrží toho 25.11,nebo to taky bude až kolem toho 29.11... nemáte někdo nějaký info z Mironetu kdo tam má objednáno? Jinak první budu kupovat NFS a pak asi Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já si ještě je Killzone pořídím AC4, tu jsem nestihl dohrát na X360 a to mě bavilo opravdu moc. A co závidím kolegům na X1 je RYSE, i když to nedostalo moc dobré hodnocení tak to bych taky pořídil, kdyby to bylo na PSko:-) Me se taky Ryse libi.Ty bitvy jsou Epic ale soubojovej system epic fail.Skoda ze to timhle zabili... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ahoj měl bych otázku... Ne PS network půjdou na PS 4 kupovat ps 3 hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ahoj měl bych otázku... Ne PS network půjdou na PS 4 kupovat ps 3 hry ? Podle videí na Youtube tak asi ne. Videl jsem jen PS4 hry a jich je fakt malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Hry můžeš kupovat skrz prohlížeč na jakoukoliv platforumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 já jsem zvědavej ,jestli Mironet dodrží toho 25.11,nebo to taky bude až kolem toho 29.11... nemáte někdo nějaký info z Mironetu kdo tam má objednáno? Jinak první budu kupovat NFS a pak asi Killzone - to je složité, mám to tam objednané, ale nedivil bych se, kdyby to začali rozesílat až ke konci týdne, 25.11. je orientační, já se nemůžu dočkat, ale tím to asi neuspíším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 No ja nevim ale ofic.prodeje maji zacit 13.12 ne? Myslite ze to nekdo pusti do prodeje driv? Na to bude mit Sony asi nejake podminky ne? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já to mám předobjednáno v JRC a tam mi chlapík potvrdil že to bude kolem toho 13.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Me v Sony rekli 13.12 hned od deviti rano... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 (upraveno) mironet bude mít dovoz z ciziny, takže proto tam mají jiný datum Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Jo tak... Hmm kurňa a ja to objednal primo u Sony Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 (upraveno) v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rád heh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy Upraveno Listopad 24, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Mironet psal že to budou mít první v ČR okolo 25.11, prvních 1000ks bylo vyprodáno do konce října, pak se dalo objednávat s dodáním o týden až dva později ,tet je stav že maj vyprodáno všechno ,neříkám že to zítra bude doma ,ale na skladě toho 25.11 to už mít budou ,obchody v eu už to mají na skladě s tím že ofiko zahájení prodeje je 29.11 jestli se toho datumu musí držet i mironet není jasné ,ale potvrdily že budou mít konzole z distribuce EU,tak si myslím že, ten kdo se vešel do těch první 1000ks to bude mít do konce příštího týdne doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Já vám tak závidím :D Taky bych si chtěl říkat...Sakra kdy to už bude??? :D ale ažž za rok :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rádheh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy Tak to už máš za pár...to bude dlouhej týden do pátku:-) držím palce ať už v sobotu paříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) heh, no to doufám, ale stejně jsem si k tomu nekoupil žádnou hru, takže budu odkázaný na EU/US PS Store a tam si na svou kreditku mnoho nekoupím edit: Mironet nějak nechutně zdražil na 11,5 klacků, nakonec nebylo špatné si to objednat ještě v době, kdy to stálo o 1,5k méně Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.