Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

O Knackovi jsem si myslel, že to bude blbost pro děti, ale jak jsem se podíal pár videíí na youtube. Graficky to vypadá velmi dobře a na normal obtížnost stačí dva zásahy a jsi mrtvý, takže to taková sranda zase nebude. No uvidíme, žijeme jenom jednou :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si ještě je Killzone pořídím AC4, tu jsem nestihl dohrát na X360 a to mě bavilo opravdu moc. A co závidím kolegům na X1 je RYSE, i když to nedostalo moc dobré hodnocení tak to bych taky pořídil, kdyby to bylo na PSko:-)

Me se taky Ryse libi.Ty bitvy jsou Epic ale soubojovej system epic fail.Skoda ze to timhle zabili...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

já jsem zvědavej ,jestli Mironet dodrží toho 25.11,nebo to taky bude až kolem toho 29.11... nemáte někdo nějaký info z Mironetu kdo tam má objednáno? Jinak první budu kupovat NFS a pak asi Killzone

- to je složité, mám to tam objednané, ale nedivil bych se, kdyby to začali rozesílat až ke konci týdne, 25.11. je orientační, já se nemůžu dočkat, ale tím to asi neuspíším

Odkaz ke komentáři

v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rád

heh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Mironet psal že to budou mít první v ČR okolo 25.11, prvních 1000ks bylo vyprodáno do konce října, pak se dalo objednávat s dodáním o týden až dva později ,tet je stav že maj vyprodáno všechno ,neříkám že to zítra bude doma ,ale na skladě toho 25.11 to už mít budou ,obchody v eu už to mají na skladě s tím že ofiko zahájení prodeje je 29.11 jestli se toho datumu musí držet i mironet není jasné ,ale potvrdily že budou mít konzole z distribuce EU,tak si myslím že, ten kdo se vešel do těch první 1000ks to bude mít do konce příštího týdne doma.

Odkaz ke komentáři

v mironetu měli první várku 1000ks jako prodej po 25.11., může to znamenat cokoliv, pokud by to nakonec mělo padnout až na 13.12., tak mi to nevadí, ale snad dají vědět v čas, že se situace změnila, já se nezblázním, ale pokud to příjde další týden, budu rád

heh, aby to nebylo nějaký šméčko z US, nějaké vadné kusy

Tak to už máš za pár...to bude dlouhej týden do pátku:-) držím palce ať už v sobotu paříš.
Odkaz ke komentáři

heh, no to doufám, ale stejně jsem si k tomu nekoupil žádnou hru, takže budu odkázaný na EU/US PS Store a tam si na svou kreditku mnoho nekoupím

edit: Mironet nějak nechutně zdražil na 11,5 klacků, nakonec nebylo špatné si to objednat ještě v době, kdy to stálo o 1,5k méně

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu