3ps3 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 mě stojí i bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 mně dokonce i bez PS4 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) dneska jsem koupil PS4 z datart.cz (cca 14:00) a v pondělí ji mám doma - zásilka expedována lol, to jsem vůbec nečekal :D btw. Kur.a moje milovaný "Sony PS3 Premium Wireless Stereo Headset" nefungujou s PS4....prooooč[ATTACH=CONFIG]23319[/ATTACH] mám dojem, že mluvili o tom, že vydají patch, viz. http://www.playstationlifestyle.net/2013/11/25/ps4-update-to-allow-sony-pulse-elite-headsets-is-expected-just-after-january-1st-2014/ Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jak je to s tím 14dením PSN plus, nikde jsme nenašel kód na aktivaci...Nebo to fungue jinak??? Taky sem nikde nic nenasel ohledne playstation plus.mam rozbalebo a hledam. Je nekde nejaka karta nebo kod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) Taky sem nikde nic nenasel ohledne playstation plus.mam rozbalebo a hledam. Je nekde nejaka karta nebo kod??? Kod neni, musis primo v konzoli jit do obchodu a tam je v sekci playstation plus karta na 14ti denni trial, das "claim" a melo by to jit, ale mozna to bude chtet kreditni kartu zadat. Podrobnosti nevim, ja uz plusko mam a tak mi tento kod nefunguje. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jo kartu to chce.A taky je potreba mit na karte povoleny placeni pres internet. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jak je to teda s tim sdilenim slotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 A jak jsou na tom vaše konzole s hlučností a teplotou, já si nestěžuju:-) Jinak jsem někde četl že na ležato PSko líp odvádí teplo a mechanika tak nehlučí...Vertikální pozice je na tom s těmahle parametrama hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Také si nestezuju konzole není slyšet trosku topí ale nic hrozného, co me ale extrémně vadí je ale sw záležitost, a to je to ze to neumí frontu stahování a pauzu atd Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jj taky jsem to cetl.Co se tyka hlucnosti tak si vubec neztezuju.Jediny co slysim je kdyz se roztoci bd disk a pak je hned zase ticho..... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Tu pauzu downloadu snad vyresi update fw.... Co me ale stve tak je to ze z analogu mi opet zklouzavaji prsty :-( ... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Kurnik nesmis u hraní zrát brambůrky :D já jsem naprosto spokojen.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Nezeru :-D ale vcera jsem hral cca 7 hodin a jak jsem byl unavenej a mel i zpoceny prsty tak se mi to parkrat stalo....Ale jinak max.spokojenost :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Také si nestezuju konzole není slyšet trosku topí ale nic hrozného, co me ale extrémně vadí je ale sw záležitost, a to je to ze to neumí frontu stahování a pauzu atdOdesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk No já teď stahuju ty free letadla a když najedu na ikonu a potom dlouze podržím options tak v pravo vyskočí sloupeček, kde máš na výběr info o produktu, když na to dáš tak se ti ukáže průběh stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 To vim jde o to ze jsem zapl konzoli a dal stahovat asi 6veci a stahujou se všechny a nejde nic pauznout jen vymazat chci aby to fungovalo jako na ps3 Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Takhle to budes tahat tejden.Ja ty letadla ( war thunder) tahal asi 4 hodiny.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Takhle to budes tahat tejden.Ja ty letadla ( war thunder) tahal asi 4 hodiny....Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk A jak jsi to stahoval ty že jsi to měl za 4hodiny hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Nejdriv na wifi ale to mi ukazovalo 9 hodin ( mam 50 mb),pak kabelem.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Takže myslíš že mám natáhnout do PSka kabel do rooteru, že to bude rychlejší než bezdrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jasne ze jo :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kometa Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Zdar, jak konzoli vypínáte? Dáte Turn off, nebo ji hodite do Stand by rezimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Ja turn off.Pokud by ale treba dnes vychazelo nejaky demo/hra tak.bych ji nechal stand by.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Ja ji vypínam pokud nechci nabijet ovladač. Jinak me s tím stane by módě. Zklamali je to uplne na stejne brdo jako kdyz to vypnu. (Myslím cas za který se to nahodi zpět). Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Hele a zkouseli jste uz nekdo stahnout demo atd. pres tu appku kdyz je ve stand by ? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Ja ne. Vzhledem k tomu, ze v app neni store integrovaný a je to přes webové rozhraní, tak mi to zkazilo chuť. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.