Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Mrzí mě že není k dispozici více aplikací a demíček. Na US store je k dispozici spousta aplikaček. Např. IGN app bych bral. A hlavně spousta demíček.

tak si založ US účet ne? na PS3 mám snad 3 účty a občas jsem ten z US používal na dema, které na CZ store ještě nebyly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jen malý poznatek ze tomu opravdu tak je co jsem stáhl dema na US store které u nás nejsou tak na US uctu jedou na master úctu nikoliv. A jinak pres US účet mužů hrát vše co mám na master úctu :)

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

na zaruku ti stačí vyplnenej záruční list. a pak to pošleš rovnou do servisu kde se pska servisuji. doklad potřebuješ jenom pro prodejce kdyz to u nej chceš reklamovat. ja to mel takhle s ps3. taky to byla výhra.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Mrzí mě že není k dispozici více aplikací a demíček. Na US store je k dispozici spousta aplikaček. Např. IGN app bych bral. A hlavně spousta demíček.

Třeba zrovna ign app jede stačí založit US acc

Odkaz ke komentáři

Z US store byla na PS3 blokována platba kartou z CZ (zkoušel jsem to), nejspíš to bude to stejné na PS4, takže budeš muset mít účet v USA nebo si koupíš kupón na USA PSN účet, ale zatím jsem ho nikde neviděl v přepočtu 1:1, obvykle se to moc neoplatilo, když překupníci za to chtěli nehorázné prachy v €.

Odkaz ke komentáři

na zaruku ti stačí vyplnenej záruční list. a pak to pošleš rovnou do servisu kde se pska servisuji. doklad potřebuješ jenom pro prodejce kdyz to u nej chceš reklamovat. ja to mel takhle s ps3. taky to byla výhra.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Není pravda zarucak pomalu nikoho už nezajímá ted je důležitý doklad bud faktura nebo z poklady....

Odkaz ke komentáři

Není pravda zarucak pomalu nikoho už nezajímá ted je důležitý doklad bud faktura nebo z poklady....

V obchodě chcou doklad, ale v servisu jim stačí vyplněný záruční list, tebou citovaný to napsal naprosto správně

Odkaz ke komentáři

Vidím, že je tu Zlíňák co shání PS4 :) Být tebou bych si zajel na menší cestu do Rakouska... jo a nevíte, jak to vypadá v Rakousku v obchodech? Většina z Vás tu bydlí v Čechách takže jezdíte více do Německa :D

Odkaz ke komentáři

Kde jsi přišel na půl roku? Myslíš, že hru jako Killzone udělali za půl roku? Minimálně rok a půl předem měli první devkity a to opravdu minimálně.

například: http://games.tiscali.cz/hardware/dev-kity-nove-konzole-od-ms-maji-vyvojari-uz-od-unora-60212

sice se týká X One...ale stejně

Prý půl roku před launchem :D to by ty hry vypadaly a hrály se opravdu kvalitně :D

myslim finalni devkity jasny ze tu hru delali minimalne 2 roky ale delali ji tak nejak "naslepo"

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem si vyzvedl ps4 v packu s killzone v electroworldu v Jeseníku. Ještě tam měli 2 kousky tak kdyby někdo scháněl a byl z blízka tak ať zkusí štestí tam. Dostali je až dnes.

jo vcera jsme posilali dva kusy do jeseniku a dva do krnova:)

Odkaz ke komentáři

Ahoj prosím kdo měl ps4 od xzone tak tam ktomu byl přibalen letaček a na něm heslo na slevu 100,- kč na koupi hry.ale už jsem to vyhodil a nepamatuji si to heslo.Pomuže mi někdo je to škoda nevyužít

Dík moc

Ps: myslim že to bylo neco jako PS4SLEVA ale nejsem si jistej.

Odkaz ke komentáři

Zdravim mam dotaz,mohu tedy mit na jedne konzoli 2 cty do PSN jako muj soucasny(asi tedy hlavni) cesky no a chtel bych si jeste zalozit ten US ucet kvuli nekterych aplikaci a dem jak tady nekdo pise,pojdeou mi potom veci stazene na tom US uctu kdyz budu prihlaseny pes muj hlavni cesky a opacne??te druhy US ucet co budu zakladattam mohu pouzit stejne udaje(napr NICK atd) jak u ceskeho uctu??povoli mi to nebude se to nejak bit nebo dublovat??

dekuju za dpoved

Odkaz ke komentáři

Tak jen malý poznatek ze tomu opravdu tak je co jsem stáhl dema na US store které u nás nejsou tak na US uctu jedou na master úctu nikoliv. A jinak pres US účet mužů hrát vše co mám na master úctu :)

Zdravim mam dotaz,mohu tedy mit na jedne konzoli 2 cty do PSN jako muj soucasny(asi tedy hlavni) cesky no a chtel bych si jeste zalozit ten US ucet kvuli nekterych aplikaci a dem jak tady nekdo pise,pojdeou mi potom veci stazene na tom US uctu kdyz budu prihlaseny pes muj hlavni cesky a opacne??te druhy US ucet co budu zakladattam mohu pouzit stejne udaje(napr NICK atd) jak u ceskeho uctu??povoli mi to nebude se to nejak bit nebo dublovat??

dekuju za dpoved

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu