Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dneska jsem koupil PS4 z datart.cz (cca 14:00) a v pondělí ji mám doma - zásilka expedována lol, to jsem vůbec nečekal :D

btw.

Kur.a moje milovaný "Sony PS3 Premium Wireless Stereo Headset" nefungujou s PS4....prooooč

[ATTACH=CONFIG]23319[/ATTACH]

mám dojem, že mluvili o tom, že vydají patch, viz. http://www.playstationlifestyle.net/2013/11/25/ps4-update-to-allow-sony-pulse-elite-headsets-is-expected-just-after-january-1st-2014/

Upraveno uživatelem patasus
Odesláno (upraveno)
Taky sem nikde nic nenasel ohledne playstation plus.mam rozbalebo a hledam. Je nekde nejaka karta nebo kod???

Kod neni, musis primo v konzoli jit do obchodu a tam je v sekci playstation plus karta na 14ti denni trial, das "claim" a melo by to jit, ale mozna to bude chtet kreditni kartu zadat. Podrobnosti nevim, ja uz plusko mam a tak mi tento kod nefunguje.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Fenri
Odesláno
Také si nestezuju konzole není slyšet trosku topí ale nic hrozného, co me ale extrémně vadí je ale sw záležitost, a to je to ze to neumí frontu stahování a pauzu atd

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

No já teď stahuju ty free letadla a když najedu na ikonu a potom dlouze podržím options tak v pravo vyskočí sloupeček, kde máš na výběr info o produktu, když na to dáš tak se ti ukáže průběh stahování

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu