Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

kachna ses ty a dalsi jedinci co tady spamujete dokola porad to sami a pritom si nevsima veci okolo, jinak by si vedel, ze headhot je ten kdo rekl jeste driv jak sony, ze budou ps3 pred vanoci i v CR, ci ten kdo potvrzuje jiny novinky a je na nej spoleh.
Ne nevšímám si všeho, protože můj svět není jen před monitorem|:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě info teda z jiného obchodu. Euronics podle porady mezi vedoucím a poboček nebude téměř nic dávat do prodeje a vše je už ted rozebrane...

Screen sortimentu pro euronics. Cena je pochopitelně orientační ale kz bundle z 2x ds4 a kamerou bych mel mít za tuto cenu. Mám i obyc balení jen ps4 ale jestli ho budu brát je zatím jen ve hvězdách...

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

ano vypadlo mne slovicko mit,opraveno pro grammar nazi:)

obchod EW, v pondeli si s paletama udelam spolecneho foto a pujdu hledat ty s made in japan a tu si pak koupim

pocet kusu je naddimenzovany,aby to nikdo nemohl vynaset. Spis ti to reknu takto,kazda prodejna by mela mit do 10 ks volnych k prodeji. Otazka je,jestli uz to prodavaci neprodali svym znamym:)

jinak 13.1. bude na obchodech dalsi varka, otazka je jaka bude cena

10 ks volných k prodeji? To znamená, ze kdyz půjdu ten den do electroworldu, tak tam budou mit kusy na prodej jo?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já to tak plánuju,že jestli mi to nepošlou jak bylo domluveno,tak hned ráno,když budou otvírat už budu čekat u krámu: -) co kdyby tam náhodou nějaké měly. Jinak doufám,že kasa mi to pošle. Ještě mám předobjednávku v Sony center,tak uvidíme.

Odesláno z mého LG G2

Odkaz ke komentáři

to znamena,ze kdyz tam pujdes ve stredu a zaplatis ho,tak si ho v patek muzes vyzvednout. Ty mas pobliz Ostravu,kde mame dve prodejny,takze sance tu je. Ja bohuzel nepracuju na prodejne,takze buhvi,jaky tam budou ksefty
Jakto že už ho můžeš zaplatit ve Středu???
Odkaz ke komentáři

proto se vykryvaji pouze zaplacene objednavky.

to Umberto: sleduj ew stranky a pak pochopis. Bohuzel ti k tomu nemohu vice rici

To, že se vykrývají pouze zaplacené objednávky je blbost !

Protože já to mám objednané (od srpna) na dobírku a neplatil jsem ani zálohu. Volali mi jestli mám o objednávku pořád ještě zájem a řekl jsem samozřejmě, že ano a příští pátek mi to normálně pošlou.

Odkaz ke komentáři

ja vychazim z informaci z dnesniho dne, kdy jsou potvrzene oficialni kusy. Jak jsem psal objednavka byla naddimenzovana.

jinak ps4 camera a vertikalni stojan pred chvili zrusen ze strany sony

A ty kusy jsou potvrzeny jen pro EW nebo i pro jiné obchody?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

ja vychazim z informaci z dnesniho dne, kdy jsou potvrzene oficialni kusy. Jak jsem psal objednavka byla naddimenzovana.

jinak ps4 camera a vertikalni stojan pred chvili zrusen ze strany sony

Jinak v euronicsu zrušeno dávno, Sony nezvlada dodat.

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Aha. No ja jen tak informativne, protoze Xzone se od te doby co chtěl potvrdit objednávky neozval, tak začínám trochu stresovat

A co potřebuješ, aby ti každej den psali "neboj, tvou konzoli máme, víme o objednávce", to je trochu kravina ne?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu