Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak to mi přijde jako zcela zbytečná věc. Když už tak PS3, třeba kvůli The Last of Us atd, ale PS1 a PS2 hry na PS4? Na velké telce? To už si radši stáhnu emulatór je na PS1 i na PS2 a hry zahraju si tak...stejně se mi nechce věřit, že se najde moc lidí, kteří na PS4 tyhle hry budou hrát. Jasně člověk si řekne nostalgie a i mě to jednou chytlo a stáhnul jsdem si emulátor, ale jak jsem pak spustil nějakou hru, tak jsem si jen řekl "joo to jsem miloval" ale když jsem to zkusil tak už to prostě nebylo ono. Myslím si, že to jsou jen nostalgické výkřiky do tmy, ale v dnešní době už to nikdo hrát nebude...maximálně pár hardcore nadšenců.

Upraveno uživatelem Susperian
Odesláno
tvuj názor ok. ja vse xo jsem napsal si zahraju znovu a rad, hlavne ps2.a asi si to necet ale ps3 hry pudou přes ps now, ps2 mozna v kvalite ps2 hd remastru co bude super.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Jo něco jsem četl na začátku o Gaikai, ale ještě to nebylo oficiální. Tak to je fajn, že to nakonec opravdu bude. Jen doufám, že to nebude nějak moc závislé na rychlosti internetu a taky celkem zásadní věc, kolik budou hry stát. Třeba hry na PS1 aPS2 seženeš dnes za pakatel, tak doufám, že z toho zase Sony bebude chtít vytřískat majlant. Já to sice hrát nebudu, ale i tak. To samé na PS3. Pokud za to budou chtít litr a podobně, tak to není to pravé ořechové...já plánuju koupi PS4 nejdřív na vánoce, ale spíš ještě počkám, až bude nějaká zásoba her, tak jsem zvědavý kam se to všechno posune...

Odesláno

Tenhle způsob placení za hry, zdá se mi poněkud neštastným... . V minulosti jsme si koupili hru a mohli jsme ji hrát kdykoli (kdo jak měl čas) a teď jsou na světě všelijaké služby pro předplatitele, které vám hru jen půjčují, pokud se bude Sony ubírat JEN tímhle směrem tak s playstationem budu za pár let určitě končit.

Odesláno
Jo něco jsem četl na začátku o Gaikai, ale ještě to nebylo oficiální. Tak to je fajn, že to nakonec opravdu bude. Jen doufám, že to nebude nějak moc závislé na rychlosti internetu a taky celkem zásadní věc, kolik budou hry stát. Třeba hry na PS1 aPS2 seženeš dnes za pakatel, tak doufám, že z toho zase Sony bebude chtít vytřískat majlant. Já to sice hrát nebudu, ale i tak. To samé na PS3. Pokud za to budou chtít litr a podobně, tak to není to pravé ořechové...já plánuju koupi PS4 nejdřív na vánoce, ale spíš ještě počkám, až bude nějaká zásoba her, tak jsem zvědavý kam se to všechno posune...

Gaikai právě že BUDE velice závislé na rychlosti internetu, nebo jeste jinak rychlost internetu bude pro GAIKAI naprosto zásadní...já jsem k tomu velice skeptický, myslel jsem si na Rocksmith pres GAIKAI ale zrovna tahle hra bude imho nehratelná!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu