Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 kachna ses ty a dalsi jedinci co tady spamujete dokola porad to sami a pritom si nevsima veci okolo, jinak by si vedel, ze headhot je ten kdo rekl jeste driv jak sony, ze budou ps3 pred vanoci i v CR, ci ten kdo potvrzuje jiny novinky a je na nej spoleh.Ne nevšímám si všeho, protože můj svět není jen před monitorem|:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 :D ze to poslednich dobou vypada prave naopak :D :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak ještě info teda z jiného obchodu. Euronics podle porady mezi vedoucím a poboček nebude téměř nic dávat do prodeje a vše je už ted rozebrane... Screen sortimentu pro euronics. Cena je pochopitelně orientační ale kz bundle z 2x ds4 a kamerou bych mel mít za tuto cenu. Mám i obyc balení jen ps4 ale jestli ho budu brát je zatím jen ve hvězdách... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 2-3 týdno jo ale jinak mám i hodně dlouhý odmlky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 ano vypadlo mne slovicko mit,opraveno pro grammar nazi:)obchod EW, v pondeli si s paletama udelam spolecneho foto a pujdu hledat ty s made in japan a tu si pak koupim pocet kusu je naddimenzovany,aby to nikdo nemohl vynaset. Spis ti to reknu takto,kazda prodejna by mela mit do 10 ks volnych k prodeji. Otazka je,jestli uz to prodavaci neprodali svym znamym:) jinak 13.1. bude na obchodech dalsi varka, otazka je jaka bude cena 10 ks volných k prodeji? To znamená, ze kdyz půjdu ten den do electroworldu, tak tam budou mit kusy na prodej jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 to znamena,ze kdyz tam pujdes ve stredu a zaplatis ho,tak si ho v patek muzes vyzvednout. Ty mas pobliz Ostravu,kde mame dve prodejny,takze sance tu je. Ja bohuzel nepracuju na prodejne,takze buhvi,jaky tam budou ksefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 No ja momentálně pobyvam v Praze a mam to u Xzonu, takze ja bych to řešil kdyby Xzone nedodal.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Já to tak plánuju,že jestli mi to nepošlou jak bylo domluveno,tak hned ráno,když budou otvírat už budu čekat u krámu: -) co kdyby tam náhodou nějaké měly. Jinak doufám,že kasa mi to pošle. Ještě mám předobjednávku v Sony center,tak uvidíme. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 No ja myslím, ze tím, ze všichni mají třeba 3 predobjednavky to děla tak nedostatkovym, kdyz pak realne si každy vezme jen jednu :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 to znamena,ze kdyz tam pujdes ve stredu a zaplatis ho,tak si ho v patek muzes vyzvednout. Ty mas pobliz Ostravu,kde mame dve prodejny,takze sance tu je. Ja bohuzel nepracuju na prodejne,takze buhvi,jaky tam budou kseftyJakto že už ho můžeš zaplatit ve Středu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Presne.. vubec se nebojim, ze bych ji za 14 dni nesehnal ;). To jen ted vznika takova virtualni bublina "nedostatku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) proto se vykryvaji pouze zaplacene objednavky. to Umberto: sleduj ew stranky a pak pochopis. Bohuzel ti k tomu nemohu vice rici Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Paráda, právě mi přišel mail z gamehouse a 13.12. mám doma PS4 + Killzone. Konečně můžu v klidu spát : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Paráda, právě mi přišel mail z gamehouse a 13.12. mám doma PS4 + Killzone. Konečně můžu v klidu spát : ) Odkdy mas predobjednano? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 no, tak já jsem jasný konec ledna, začátek února pánové, doufám, že budete dělat stream hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ja hned 13. Od 10 rana pojedu na Twitchi :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 proto se vykryvaji pouze zaplacene objednavky.to Umberto: sleduj ew stranky a pak pochopis. Bohuzel ti k tomu nemohu vice rici To, že se vykrývají pouze zaplacené objednávky je blbost ! Protože já to mám objednané (od srpna) na dobírku a neplatil jsem ani zálohu. Volali mi jestli mám o objednávku pořád ještě zájem a řekl jsem samozřejmě, že ano a příští pátek mi to normálně pošlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 ja vychazim z informaci z dnesniho dne, kdy jsou potvrzene oficialni kusy. Jak jsem psal objednavka byla naddimenzovana. jinak ps4 camera a vertikalni stojan pred chvili zrusen ze strany sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 ja vychazim z informaci z dnesniho dne, kdy jsou potvrzene oficialni kusy. Jak jsem psal objednavka byla naddimenzovana. jinak ps4 camera a vertikalni stojan pred chvili zrusen ze strany sony A ty kusy jsou potvrzeny jen pro EW nebo i pro jiné obchody? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 samozrejme jen pro EW, konkurence nam nic nesdeluje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Aha. No ja jen tak informativne, protoze Xzone se od te doby co chtěl potvrdit objednávky neozval, tak začínám trochu stresovat. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak se koukni do diskuze na stránkách XZONE v sekci PS4 a můžeš být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak se koukni do diskuze na stránkách XZONE v sekci PS4 a můžeš být v klidu. Čtu to no...tak snad se nic neposere. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 ja vychazim z informaci z dnesniho dne, kdy jsou potvrzene oficialni kusy. Jak jsem psal objednavka byla naddimenzovana. jinak ps4 camera a vertikalni stojan pred chvili zrusen ze strany sony Jinak v euronicsu zrušeno dávno, Sony nezvlada dodat. Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Aha. No ja jen tak informativne, protoze Xzone se od te doby co chtěl potvrdit objednávky neozval, tak začínám trochu stresovat A co potřebuješ, aby ti každej den psali "neboj, tvou konzoli máme, víme o objednávce", to je trochu kravina ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.