pejtrix Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 jo je to presne takhle jak pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Tak sem to dnes konecne zapnul a to sem to mel mit pod strom ;-) nevydrzel sem :-D jen mam otazku jak je to s tim Plus, kdyz sem ho jeste nikdy nemel a tady by melo byt na 14.dni zdarma.Nevim, kde to ulozit.... diky za radu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Musíš si zaplatit jakékoli jiné předplatné (měsíc, čtvrt nebo rok) a ten 14denní kod by se ti měl automaticky aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Jenom upozorňuji, že jakékoliv dotazy ohledně PS+, PSN směřujte do tomu určené sekce - http://console-forum.net/forum/240-ps4-psn .. děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Jenom upozorňuji, že jakékoliv dotazy ohledně PS+, PSN směřujte do tomu určené sekce - http://console-forum.net/forum/240-ps4-psn .. děkuji. dekuji.uz to mam a omlouvam se ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Jde nekde zmenit thema jako to bylo u ps3 ? A zkousel jste uz nekdo kdo ma kameru si stahnout a rozchodit Toy Market for Playroom ? Stazene to mam.ale nejde to nijak rozchot i pres naparovanej tel.Samsung....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Tak jsem se byl podívat na PS4 v JRC v Pardubicích, je to fakt pěkný, ale bacha na ten ovladač. Maj to tam 3 dny a už ta levá páčka je rozjebaná :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Tak zkusil jsem lognout US účet a zatím v pohodě, app IGN šlape, netfix se me nechtěl registrovat ale app se rozjela také, vudu hd films chce změnu regionu, atd atd atd Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Myslel jsem že ta linka při zapnutý konzoli bude svítit modře ale svítí bíle :) Jinak po dvou dnech jsem zatim spokojenej a Dualshock4 je fakt super...uvidíme dá,l s Killzounu zas tak odvařenej nejsem i když je to moje oblíbená serie a hrál jsem všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Friberg : Rozjebana jak? Nestras ze to takhle vubec nevydrzi :'( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 asi špatná šarže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Snad to měli hlavně jen Amíci a firmy na předváděčky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 chci se zeptat majitelů nových konzolí, jak vnímáte výdrž DS4? Je to opravdu tak kritické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Po rozbalení byla výdrž opravdu kritická (asi 3 hodiny), ale po prvním nabití, se mi zdá že ovladač vydrží mnohem déle, zatím jsem hrál asi 5 hodin a ubyla mi jenom jedna čárka ze tří. Možná to je ale jenom můj subjektivní názora možná to bude tím že jsem hrál Knacka, který moc nevyužívá vibrace a touchpad je vypnutý snad úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Po rozbalení byla výdrž opravdu kritická (asi 3 hodiny), ale po prvním nabití, se mi zdá že ovladač vydrží mnohem déle, zatím jsem hrál asi 5 hodin a ubyla mi jenom jedna čárka ze tří. Možná to je ale jenom můj subjektivní názora možná to bude tím že jsem hrál Knacka, který moc nevyužívá vibrace a touchpad je vypnutý snad úplně. A ten gumovej potah na analogovejch páčkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Ten je naprosto v poradku a zda se me lepší než na ds3 Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 chci se zeptat majitelů nových konzolí, jak vnímáte výdrž DS4? Je to opravdu tak kritické? Výdrž je mnohem lepší než jsem čekal, po plném nabytí jsem pařil Batllefield 4 cca 7 hodin a teprve se ozvala hláška, že ovladač má nízkou hladinu energie a po tom vydrží ještě tak hodinku. Jinak kdyby to někoho zajímalo, nabýt lze běžnou nabíječkou od mobilu a zdá se mi, že se nabijí i rychlejc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Výdrž je mnohem lepší než jsem čekal, po plném nabytí jsem pařil Batllefield 4 cca 7 hodin a teprve se ozvala hláška, že ovladač má nízkou hladinu energie a po tom vydrží ještě tak hodinku. Jinak kdyby to někoho zajímalo, nabýt lze běžnou nabíječkou od mobilu a zdá se mi, že se nabijí i rychlejc :) Jen bacha na proud, který ta nabíječka dává, aby jsis neoddělal DS4. Na dualshocku bude určitě někde napsáno jakým maximálním proudem by měl být dobíjen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Jen bacha na proud, který ta nabíječka dává, aby jsis neoddělal DS4.Na dualshocku bude určitě někde napsáno jakým maximálním proudem by měl být dobíjen. Pravda, že jsem nad tímto taky přemýšlel, ještě si to ověřím, ale je to normální nabíječka s usb slotem tak to bude asi ok, kdyžtak koupim druhej, za pokus to stojí :D Dodatek: tak podle tohodle fóra by to mělo být v cajku http://www.avforums.com/threads/dualshock-4-alternative-charging-methods.1836314/ Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Fenri, tak už za 2 hoďky přijede :D, hned dám stahovat B4 a AC4 :) Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Fenri, tak už za 2 hoďky přijede :D, hned dám stahovat B4 :) Tak paráda, konečně bude s kým hrát, zatím se ke mě nikdo moc nepřipojil :D Budu on-line tak kolem pátý tak to už snad budeš ready :D Napíšu ti PM radši, ať nás tu moderátor nesprdne, že zasíráme téma :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Mě přivezou PS4 mezi 12-15h :cheesygrin: Víkend byl sakra dlouhej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Ps4 super jen par vyhrad 1.Nejde zmenit Tema. 2.Nenacita Flash a to me stve nejvic, pouzivam na ukladani Filmu, Hudby, Fotek a to me stve hodne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Podle mě to chce jen čas a vše umožní budoucí updaty FW. Takhle by jinak neměli co vylepšovat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Ps4 super jen par vyhrad 1.Nejde zmenit Tema. 2.Nenacita Flash a to me stve nejvic, pouzivam na ukladani Filmu, Hudby, Fotek a to me stve hodne :cry: Na 2. už mám samotnou TV, kde mám jen napojený USBčko takže PS4 není potřeba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.