nekdoa Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Aspon by z toho meli nejaky promo.. takhle pouze negativni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 nepochopim, proc ty ksefty delaji tyhle picoviny s predobjednavkama, atd.. Akort s tim maji starosti, volaj lidem, rusej, menej, chtej platit... PROC??? Proc proste nenaskladnej a behem jednoho dne neprodaj normalnim zajemcum? souhlasím, tohle je naprostá blamáž, dělají z nás blbce. Já mám takové tušení, že ani ti co mají zaplaceno nemají nic jistého. Snad se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Chtějí tak předejít 2km frontám, tábořením v noc před prodejem v pražských ulicích ala Best Buy apod. ;) Máš prosim jeste to tel. cislo z EW ze ktereho ti volali? Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak já se u téhle telenovely zatím dobře bavím a skoro mě začíná mrzet, že jsem si taky nepředobjednal, aby ten prožitek byl intenzivnější :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Máš prosim jeste to tel. cislo z EW ze ktereho ti volali? Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Tak už nic, právě mi take volali jestli mám ještě zájem " blbá otazka :-) " Byla to slečna nebo paní mluvící slovensky. Mě tedy říkala, že to bude odesíláno v pátek a nejpozději v pondělí bych to měl mit doma. Ale překvapilo mě, že neříkala nic o navyšování ceny. Jestli tomu tak je, tak bravo Electroword !!! Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 http://pastebin.com/QDeRQiMY PS4 jailbreak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 (upraveno) Až na ten ban jakmile budeš online, tak zajimave ale v dobe kdy jsou temer vsechny hry online, tak docela naprd. Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 http://pastebin.com/QDeRQiMY PS4 jailbreak ? Takový mám nejraději, to by vám šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Nikde nepíšu že budu pirátit :roll: každopádně sem si zjišťoval a ten jailbreak funguje,ale nesmíte být online,jinak instant ban. Čekal sem že bude trvat dlouho než to prolomí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 to asi tezko, kdyz tam mas pc architekturu u ps3 to trvalo dlouho protoze tam byl HW klic v Cellu, jedno z tech osmi jader melo za ukol ochranu, takze to neslo prolomit nez vysly ty devkity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ahoj,hele funguje vam nekomu uz ta aplikace pro mt? Me to furt pise nepodporovana zeme.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Me jo :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 A proc me to teda nejde? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 To nevím. Třeba ti to půjde. Ja zatím nemůžu vyzkoušet všechny funkce logicky kdyz nemám PS4. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Jo to je mi jasny ze nepujdou vsechny funkce,ale nechapu proc mi to nejde.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Nemám tušení. Ja jsem rad, ze mi to jede, protoze s TV appkou k moji vieře v mobilu jsem bojoval 2 mesice. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 :-D tu si ted koupil kamarad a mel to hned :-D ...no uvidime,snad se to spusti.Osobne tu appku chci vyuzivat pro tahani dem a dlc kdyz budu v praci...fajn funkce Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Jasny. Ja třeba volal na podporu panasonic a oni mi řekli ze nevidí jedinou chybu, která by to mohla způsobovat, takze mi vůbec nepomohli. Snažil jsem se s tím srat 2 týdny pak jsem to odinstaloval a po 2 měsících z prdele zkusil s uz to jelo. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 ja ji nemuzu vubec na google play najit stahl sem neakou appku znetu ale ani nevim jestli je to ono protoze mi to hodi hned error:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Jasny. Ja třeba volal na podporu panasonic a oni mi řekli ze nevidí jedinou chybu, která by to mohla způsobovat, takze mi vůbec nepomohli. Snažil jsem se s tím srat 2 týdny pak jsem to odinstaloval a po 2 měsících z prdele zkusil s uz to jelo.Sent from my iPhone using Tapatalk Tohle znam... :-D tv Samsung tam jsem si uzil... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Hele a keste dotaz.Udelal jsem si novej ucet na store,ale nebere mi kreditku.Na starym uctu jsem kreditku smaznul,ale tady mi ji to vubec nebere.V bance mam zakaz placeni pres internet,nemuze to byt tim?Nebo tim starym uctem kde byla stejna? Nevi nekdo? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 to bude tim zakazem ja svoji kreditku pouzivam na ruznejch uctech porad pokazde mazu, aktivuju porad dokola a vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Ok tak ja to zkusim v bance povolit a uvidim.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak co to JRC nemáte někdo nějaký drby? Slibovali že se dnes vyjádří k ceně a furt nic. To bude asi velký oznámení:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 U JRC by jsi měl mít základní konzoli s DS4 za 10.990,- Odesláno z mého Sony Xperia Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.