Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak ještě info teda z jiného obchodu. Euronics podle porady mezi vedoucím a poboček nebude téměř nic dávat do prodeje a vše je už ted rozebrane...

Screen sortimentu pro euronics. Cena je pochopitelně orientační ale kz bundle z 2x ds4 a kamerou bych mel mít za tuto cenu. Mám i obyc balení jen ps4 ale jestli ho budu brát je zatím jen ve hvězdách...

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odesláno
ano vypadlo mne slovicko mit,opraveno pro grammar nazi:)

obchod EW, v pondeli si s paletama udelam spolecneho foto a pujdu hledat ty s made in japan a tu si pak koupim

pocet kusu je naddimenzovany,aby to nikdo nemohl vynaset. Spis ti to reknu takto,kazda prodejna by mela mit do 10 ks volnych k prodeji. Otazka je,jestli uz to prodavaci neprodali svym znamym:)

jinak 13.1. bude na obchodech dalsi varka, otazka je jaka bude cena

10 ks volných k prodeji? To znamená, ze kdyz půjdu ten den do electroworldu, tak tam budou mit kusy na prodej jo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
proto se vykryvaji pouze zaplacene objednavky.

to Umberto: sleduj ew stranky a pak pochopis. Bohuzel ti k tomu nemohu vice rici

To, že se vykrývají pouze zaplacené objednávky je blbost !

Protože já to mám objednané (od srpna) na dobírku a neplatil jsem ani zálohu. Volali mi jestli mám o objednávku pořád ještě zájem a řekl jsem samozřejmě, že ano a příští pátek mi to normálně pošlou.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu