onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 To me taky...ale tak stejne by me to zajimalo....dneska po praci to asi zkusim Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jo taky by me zajímalo jestli to vůbec bude fungovat, protoze ten náš česky store je pekne chudý. Zádné appky atd... Rad bych si třeba zaplatil tu službu Unlimited, ale to snad k nám ani nedojde...problem je, ze i kdyz budu mit US ucet stejne to rozpozná IP odkud jsem a nepustí me to. Na PS3 jsem si sice mohl stáhnout všechny app z US storu ale ani jedna nejela kvůli region blocku. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Myslis Music Unlimited? Pokud ano tak tu ja bych bral taky.Libilo by se mi pustit si hudbu do pozadi pri hre atd... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Přesně. I video :) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Video taky? Jako ze to.bude nekde na strane v malim okne? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 nevidim duvod proc by neslo pustit na pozadi songy z flashky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Video taky? Jako ze to.bude nekde na strane v malim okne?Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Nene myslím službu Video Unlimited. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Na Music a Video Unlimited zapomeňte, vrcholem bude YouTube aplikace. Jsem zvědav, kolik měsíců či let jim bude trvat její zavedení. Btw tady jsem našel návod, jak rozchodit YT videa v PS4 prohlížeči, tak to můžete někdo vyzkoušet. Koukal jsem, že to vypadá stejně jako YT aplikace na PS3. Use the PS4 browser and go to youtube.com/tv Go to "Sign In & Settings" to pair it to your mobile phone or tablet. You can pull up videos with your mobile device and it will play through the browser. No Flash required. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Na Music a Video Unlimited zapomeňte, vrcholem bude YouTube aplikace. Jsem zvědav, kolik měsíců či let jim bude trvat její zavedení. Btw tady jsem našel návod, jak rozchodit YT videa v PS4 prohlížeči, tak to můžete někdo vyzkoušet. Koukal jsem, že to vypadá stejně jako YT aplikace na PS3.Use the PS4 browser and go to youtube.com/tv Go to "Sign In & Settings" to pair it to your mobile phone or tablet. You can pull up videos with your mobile device and it will play through the browser. No Flash required. Se smart TV neni potreba :) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jinak vcera jsem zkousel chvilku streamovat.Je to fakt jednoduchy a celkem rychli.Prekvapila me kratka doba zpozdení,cca 5 vterin a to jsem byl na wifi.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jinak vcera jsem zkousel chvilku streamovat.Je to fakt jednoduchy a celkem rychli.Prekvapila me kratka doba zpozdení,cca 5 vterin a to jsem byl na wifi....Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Jojo, stream je fajn. Ale ja asi nebudu moc streamovat, raději hraju ,,o samotě" :D Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 U me to sami... :-D nevim co bych tam povidal.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Já streamoval resogun, na fcb jsem postoval screenshoot z killzone a pak ještě jsem sestrihal a postnul video z dema FIFA 14 na fcb prostě paráda :) jen me štve to streamování v okně ze nemůžeš hrát plnohodnotne Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 A postnul jsi to i na fb/share stranku tady console fora? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak...jelikož jsem včera haluzově sehnal PS4 přenechám moji rezervačku co mám v Planeo Elektro Přerov...příští týden jim dojdou 3 kusy(potvrzeno) a 1 z toho mám rezervovaný....klasika s 500gb za 10999,- tak jestli někdo chcete napište, jinak to půjdu zrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 E-e jelikož nevím jak :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Mám akorát dotaz - ten PS 4 headset v balení slouží jenom jako mikrofon na kecání při hraní,nebo taky jako sluchátka k hrám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Mikrofon.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Zdravím panové, podělím se s vámi o krátké dojmy, konzoli jsem měl objednanou u 4 prodejců. tři následně jmenovaní Alza,Czc,Exasoft mi napsali že "FUCK OFF" nemáme. Velmi mile mě překvapil Datart, který mi volal ve čtvrtek, ty vole, že prej jo. Zatím mam jenom Killzone a zaplacené plusko. V průběhu následujících dnů určitě splaším FiFu a snad zbude něco i na BF4. Jestli xbox měl něco lepšího tak určitě GAMEPAD, myslím si, že s příchodem DS4 už to neplatí. Měl jsem trošku obavy ale úplně zbytečně. DS4 je prostě parádní. Samotná konzole je fakt pěkný kus HW tak snad i něco vydrží:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Vy co jste na facebooku, tak vy tam ty postnuta videa vidite? Mi se to nezobrazuje. :( Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Chci se zeptat,to kupování přes PSN napůl funguje nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Najde se nekdo na online? Hraju ted Battlefield a mam Fifu... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Chci se zeptat,to kupování přes PSN napůl funguje nebo ne ? Game sharing podle většiny commentů funguje úplně stejně jako na ps3 ;) (jenom můžeš mít na konzoli jen jeden region, když máš EU účet, tak tam už nehodíš US účet a podobně - tak jsem to tedy i pochopil, kdyžtak mě opravte) včetně upgradovatelných titulů z PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) Tak někdo vyzkoušejte jestli se dá k CZ účtu ještě přidat i US. Jinak bych rád kdyžtak s někym koupil FIFU 14 napůl, klidně i z US store, kde to vyjde 600,- na jednoho. Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak někdo vyzkoušejte jestli se dá k CZ účtu ještě přidat i US. Jinak bych rád kdyžtak s někym koupil FIFU 14 napůl, klidně i z US store, kde to vyjde 600,- na jednoho. To právě nepůjde, nevím, zda je konzole locknutá přímo na region (u nás EU) už od výroby, to asi ne (teď mě napadlo, že je to možná dělaný jen přes IP adresu)......můžeš mít víc EU účtů na konzoli, ale jakoukoli kombinaci s jiným regionem už ne...doufám, že to někdo už vyzkouší, aby podal report Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.