Losky Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 To já ji mám celou dobu vertikálně, ani mě nenapadlo ji dávat horizontálně. Zkusím to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Hrozně se mi líbí jak je hbité a funkční hlasové ovládání a jen hlasem od zapnutí konzole po spuštění hry pár sekund, to samé vypnutí konzole, nebo pohyb v menu, bomba :) Asi to přispěje k obezitě, bo kolikrát se už člověk nebude muset natáhnout pro ovladač. Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak jak to hodnotíte? Je to o dost graficky lepší nebo jen trochu lepší? Všude se píše, že graficky super hry budou tak za dva rokyOdesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Mě to tedy přijde graficky úplně někde jinde než na PS3. Grafika je super. Včera jsem spíše testoval konzoli a zkoušel jsem FIFU 14 a Resogun. FIFA 14 na PS4 je graficky úplně někde jinde než na PS3 a použitý IGNITE engine z toho dělá úplně jiný fotbal než předtim. Podle mě aby to mohl človek graficky srovnávat s PS3, tak si ale musí PS4 pustit na FULL HD TV. Osobně mám Plasmu 50" Panasonic a obraz je bomba. U PS3 byl super obraz jen v menu kde bylo použito 1080p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Mám jeden lamáckej dotaz. Nikde jsem nepřišel na to jak smazat uložený profil. Jen vím, jak je aktivovat a deaktivovat, ale jak nějaký smazat, tak to opravdu nevim kde udělat. Momentálně tam 3 účty a jeden znich bych potřeboval smáznout, momentálně je pouze deaktivovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 No a když ti třeba v Čr z platu 20000Kč zbyde 30%, tak máš 6000Kč.A když ti z platu v Německu 80000Kč zbyde 30%, tak máš 24000Kč volných. Prostě je to pro některé lidi co mají 12k za měsíc drahé. V Čr to stojí za ..... Vetší nesmysl jsem dlouho nečetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 už se to válí po aukru i za vosum a půl, to už jde http://aukro.cz/playstation-4-500-g-nove-i3806652359.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 hm ucet s 0 prodejem a jeste rovnou kup ted a neni mozne osobni predani.... .seems legit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 nebuď strašpytlík:) kšeftuju tam pět let a když není člověk extra-ko.kot, tak je to v pohodě, větší pozor si dávám tady, tady se krade kde co, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 To já bych strach měl. Musíš poslat prachy dopředu a pokud ti nic nepřijde,tak s tím nikdo nic neudělá. Ani aukro a ani policajti. A tady je to podezřelé už na první pohled. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Já taky na aukru nakupuji a prodávám nejakých 6 let a ani jednou nebyl zadnej problem. Navíc pokud nedostanete co zaplatite aukro garantuje vraceni penez, staci papir od policie. To jen jako takova zaruka :) Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Pls poradce mi na začátku v nastavení ps4 sem se propojil z fb a nevím proč ale je tam meno moji přítelkyně .dokázal jsem meno uctu změnit ale v aktivitách mám psano meno přítelkyně ze hraje nebo hrála jak to mám změnit pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 už jen za tu tahanici to nestojí, budou ti někde vyset prachy a co potom? raději bych neškudlil a koupil to za těch 10,8tis, navíc to ta ženská má špatně zadané na aukru, mělo by tam být počet kusů dva, ale není, ani bych se nedivil, kdyby to byl buď podvod nebo nějaké čorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 už se to válí po aukru i za vosum a půl, to už jde http://aukro.cz/playstation-4-500-g-nove-i3806652359.html jasný FAKE, navíc prodejce nemá ještě žádné hodnocení, tohle by byla sebevražda to kupovat,a ano aukro možná peníze vrátí, ale čas, nervy to Vám už nikdo nedá zpět. NEBRAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Mede,to je nápad roku,kupovat od někoho s nulovým hodnocením věc za osm litrů.Jasně to budou vydařený vánoce,plný šťasného hraní.... Obzvláště,když má registraci od 2.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 nebuď strašpytlík:) kšeftuju tam pět let a když není člověk extra-ko.kot, tak je to v pohodě, větší pozor si dávám tady, tady se krade kde co, že. Mezi odvahou ,a blbostí je tenká hranice:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 tak jsem dneska BF4 diky ceske poste musel odmitnout, uctovali mi z United Kingdom clo. Asi je to spravne jak se rika,kdyz nic neumis,tak jdi pracovat na postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano, a pak ti řeknou: "Promiňte, udělali jsme chybu, na shledanou." :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Někdo by se měl obětovat a koupit hru napůl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano, a pak ti řeknou: "Promiňte, udělali jsme chybu, na shledanou." :D no alespon vim,proc mi zasilku dodali tak pozde. Zbozi uz jsem reklamoval a stejne bych ho nemohl prijmout a dalsi kus je na ceste a jestli to dopadne stejne, tak si asi budu muset zjistit, jak to pravne resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Včera jsme se o tom bavili:-) Já měl za to, že se clo platí Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 V tomto roce jsem prijal okolo 70 objednavek z uk a nikdy jsem nic takoveho neresil,ale jsou vanoce a nabiraji se mentalne postizeni na vypomoc, bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 A dost se těším,jestli se to uskuteční a Dayz bude na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Me prisla PS4 včera...Popravde moc nadsenej zatím nejsem,DS4 super,kamera obraz zas tak skvelej obraz taky nemá a Killzone me nebavi :D takze koupin PSN+ casem nejaky další hry a uvidi se. :) Nicmene jsem si jist ze se to casem zmeni a na PS4 budou parby jako na PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Sniper: S PS+ si užiješ minimálně rok Indie hry only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak co, koupili by jste si taky skin? :D Sniper: Killzone tě bude bavit až koupíš PS+ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.