Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Jo taky by me zajímalo jestli to vůbec bude fungovat, protoze ten náš česky store je pekne chudý. Zádné appky atd... Rad bych si třeba zaplatil tu službu Unlimited, ale to snad k nám ani nedojde...problem je, ze i kdyz budu mit US ucet stejne to rozpozná IP odkud jsem a nepustí me to. Na PS3 jsem si sice mohl stáhnout všechny app z US storu ale ani jedna nejela kvůli region blocku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Music a Video Unlimited zapomeňte, vrcholem bude YouTube aplikace. Jsem zvědav, kolik měsíců či let jim bude trvat její zavedení. Btw tady jsem našel návod, jak rozchodit YT videa v PS4 prohlížeči, tak to můžete někdo vyzkoušet. Koukal jsem, že to vypadá stejně jako YT aplikace na PS3.

Use the PS4 browser and go to youtube.com/tv

Go to "Sign In & Settings" to pair it to your mobile phone or tablet. You can pull up videos with your mobile device and it will play through the browser. No Flash required.

Odkaz ke komentáři

Na Music a Video Unlimited zapomeňte, vrcholem bude YouTube aplikace. Jsem zvědav, kolik měsíců či let jim bude trvat její zavedení. Btw tady jsem našel návod, jak rozchodit YT videa v PS4 prohlížeči, tak to můžete někdo vyzkoušet. Koukal jsem, že to vypadá stejně jako YT aplikace na PS3.

Use the PS4 browser and go to youtube.com/tv

Go to "Sign In & Settings" to pair it to your mobile phone or tablet. You can pull up videos with your mobile device and it will play through the browser. No Flash required.

Se smart TV neni potreba :)

Odkaz ke komentáři

Jinak vcera jsem zkousel chvilku streamovat.Je to fakt jednoduchy a celkem rychli.Prekvapila me kratka doba zpozdení,cca 5 vterin a to jsem byl na wifi....

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Jojo, stream je fajn. Ale ja asi nebudu moc streamovat, raději hraju ,,o samotě" :D

Odkaz ke komentáři

Já streamoval resogun, na fcb jsem postoval screenshoot z killzone a pak ještě jsem sestrihal a postnul video z dema FIFA 14 na fcb prostě paráda :) jen me štve to streamování v okně ze nemůžeš hrát plnohodnotne

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak...jelikož jsem včera haluzově sehnal PS4 přenechám moji rezervačku co mám v Planeo Elektro Přerov...příští týden jim dojdou 3 kusy(potvrzeno) a 1 z toho mám rezervovaný....klasika s 500gb za 10999,- tak jestli někdo chcete napište, jinak to půjdu zrušit.

Odkaz ke komentáři

Zdravím panové,

podělím se s vámi o krátké dojmy,

konzoli jsem měl objednanou u 4 prodejců. tři následně jmenovaní Alza,Czc,Exasoft mi napsali že "FUCK OFF" nemáme. Velmi mile mě překvapil Datart, který mi volal ve čtvrtek, ty vole, že prej jo. Zatím mam jenom Killzone a zaplacené plusko. V průběhu následujících dnů určitě splaším FiFu a snad zbude něco i na BF4. Jestli xbox měl něco lepšího tak určitě GAMEPAD, myslím si, že s příchodem DS4 už to neplatí. Měl jsem trošku obavy ale úplně zbytečně. DS4 je prostě parádní. Samotná konzole je fakt pěkný kus HW tak snad i něco vydrží:D

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat,to kupování přes PSN napůl funguje nebo ne ?

Game sharing podle většiny commentů funguje úplně stejně jako na ps3 ;) (jenom můžeš mít na konzoli jen jeden region, když máš EU účet, tak tam už nehodíš US účet a podobně - tak jsem to tedy i pochopil, kdyžtak mě opravte) včetně upgradovatelných titulů z PS3

Odkaz ke komentáři

Tak někdo vyzkoušejte jestli se dá k CZ účtu ještě přidat i US. Jinak bych rád kdyžtak s někym koupil FIFU 14 napůl, klidně i z US store, kde to vyjde 600,- na jednoho.

To právě nepůjde, nevím, zda je konzole locknutá přímo na region (u nás EU) už od výroby, to asi ne (teď mě napadlo, že je to možná dělaný jen přes IP adresu)......můžeš mít víc EU účtů na konzoli, ale jakoukoli kombinaci s jiným regionem už ne...doufám, že to někdo už vyzkouší, aby podal report

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu