kasaco10 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 Pekna prace od Sony. Jsem zvedav,kdo to tady prvni prubne a jak se zachovaj..... Citovat
headhot Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 sony si vezme vas ovladac a ponecha si lhutu 30 dnu a vy to psychicky nevydrzite a koupite si novy,aby jste mohli hrat. A tim opet vydela sony. true story Citovat
Losky Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 Budu kupovat druhý ovladač na občasné hraní s mladou a když se začne jeden drolit, odnesu na reklamaci ten co jsem kupoval zvlášť:) A je to... Je vidět, že Sony ví, že je problém a tak to řeší. Pokud by věděli, že je to jen lidma, tak to nemění:) Citovat
headhot Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 jenze to nase ceskoslovenske sony je trochu nekde jinde nez treba britske ci americke. Uz jen ten helpdesk, umoznuji skype jsou ochotni ti pomoc ihned. No otazka je,reklamovat ovladac se bude u prodejce nebo primo u specializovanych prodejnach sony Citovat
patasus Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 U nás to v Sony udělají spíš za prachy než s tím, že máte u Sony jakoby záruku, v Sony vás totiž nasměrujou na prodejce, u kterýho jste konzoli koupili. Ale ten váš nasměruje na Sony...takže... super servis Citovat
kasaco10 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 jeste, ze jsem to kupoval primo v SONY :wohow: Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-27-na-playstation-4-miri-hry-z-playstation-1-a-playstation-2 boze at je to pravda:) Citovat
Knabo Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 Přesně :) Jinak, teď jsem si četl o nové hře Kingdom Come: Deliviriance (omlouvám se, jestli to píšu špatně :D ) Myslíte si, že PS4 podpoří tuto hru? A koupili by jste si ji? Citovat
onefootman Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-27-na-playstation-4-miri-hry-z-playstation-1-a-playstation-2 boze at je to pravda:) No tak to by bylo super...Zahrat si po letech Ico,SoC,Residenty 1 a 2 atd...to by bylo super... Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 konecne dohrat FF12,znovu zahrat FF10,resident série, tekken 3,no je toho hodme:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
Susperian Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 (upraveno) http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-27-na-playstation-4-miri-hry-z-playstation-1-a-playstation-2 boze at je to pravda:) Tak to mi přijde jako zcela zbytečná věc. Když už tak PS3, třeba kvůli The Last of Us atd, ale PS1 a PS2 hry na PS4? Na velké telce? To už si radši stáhnu emulatór je na PS1 i na PS2 a hry zahraju si tak...stejně se mi nechce věřit, že se najde moc lidí, kteří na PS4 tyhle hry budou hrát. Jasně člověk si řekne nostalgie a i mě to jednou chytlo a stáhnul jsdem si emulátor, ale jak jsem pak spustil nějakou hru, tak jsem si jen řekl "joo to jsem miloval" ale když jsem to zkusil tak už to prostě nebylo ono. Myslím si, že to jsou jen nostalgické výkřiky do tmy, ale v dnešní době už to nikdo hrát nebude...maximálně pár hardcore nadšenců. Upraveno Leden 28, 2014 uživatelem Susperian Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 tvuj názor ok. ja vse xo jsem napsal si zahraju znovu a rad, hlavne ps2.a asi si to necet ale ps3 hry pudou přes ps now, ps2 mozna v kvalite ps2 hd remastru co bude super. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
pejtrix Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 No tak to by bylo super...Zahrat si po letech Ico,SoC,Residenty 1 a 2 atd...to by bylo super... ta ico a SoC si muzes zahrat uz ted v hd remaku Citovat
Susperian Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 tvuj názor ok. ja vse xo jsem napsal si zahraju znovu a rad, hlavne ps2.a asi si to necet ale ps3 hry pudou přes ps now, ps2 mozna v kvalite ps2 hd remastru co bude super. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Jo něco jsem četl na začátku o Gaikai, ale ještě to nebylo oficiální. Tak to je fajn, že to nakonec opravdu bude. Jen doufám, že to nebude nějak moc závislé na rychlosti internetu a taky celkem zásadní věc, kolik budou hry stát. Třeba hry na PS1 aPS2 seženeš dnes za pakatel, tak doufám, že z toho zase Sony bebude chtít vytřískat majlant. Já to sice hrát nebudu, ale i tak. To samé na PS3. Pokud za to budou chtít litr a podobně, tak to není to pravé ořechové...já plánuju koupi PS4 nejdřív na vánoce, ale spíš ještě počkám, až bude nějaká zásoba her, tak jsem zvědavý kam se to všechno posune... Citovat
onefootman Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 ta ico a SoC si muzes zahrat uz ted v hd remaku Ja vim...ale na ps3 kterou doma uz nemam... Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2014 psali ze staci 5mbit linka na ps3 stream her. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
kendykejnova Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 tak kdyby někdo chtel ps4 mame v Plzni skladem 2x základní verzi, a 4 x s killzone :-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat
Dweightee888 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Podle me ty hry budou nechutne predrazeny... Se podivejte na store ceny ted... Ale cetl jsem neco o nejakem predplatnem,u ktereho by urcita sorta her byla po zaplaceni,hratelna zdarma... Citovat
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Tenhle způsob placení za hry, zdá se mi poněkud neštastným... . V minulosti jsme si koupili hru a mohli jsme ji hrát kdykoli (kdo jak měl čas) a teď jsou na světě všelijaké služby pro předplatitele, které vám hru jen půjčují, pokud se bude Sony ubírat JEN tímhle směrem tak s playstationem budu za pár let určitě končit. Citovat
Tenebrae Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Jo něco jsem četl na začátku o Gaikai, ale ještě to nebylo oficiální. Tak to je fajn, že to nakonec opravdu bude. Jen doufám, že to nebude nějak moc závislé na rychlosti internetu a taky celkem zásadní věc, kolik budou hry stát. Třeba hry na PS1 aPS2 seženeš dnes za pakatel, tak doufám, že z toho zase Sony bebude chtít vytřískat majlant. Já to sice hrát nebudu, ale i tak. To samé na PS3. Pokud za to budou chtít litr a podobně, tak to není to pravé ořechové...já plánuju koupi PS4 nejdřív na vánoce, ale spíš ještě počkám, až bude nějaká zásoba her, tak jsem zvědavý kam se to všechno posune... Gaikai právě že BUDE velice závislé na rychlosti internetu, nebo jeste jinak rychlost internetu bude pro GAIKAI naprosto zásadní...já jsem k tomu velice skeptický, myslel jsem si na Rocksmith pres GAIKAI ale zrovna tahle hra bude imho nehratelná! Citovat
x360_cz Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 No, všichni jsme chtěli PS4, tak na co na tom hrát PéeS trojkový hry?! To, že teď nebude rok dva co hrát, je věc jiná... :) Navíc jsem se stejně zbavil PS3 i s hrama :) Citovat
headhot Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 dneska jsem videl v tescu sleva 200 kc na hry ps4 pro cleny clubcard. Hry tam,ale vetsinou stoji 1799 Citovat
Mušák Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 V czc mají dobré ceny. Infamous tam bude za necelých 1400Kč, lepší než xzone za 1599Kč + pošta. Pobočku czc mám ve městě, takže si to vyzvednu. Citovat
kasaco10 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 Taky nakupuju v CZC :psp: Spis me zajima jestli bude mit EW akcni ceny na novehy, kdyz vyjdou jako to bylo u PS3. Treba takle jsem tam koupil FIFU14 za 999kc. Meli toho tam tam vice, kdyz neco vyslo.(gt6,ac4)...... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.