lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 To jsem nekoukal co mám... Ale seru na to,pokud to nebude úplně šílené a prehrivat se to tak to nebudu řešit. Pokud to jednou udělá něčo co by nemělo,reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 (upraveno) Tak konzole je horka uprostřed hlavně. Kolem a nad mechanikou je to studené. Ze spoda je to horke doost.Zkusim podlozit,ale nevim jestli by staci par mm ? Když jsem hrál last of US tak to topilo a šla slyšet pak jsem stáhnul warframe a konzole byla ticho. A v te hře je ten text tak malinkaty ze to snu neprectu :-D Upraveno Říjen 9, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 ale houby mam made in china a je krasne ticha. To jsou jen žvásty že made in japan je mnohem lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 made in japan jsou fajn,ale taky zalezi,jestli mas tu chine co byla propagovana jako protestni, kdo vi,kde je pravda. Ja mam jpn pro francii urcenou a vsechno je ok. Nejlepsi konzole jsou vzdy urcene pro UK (necht stale funguji ps1,2,3,vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Hele objednal jsem chladici podlozku zalmana nc3 psko mrsknu na to a uvidí se . Já vim ze nenasava ze spoda ale zlepšení tam musí být. A urvite to musi ochladit i prostor kolem.Jen jsem se chtěl zeptat jestli PlayStationu vadí sklon te podložky nebo jestli mu to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Cau mam to v podobnem miste jako ty tu konzoli akorat po bocich mam asi na kaZde strane tak 15 cm a vzadu tak 30cm. Take to dost hralo a dost hucelo, ale zas zalezi jaka hra. Prdnul jsem pod to podlozku pro notebook Coolermaster a zlepsilo se to. Hreje min a hlasitost mozna take mensi. Kazdopadne to i tak dost huci, ale porad min jak moje stara Xbox Arcade konzole. Jde i o to jakou hru hrajes. U TLOU hucela dost u Diabla v partr 4 lidi take hodne, solo mene a napr u War Thunder nejde takrka slyset a to same i u NHL. Tak nejak to uz ted neresim at si huci jak chce, tak jak to je ted mi to nevadi---> neobtezuje. Pres den to pres zvuk z TV neslysim a pres noc pres sluchatka take ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Tak DS4 odneseno do servisu.Uvidime jak to dopadne.Prej maj na to 10.dni.Tak snad bude NEW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Jak vam rychle chodi zpravy? Prijde mi uporzorneni, ze mam zpravu, tak se jdu podivat do chatu a zprava nikde, prijde treba az za par minut. Pisu si s nekym jen kdyz mam zapnuty NHL, tak jestli to neni hrou. A celkove prace se seznamen pratel je pomala, nez se to vsechno na cte, to by me vzdycky mrdlo... ♥♥♥♥♥, ma to takovej vykon a musim cekat 5 minut na par kB chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Prý je to globální problém pravděpodobně způsobený posledním updatem firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 JJ, Taky me to kolikrat dlouho trva nez se to aktualizuje..... a to nemluvim o Aplikaci v telefonu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Tak dnes info ohledne DS4. Prej uz je to vyrizene.Dodela ryclost v patek odneseno a dnes info o vyzvednuti.Tak snad bude NEW.Dostanu se tam az v patek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 vidite pratele? porad se mi nacitaji pratele a nema to konce. ani nhl nesel online, ale na store se dostanu, test netu taky bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Bylo to psane tuším na blogu ze bude údržba ci příprava update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Začala se prodávat nová dobíjecí stanice pro Dualshock 4. Docela vychytávka pro ty ci mají konzoli na ležato. http://www.gamenguide.com/articles/14090/20141016/nyko-wireless-controller-charger-available-now-for-ps4-introduces-drop-and-go-technology-for-dualshock-4-charging.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Ja som kupil predlzovak a pekne kabel dociahne,tak mozem vyvaleny hrat a aj nabijat... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ahoj,jak u vas na ps4 vypadá ten matný plast? U me je ta hrana na obrázku 1. Taková světla po celým obvodu a i plast z vrchu nemá sjednocenou barvu. Uprostřed je tam taková světlejší barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Začala se prodávat nová dobíjecí stanice pro Dualshock 4. Docela vychytávka pro ty ci mají konzoli na ležato.http://www.gamenguide.com/articles/14090/20141016/nyko-wireless-controller-charger-available-now-for-ps4-introduces-drop-and-go-technology-for-dualshock-4-charging.htm To vypada moc hezky...uz jsem od tehle firmy videl i jiny prislusentvi a vypada to skvele...zrovna o nejaky premyslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Nevíte jestli se to dostane k nám? Nebo jedině přes ebay, amazon apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Nevi někdo jak povolit na playstation 4ce obrazový formát xvYCC, Xbox 360 to podporovala ale u ps4ky to nelze zapnout. A v options u TV je taky nabídka zašedlá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Chci s ezeptat, utíral jsem plat na vrchu konzole a levá(lesklá) část konzole se mi oddělala...hned jsem ji tam vrátil(opravdu to šlo lehounce, podle mě to je mizerně přidělané). Nepřišel jsem o záruku? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Nn urco ne pecete jsou hloubejc vrchní kryt myslím že slouží k výměně hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Díky bohu...ještě mi na tom skákalo kotě :D, tak to možná uvolnilo ono...jsem štastný :D a díky za rychlou odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Jinak, máš černou ? Ja utiram ps mikrovlaknem, nic na ní nepokládám a ta l leskla část je poskrabana jak cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Mám černou...a taky, poškrábaná jako kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 jj je to tak je to plast velice ideální na zachytávání škrábanců všeho druhu. Prostě i když na to spadne prach tak to poškrábe.(u tohoto plastu se škrábancům zabránit nedá, leda ji radši ani nevybalovat) Fakt někdy přemýšlím k čemu jsou tam ty armády zaměstnanců. Buď to dělají schválně nebo si to nedokážu vybavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.