pejtrix Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 takze jestli to dobre chapu mam svuj hlavni cz ucet a druhej US pro ruzny dema a jeste za dob kdy tam brali platebni kartu a ted kdyz oba prevedu na ps4 tak se na ten US nedostanu ?? wtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) Podle mě se tam dostaneš v pohodě. Jen dokupovaná DLC pro tvou již koupenou hru by měla mít pouze regionální lock. "Sony even said there is no region locking and it was entirely possible to do this, but if you are going to buy DLC, buy it for the region you purchased the game, as DLC is usually region locked" PS4 budu mít až v pondělí, takže nemohu teď vyzkoušet. Zkuste to někdo jiný, Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jak to teda je, pokud od někoho koupím slot na battlefielda 4. On pošle svoje údaje s heslem a stáhnu si ho od něj. Dále ho budu chtít hrát pod svým účtem půjde to ? Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Podle mě se tam dostaneš v pohodě. Jen dokupovaná DLC pro tvou již koupenou hru by měla mít pouze regionální lock."Sony even said there is no region locking and it was entirely possible to do this, but if you are going to buy DLC, buy it for the region you purchased the game, as DLC is usually region locked" PS4 budu mít až v pondělí, takže nemohu teď vyzkoušet. Zkuste to někdo jiný, tak to je i na ps3 s tema dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Jak to teda je, pokud od někoho koupím slot na battlefielda 4. On pošle svoje údaje s heslem a stáhnu si ho od něj. Dále ho budu chtít hrát pod svým účtem půjde to ? Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak to fungovalo na PS3 -> podle prispevku nad tebou usuzuji ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Předpokládám, že různý dlc si pak ze svého primárního účtu muzu stahovat půjdou mi? No a pokud bych koupil slot s dlc např premium battlefield, tak by to taky mělo jít na mým hlavním učtě? Na ps3 jsem kupování slotů neřešil, tak to neznám. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 I was just on the EU Playstation Blog, reading through the comments on the latest store update, where someone said they'd bought a US download and the PS4 was saying it was locked to the US download account. This was Blacklight: Retribution, however, as a freebie it might have a limitation on it. Dokud to někdo nevyzkouší tak bych z ostatních PSNek určitě nic nekupoval :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martincz79 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Pokud nekdo jeste shani ... zde je udajne jeste skladem ... http://www.elektrochram.cz/console-ps4-playstation-4-sony~z711719268475.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 A už jste někdo vyzkoušel tu možnost koupit hru ve dvou lidech ?? ps3 jsem nikdy nevlastnil, takže se v tom doopravdy nevyznám, tak jestli by někdo nebyl tak hodný a nevysvětlil jak to teď funguje nebo jestli vůbec to funguje ... díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Chci se zeptat jsem ve světě ps nováček (mám ps 1 a Vitu) ps4 mi koupila přítelkyně k vánocům mám ji doma a nemůžu na ní sáhnout. XD koupil jsem si nějaký hry a ps+ na rok. Muzu zadat kód z ps+ na svůj stávající účet kterej používám na vite? A pak se na něj připojit přes ps4? Díky za odpověď ps: takhle jsem se na vánoce ete nikdy netesil xD Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Jo muzes :-) jinak gratulace Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Neni tu nekdo z Ostravy co by se chtel zbavit tehle masinky ? :lol: Nabizim xbox 360 + ps3 + wii U :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Ahoj lidi, jsem nováček co se PS týče a chtěl bych se zeptat nebo poprosit někoho, kdo v tom už umí chodit, jestli by mi nepopsal jak funguje to game sharing. Děkuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 (upraveno) Ahoj lidi, jsem nováček co se PS týče a chtěl bych se zeptat nebo poprosit někoho, kdo v tom už umí chodit, jestli by mi nepopsal jak funguje to game sharing. Děkuju moc :) Použij hledat viz. třeba "sdílení PS3" (když to na PS4 funguje obdobně)....to je tak těžké?! k čemu to tam je, hm? Podle příspěvků na fóru už nějakou dobu jsi ;). Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Nekoupí někdo BF4 napůl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Nekoupí někdo BF4 napůl ? Já klidně s tebou battlefielda koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 (upraveno) Já klidně s tebou battlefielda koupím. Tak koupíš to ? Pošlu ti 800Kč. Stojí to myslím 1599Kč, ne ? Kdyžtak piš přes pm a pošli mi číslo účtu ... A můžeme oba hrát zároveň multiplayer ? Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 No tak to nevím, jak to je s tím multiplayerem. Myslel jsem, že jo. Kde to zjistíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 POčkáme až nekdo odpoví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Proč jste ho nekoupili, když byl ve slevě pro PS3 (a pak upgrade)? :D OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Ještě jsme ho nekoupili. Já jsem nikdy nic na psn nekupoval, jenom pár her na vitu. Na ps3 pirátím. Ale asi si to koupím na PC, střílečky na ovladači mi nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Mušák kup. Já ho zatím brát nebudu. Navíc ani nevim jak to je s tím mulťákem. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 No jak tu teda někdo skusíte ten nákup na půl a půjde to dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 pujde to ale trochu jinak nez na ps3 aspon zatim pokud sony neak nezmeni nazor:) zalozite si ucet a na jedny konzoli bude ten ucet nastaven jako primarni a ten bude moct tu hru co koupite hrat na jakemkoli jinem uctu na ty konzoli a ten druhy vlastnik uctu bude veden jako sekun. a ten si tu hru zahraje jen na tom uctu na kterem si to stahl a ne na svem vlastnim kde ma trofeje atd.to rozdeleni na primarni a sek. ucet je jen na dohode tech kupujicich snad sem to pochopil dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.