Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Myslel jsem že ta linka při zapnutý konzoli bude svítit modře ale svítí bíle :) Jinak po dvou dnech jsem zatim spokojenej a Dualshock4 je fakt super...uvidíme dá,l s Killzounu zas tak odvařenej nejsem i když je to moje oblíbená serie a hrál jsem všechny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po rozbalení byla výdrž opravdu kritická (asi 3 hodiny), ale po prvním nabití, se mi zdá že ovladač vydrží mnohem déle, zatím jsem hrál asi 5 hodin a ubyla mi jenom jedna čárka ze tří. Možná to je ale jenom můj subjektivní názora možná to bude tím že jsem hrál Knacka, který moc nevyužívá vibrace a touchpad je vypnutý snad úplně.

Odkaz ke komentáři

Po rozbalení byla výdrž opravdu kritická (asi 3 hodiny), ale po prvním nabití, se mi zdá že ovladač vydrží mnohem déle, zatím jsem hrál asi 5 hodin a ubyla mi jenom jedna čárka ze tří. Možná to je ale jenom můj subjektivní názora možná to bude tím že jsem hrál Knacka, který moc nevyužívá vibrace a touchpad je vypnutý snad úplně.

A ten gumovej potah na analogovejch páčkách?

Odkaz ke komentáři

chci se zeptat majitelů nových konzolí, jak vnímáte výdrž DS4? Je to opravdu tak kritické?

Výdrž je mnohem lepší než jsem čekal, po plném nabytí jsem pařil Batllefield 4 cca 7 hodin a teprve se ozvala hláška, že ovladač má nízkou hladinu energie a po tom vydrží ještě tak hodinku. Jinak kdyby to někoho zajímalo, nabýt lze běžnou nabíječkou od mobilu a zdá se mi, že se nabijí i rychlejc :)

Odkaz ke komentáři

Výdrž je mnohem lepší než jsem čekal, po plném nabytí jsem pařil Batllefield 4 cca 7 hodin a teprve se ozvala hláška, že ovladač má nízkou hladinu energie a po tom vydrží ještě tak hodinku. Jinak kdyby to někoho zajímalo, nabýt lze běžnou nabíječkou od mobilu a zdá se mi, že se nabijí i rychlejc :)

Jen bacha na proud, který ta nabíječka dává, aby jsis neoddělal DS4.

Na dualshocku bude určitě někde napsáno jakým maximálním proudem by měl být dobíjen.

Odkaz ke komentáři

Jen bacha na proud, který ta nabíječka dává, aby jsis neoddělal DS4.

Na dualshocku bude určitě někde napsáno jakým maximálním proudem by měl být dobíjen.

Pravda, že jsem nad tímto taky přemýšlel, ještě si to ověřím, ale je to normální nabíječka s usb slotem tak to bude asi ok, kdyžtak koupim druhej, za pokus to stojí :D

Dodatek: tak podle tohodle fóra by to mělo být v cajku http://www.avforums.com/threads/dualshock-4-alternative-charging-methods.1836314/

Upraveno uživatelem Fenri
Odkaz ke komentáři

Fenri, tak už za 2 hoďky přijede :D, hned dám stahovat B4 :)

Tak paráda, konečně bude s kým hrát, zatím se ke mě nikdo moc nepřipojil :D Budu on-line tak kolem pátý tak to už snad budeš ready :D Napíšu ti PM radši, ať nás tu moderátor nesprdne, že zasíráme téma :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu