Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Hrozně se mi líbí jak je hbité a funkční hlasové ovládání a jen hlasem od zapnutí konzole po spuštění hry pár sekund, to samé vypnutí konzole, nebo pohyb v menu, bomba :) Asi to přispěje k obezitě, bo kolikrát se už člověk nebude muset natáhnout pro ovladač.

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak to hodnotíte? Je to o dost graficky lepší nebo jen trochu lepší? Všude se píše, že graficky super hry budou tak za dva roky

Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk

Mě to tedy přijde graficky úplně někde jinde než na PS3. Grafika je super.

Včera jsem spíše testoval konzoli a zkoušel jsem FIFU 14 a Resogun.

FIFA 14 na PS4 je graficky úplně někde jinde než na PS3 a použitý IGNITE engine z toho dělá úplně jiný fotbal než předtim.

Podle mě aby to mohl človek graficky srovnávat s PS3, tak si ale musí PS4 pustit na FULL HD TV. Osobně mám Plasmu 50" Panasonic a obraz je bomba.

U PS3 byl super obraz jen v menu kde bylo použito 1080p.

Odkaz ke komentáři

Mám jeden lamáckej dotaz. Nikde jsem nepřišel na to jak smazat uložený profil. Jen vím, jak je aktivovat a deaktivovat, ale jak nějaký smazat, tak to opravdu nevim kde udělat.

Momentálně tam 3 účty a jeden znich bych potřeboval smáznout, momentálně je pouze deaktivovaný.

Odkaz ke komentáři

No a když ti třeba v Čr z platu 20000Kč zbyde 30%, tak máš 6000Kč.

A když ti z platu v Německu 80000Kč zbyde 30%, tak máš 24000Kč volných.

Prostě je to pro některé lidi co mají 12k za měsíc drahé.

V Čr to stojí za .....

Vetší nesmysl jsem dlouho nečetl...

Odkaz ke komentáři

už jen za tu tahanici to nestojí, budou ti někde vyset prachy a co potom? raději bych neškudlil a koupil to za těch 10,8tis, navíc to ta ženská má špatně zadané na aukru, mělo by tam být počet kusů dva, ale není, ani bych se nedivil, kdyby to byl buď podvod nebo nějaké čorky

Odkaz ke komentáři

už se to válí po aukru i za vosum a půl, to už jde http://aukro.cz/playstation-4-500-g-nove-i3806652359.html

jasný FAKE, navíc prodejce nemá ještě žádné hodnocení, tohle by byla sebevražda to kupovat,a ano aukro možná peníze vrátí, ale čas, nervy to Vám už nikdo nedá zpět. NEBRAT

Odkaz ke komentáři

Ano, a pak ti řeknou: "Promiňte, udělali jsme chybu, na shledanou." :D

no alespon vim,proc mi zasilku dodali tak pozde. Zbozi uz jsem reklamoval a stejne bych ho nemohl prijmout a dalsi kus je na ceste a jestli to dopadne stejne, tak si asi budu muset zjistit, jak to pravne resit.

Odkaz ke komentáři

Me prisla PS4 včera...Popravde moc nadsenej zatím nejsem,DS4 super,kamera obraz zas tak skvelej obraz taky nemá a Killzone me nebavi :D takze koupin PSN+ casem nejaky další hry a uvidi se. :) Nicmene jsem si jist ze se to casem zmeni a na PS4 budou parby jako na PS3 :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu