Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
nepochopim, proc ty ksefty delaji tyhle picoviny s predobjednavkama, atd.. Akort s tim maji starosti, volaj lidem, rusej, menej, chtej platit... PROC??? Proc proste nenaskladnej a behem jednoho dne neprodaj normalnim zajemcum?

souhlasím, tohle je naprostá blamáž, dělají z nás blbce. Já mám takové tušení, že ani ti co mají zaplaceno nemají nic jistého. Snad se pletu.

Odesláno
Máš prosim jeste to tel. cislo z EW ze ktereho ti volali?

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2

Tak už nic, právě mi take volali jestli mám ještě zájem " blbá otazka :-) " Byla to slečna nebo paní mluvící slovensky.

Mě tedy říkala, že to bude odesíláno v pátek a nejpozději v pondělí bych to měl mit doma.

Ale překvapilo mě, že neříkala nic o navyšování ceny. Jestli tomu tak je, tak bravo Electroword !!!

Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2

Odesláno
Jasny. Ja třeba volal na podporu panasonic a oni mi řekli ze nevidí jedinou chybu, která by to mohla způsobovat, takze mi vůbec nepomohli. Snažil jsem se s tím srat 2 týdny pak jsem to odinstaloval a po 2 měsících z prdele zkusil s uz to jelo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tohle znam... :-D tv Samsung tam jsem si uzil...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu