kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Podle mě to chce jen čas a vše umožní budoucí updaty FW.Takhle by jinak neměli co vylepšovat :cheesygrin: tak snad jo. pze jinak jsme zklaman :cry: vubec si nepamatuji jak to bylo u PS3. Tam si myslim, ze to bylo od zacatku...Ale kupoval jsem prvniho Slima, coz uz byla vyvojove dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Přesně, taky využívám jako multimediální centrum svoji plasmu. PS3 jsem takto využíval jen na záčátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Friberg : Rozjebana jak? Nestras ze to takhle vubec nevydrzi :'(Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk DS4 po měsíci používání :D http://imgur.com/a/rldKG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Přesně, taky využívám jako multimediální centrum svoji plasmu. PS3 jsem takto využíval jen na záčátku. Tak snad to bude co nejdrive :wohow: to tema podleme asi nepujde zmenit, pze jsem ho ani na Store nevidel ke stazeni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 DS4 po měsíci používání :D http://imgur.com/a/rldKG kdybych mel penize na vyhazovani,tak ti poslu taky fotky ds4 po 5 minutach znicene;) Kdyz jsou lidi ♥♥♥♥♥i a radi nici veci a pak se prezentuji jaci jsou chudacci,dobre jim tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 No, jestli budou vypadat za nějaký čas i ty ostatní DS4, tak potěš koště, v opačném případě to vidím na tuning ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) V dnešní době je přeci trend zničit kladivem PS4 a "chlubit" se tím na yt, proto bych se nedivil, kdyby to tak někteří schválně dělali i s ovladačem (třeba ti, kteří playstation nenávidí, plus PS3 ovladač a to sériové číslo mám odrbaný asi po 2 letech hraní tak možná z 1/4 toho co je na obrázku, takže se mi tomu nechce uvěřit - na druhou stranu pokud jo, tak prvně v životě vyzkouším u PS záruku :D) ...možná to je tím, že lidi jsou čím dál větší tupci, už aby byla nějaká válka, pak by si lidi uvědomili to svoje plejtvání ad. bad batch of rubber for US, doufejme :D Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Výdrž je mnohem lepší než jsem čekal, po plném nabytí jsem pařil Batllefield 4 cca 7 hodin a teprve se ozvala hláška, že ovladač má nízkou hladinu energie a po tom vydrží ještě tak hodinku. Jinak kdyby to někoho zajímalo, nabýt lze běžnou nabíječkou od mobilu a zdá se mi, že se nabijí i rychlejc :) jestli to jde i nabíjet nabíječkou od mobilu, tak super zpráva, žádná kolébka, prostě se to bude nabíjet ze zásuvky na stolku :D ad DS4 zničený - ono to na těch páčkách vypadá spíše jako vrypy, než že by to bylo od ohmatání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 jestli to jde i nabíjet nabíječkou od mobilu, tak super zpráva, žádná kolébka, prostě se to bude nabíjet ze zásuvky na stolku :D Tak to právě dělám, když mi dojde baterka při hraní tak to píchnu do nabíječky u křesla a nemussím se bát, že v zápalu boje trhnu s ovladačem a vytáhnu celou ps4 z televizního stolku :D Jinak jsem tedy četl, že to tak nabijí plno lidí, ale přecijen upozorním, že neručím za to že se časem baterka v ovladači nepodělá následkem "nekompatibilního" nabíjecího zařízení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 tak ono není moc co by se na tomto nabíjení podělalo, leda že si koupíš shitózní nabíjecí kostku, ale tam ti dřív odejde elektronika, protože ty laciné šmejdy jsou dost hrozné, přítelkyni jsem opravoval už dvě a tu co mám od SONY je držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 tak ono není moc co by se na tomto nabíjení podělalo, leda že si koupíš shitózní nabíjecí kostku, ale tam ti dřív odejde elektronika, protože ty laciné šmejdy jsou dost hrozné, přítelkyni jsem opravoval už dvě a tu co mám od SONY je držák Tak já taky myslím, že když to nabijí tak je malá šance, že se s tím něco stane, ale radši jsem to napsal, aby si pak někdo na mě nevylejval vztek, že jsem mu poradil něco co mu rozbilo ovladač, kdyby se někomu fakt poškodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 leda, že by na výstupu bylo jiné napětí, ale když to nabíjí v pohodě mobil, tak se nemůže ovladači nic stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Tak dle standardu USB je napětí tuším max 500 mA, u nabíječek právě bývá až 1.2 A. Ale to nabíjené zařízení by si mělo umět ten proud regulovat dle potřeby, což ale nevím stoprocentně u toho DS4. Nabíjel jsem zatím cca 3x a dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 taky jsem od pátku objel snad všechna možná elektra a nic. Tak hold budu muset počkat třeba do února a kdo ví, třeba cena půjde trošku dolů a nebo budou nabízet nějaké jiné výhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Cena asi tak brzo nepůjde dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 taky jsem od pátku objel snad všechna možná elektra a nic. Tak hold budu muset počkat třeba do února a kdo ví, třeba cena půjde trošku dolů a nebo budou nabízet nějaké jiné výhody Dokud bude poptávka převyšovat nabídku, tak cena rozhodně dolů nepůjde !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 to asi ne, ale mohli by nabídnout třeba druhý ovladač nebo nějakou hru (y). Prostě teď je to boom jako blázen, ale za měsíc to bude jak s PS3 - prostě další konzole:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Vzhledem k tomu, že v současné době SONY na PS4 vydělává dle odhadů cca jen 18 dolarů na kusu, tak bych s nějakým výraznějším snížením cen v blízké době moc nepočítal... zdroj: http://news.cheatcc.com/articles/392322 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 nejdřív za rok na Vánoce, dříve určo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Myslím, že kolik vydělají je jejich věc, trošku ale pochybuju nad tak směšnou částkou. Ikdyž kdo ví, zase dost vydělají na jiných věcech. Tak v únoru budou na každé elektro prodejně. Je to jako s mobilama. Aspoň ještě něco pohraju v klidu na PS3 a pak do toho půjdu Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Na PS4 prý nejdou přehrát pálené dvd filmy nebo dokonce i originální. Je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Myslím, že kolik vydělají je jejich věc, trošku ale pochybuju nad tak směšnou částkou. Ikdyž kdo ví, zase dost vydělají na jiných věcech.Tak v únoru budou na každé elektro prodejně. Je to jako s mobilama. Aspoň ještě něco pohraju v klidu na PS3 a pak do toho půjdu Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk já mám za to, že X360 je spíše druh HW, který se přidává ke každé sekačce a notebooku zdarma, ale tyhle nové konzole hned tak dolů nepůjdou. Raději bych viděl, kdyby se třeba za rok začala stahovat ta nehorázná cena nových her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Na PS4 prý nejdou přehrát pálené dvd filmy nebo dokonce i originální. Je to pravda ? Blu Ray jsem vcera zkousel a jde :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 já mám za to, že X360 je spíše druh HW, který se přidává ke každé sekačce a notebooku zdarma, ale tyhle nové konzole hned tak dolů nepůjdou. Raději bych viděl, kdyby se třeba za rok začala stahovat ta nehorázná cena nových her. Samozřejmě že časem klesne jak cena her ,tak i konzole ,ale z her má Sony určitě daleko víc příjmu.Bych se ani nedivil kdyby cena konzole klesala, rychleji než cena her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 kdybych mel penize na vyhazovani,tak ti poslu taky fotky ds4 po 5 minutach znicene;) Kdyz jsou lidi ♥♥♥♥♥i a radi nici veci a pak se prezentuji jaci jsou chudacci,dobre jim tak Tohle není žádné úmyslné ničení, protože to je opravdu realistický pohled na to jak budou páčky vypadat. Sám už za víkend mám na levé páčce dvě rýhy, když mi asi sklouzl prst a zajel do té gumy nehet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.