Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak konzole je horka uprostřed hlavně. Kolem a nad mechanikou je to studené. Ze spoda je to horke doost.Zkusim podlozit,ale nevim jestli by staci par mm ? Když jsem hrál last of US tak to topilo a šla slyšet pak jsem stáhnul warframe a konzole byla ticho. A v te hře je ten text tak malinkaty ze to snu neprectu :-D

Upraveno uživatelem lupama
Odesláno

Cau mam to v podobnem miste jako ty tu konzoli akorat po bocich mam asi na kaZde strane tak 15 cm a vzadu tak 30cm. Take to dost hralo a dost hucelo, ale zas zalezi jaka hra. Prdnul jsem pod to podlozku pro notebook Coolermaster a zlepsilo se to. Hreje min a hlasitost mozna take mensi. Kazdopadne to i tak dost huci, ale porad min jak moje stara Xbox Arcade konzole. Jde i o to jakou hru hrajes. U TLOU hucela dost u Diabla v partr 4 lidi take hodne, solo mene a napr u War Thunder nejde takrka slyset a to same i u NHL. Tak nejak to uz ted neresim at si huci jak chce, tak jak to je ted mi to nevadi---> neobtezuje. Pres den to pres zvuk z TV neslysim a pres noc pres sluchatka take ne.

Odesláno

Jak vam rychle chodi zpravy? Prijde mi uporzorneni, ze mam zpravu, tak se jdu podivat do chatu a zprava nikde, prijde treba az za par minut. Pisu si s nekym jen kdyz mam zapnuty NHL, tak jestli to neni hrou. A celkove prace se seznamen pratel je pomala, nez se to vsechno na cte, to by me vzdycky mrdlo... ♥♥♥♥♥, ma to takovej vykon a musim cekat 5 minut na par kB chatu.

Odesláno
Začala se prodávat nová dobíjecí stanice pro Dualshock 4. Docela vychytávka pro ty ci mají konzoli na ležato.

http://www.gamenguide.com/articles/14090/20141016/nyko-wireless-controller-charger-available-now-for-ps4-introduces-drop-and-go-technology-for-dualshock-4-charging.htm

To vypada moc hezky...uz jsem od tehle firmy videl i jiny prislusentvi a vypada to skvele...zrovna o nejaky premyslim...

Odesláno

jj je to tak je to plast velice ideální na zachytávání škrábanců všeho druhu. Prostě i když na to spadne prach tak to poškrábe.(u tohoto plastu se škrábancům zabránit nedá, leda ji radši ani nevybalovat) Fakt někdy přemýšlím k čemu jsou tam ty armády zaměstnanců. Buď to dělají schválně nebo si to nedokážu vybavit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu