Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Podle mě se tam dostaneš v pohodě. Jen dokupovaná DLC pro tvou již koupenou hru by měla mít pouze regionální lock.

"Sony even said there is no region locking and it was entirely possible to do this, but if you are going to buy DLC, buy it for the region you purchased the game, as DLC is usually region locked"

PS4 budu mít až v pondělí, takže nemohu teď vyzkoušet. Zkuste to někdo jiný,

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to teda je, pokud od někoho koupím slot na battlefielda 4. On pošle svoje údaje s heslem a stáhnu si ho od něj. Dále ho budu chtít hrát pod svým účtem půjde to ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Podle mě se tam dostaneš v pohodě. Jen dokupovaná DLC pro tvou již koupenou hru by měla mít pouze regionální lock.

"Sony even said there is no region locking and it was entirely possible to do this, but if you are going to buy DLC, buy it for the region you purchased the game, as DLC is usually region locked"

PS4 budu mít až v pondělí, takže nemohu teď vyzkoušet. Zkuste to někdo jiný,

tak to je i na ps3 s tema dlc

Odkaz ke komentáři

Jak to teda je, pokud od někoho koupím slot na battlefielda 4. On pošle svoje údaje s heslem a stáhnu si ho od něj. Dále ho budu chtít hrát pod svým účtem půjde to ?

Odkaz ke komentáři

Předpokládám, že různý dlc si pak ze svého primárního účtu muzu stahovat půjdou mi? No a pokud bych koupil slot s dlc např premium battlefield, tak by to taky mělo jít na mým hlavním učtě? Na ps3 jsem kupování slotů neřešil, tak to neznám.

Odkaz ke komentáři

I was just on the EU Playstation Blog, reading through the comments on the latest store update, where someone said they'd bought a US download and the PS4 was saying it was locked to the US download account. This was Blacklight: Retribution, however, as a freebie it might have a limitation on it.

Dokud to někdo nevyzkouší tak bych z ostatních PSNek určitě nic nekupoval :-/

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat jsem ve světě ps nováček (mám ps 1 a Vitu) ps4 mi koupila přítelkyně k vánocům mám ji doma a nemůžu na ní sáhnout. XD koupil jsem si nějaký hry a ps+ na rok. Muzu zadat kód z ps+ na svůj stávající účet kterej používám na vite? A pak se na něj připojit přes ps4? Díky za odpověď ps: takhle jsem se na vánoce ete nikdy netesil xD

Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi, jsem nováček co se PS týče a chtěl bych se zeptat nebo poprosit někoho, kdo v tom už umí chodit, jestli by mi nepopsal jak funguje to game sharing. Děkuju moc :)

Použij hledat viz. post-4131-1468717063065_thumb.jpg třeba "sdílení PS3" (když to na PS4 funguje obdobně)....to je tak těžké?! k čemu to tam je, hm? Podle příspěvků na fóru už nějakou dobu jsi ;).

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

pujde to ale trochu jinak nez na ps3 aspon zatim pokud sony neak nezmeni nazor:)

zalozite si ucet a na jedny konzoli bude ten ucet nastaven jako primarni a ten bude moct tu hru co koupite hrat na jakemkoli jinem uctu na ty konzoli a ten druhy vlastnik uctu bude veden jako sekun. a ten si tu hru zahraje jen na tom uctu na kterem si to stahl a ne na svem vlastnim kde ma trofeje atd.to rozdeleni na primarni a sek. ucet je jen na dohode tech kupujicich

snad sem to pochopil dobre :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu