Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

No já mám EU a US účty u obou účtů PS4 nastavený jako primární systém. A co stáhnu přes US účet můžu hrát na EU účtu, takže asi brzy koupím i nějaké hry, bo na US účtu vyjdou na nějakých 1200 kč a na EU PSN na 1800 kč, což 600 kč je pro mě hodně. A na amazanu mají pro US PSN hry i za 50 dolarů (na US PSN vyjdou na 60)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže není tedy problém s českým účtem platit kartou lajfko ? ( nevim jak se tomu u PS4 nadává , do teď sem byl xboxář :) ) Ještě mi jde o ty hry zdarma , stim by taky neměl být problém ? Dema u mě nehrejaou roli , takže neřešim ,jestli nějaký demo bude v CZ dostupný nebo ne .. Díky

Odkaz ke komentáři

Takže není tedy problém s českým účtem platit kartou lajfko ? ( nevim jak se tomu u PS4 nadává , do teď sem byl xboxář :) ) Ještě mi jde o ty hry zdarma , stim by taky neměl být problém ? Dema u mě nehrejaou roli , takže neřešim ,jestli nějaký demo bude v CZ dostupný nebo ne .. Díky

Neměl by být problém, platím pravidelně kartou na českým PSN a v pohodě...K PS Plus pak pro nás platí hry zdarma jako pro celou EU (nabídky se většinou liší od US účtů).

Odkaz ke komentáři

A četl sem o poruchovosti dost velký , že snad v nějaký čínský fabrice byla sabotáž nebo co. Setkal ste se stim někdo ? nerad bych reklamoval PSko hnedka jako tenkrát Xboxe

Tak todle se spekulovalo při uvedení PS4 na US trh před více než měsícem, že nějací studenti sabotovali konzole kvůli malému platu kdesi v čínském foxconnu a tvrdili že pak konzole ani nenastartuje (že by se divili), ale od tý doby byl start v EU pak o 14 dní u nás a nikdo o ničem takovém nic neříkal... byl bych v klidu... četl jsem jen u jednoho týpka na JRC, že to reklamoval jinak jsem o nikom neslyšel.

Odkaz ke komentáři

Tak todle se spekulovalo při uvedení PS4 na US trh před více než měsícem, že nějací studenti sabotovali konzole kvůli malému platu kdesi v čínském foxconnu a tvrdili že pak konzole ani nenastartuje (že by se divili), ale od tý doby byl start v EU pak o 14 dní u nás a nikdo o ničem takovém nic neříkal... byl bych v klidu... četl jsem jen u jednoho týpka na JRC, že to reklamoval jinak jsem o nikom neslyšel.

Tak super :) v lednu si jdu pro krásku , těšim se jak malej kluk sakra :D :D

Odkaz ke komentáři

Má někdo Assassins Creed 4 kupovaný v zahraničí s CZ titulky? Řeším nejlevnější nákup. :)
Pozor jedná se stejně jen o přeložení konverzací postav, HUD a meny hry je v angličtině. Jinak jsem viděl na prodej ASSASSINA 4 na Bazosu nový nerozbalený za 1300kč. Borec je z Českých budějovic a asi toho má víc.
Odkaz ke komentáři

Jak je to s tím assassinem opravdu česká verze hry na ps4 je přeložena takto pitomně?

Měl jsem nejdříve verzi na disku pro PS3, ta byla komplet česky. Po upgradu na PS4, kde se v podstatě stahuje už digitální verze, je hra anglicky jen titulky jsou česky. Hádám, že fyzická kopie na blue-ray disku pro PS4 bude česky komplet (když ji koupíš u nás), jako ta na PS3.

Odkaz ke komentáři

Pozor jedná se stejně jen o přeložení konverzací postav, HUD a meny hry je v angličtině. Jinak jsem viděl na prodej ASSASSINA 4 na Bazosu nový nerozbalený za 1300kč. Borec je z Českých budějovic a asi toho má víc.

to je slušná cena, ale nemám moc rád nákup mimo aukro, vyjma tohohle fóra, ale tu funguje feedback score

Odkaz ke komentáři

Měl jsem nejdříve verzi na disku pro PS3, ta byla komplet česky. Po upgradu na PS4, kde se v podstatě stahuje už digitální verze, je hra anglicky jen titulky jsou česky. Hádám, že fyzická kopie na blue-ray disku pro PS4 bude česky komplet (když ji koupíš u nás), jako ta na PS3.
Bohužel tě zklamu, já koupil Assasina v JRC a mám bohužel stejnej paskvil s tou češtinou, prostě to odflákly:-(
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu