Tankista Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 No já mám EU a US účty u obou účtů PS4 nastavený jako primární systém. A co stáhnu přes US účet můžu hrát na EU účtu, takže asi brzy koupím i nějaké hry, bo na US účtu vyjdou na nějakých 1200 kč a na EU PSN na 1800 kč, což 600 kč je pro mě hodně. A na amazanu mají pro US PSN hry i za 50 dolarů (na US PSN vyjdou na 60) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Koupim s tebou FIFU 14 pro PS4 napůl z US store, jestli máš zájem. PSN účet ke hře mám již připraven. Stačí jen nabít účet penězi a hru zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Kolik lidi muze vlastnit hru? Sel bych do toho taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 stejně jako na PS3, tedy 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Mšák: K reklamaci-Do Sony přímo ne,do jejich autorizovaného servisu.Na to ,abyjsi prodával PS4 nemusíš být autorizovaný prodejce,dál to nikdo nezkoumá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 AHoj, pokud někdo nesehnal PS4 na Mall.cz jsou bundly bez přirážky skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Uz jsou fuč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 omyl...zboží nedostupné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Pokud někdo kupuje FIFA14 jdu s ním na půl do toho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 zaprášilo se po nich, ani člověk nemrkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Má někdo Assassins Creed 4 kupovaný v zahraničí s CZ titulky? Řeším nejlevnější nákup. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Má někdo Assassins Creed 4 kupovaný v zahraničí s CZ titulky? Řeším nejlevnější nákup. :) Myslis, ze i zahranicni vydani maj CZ titulky. Jednu verzi koupenou z Anglie jsem videl a CZ titulky nejsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Takže není tedy problém s českým účtem platit kartou lajfko ? ( nevim jak se tomu u PS4 nadává , do teď sem byl xboxář :) ) Ještě mi jde o ty hry zdarma , stim by taky neměl být problém ? Dema u mě nehrejaou roli , takže neřešim ,jestli nějaký demo bude v CZ dostupný nebo ne .. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Takže není tedy problém s českým účtem platit kartou lajfko ? ( nevim jak se tomu u PS4 nadává , do teď sem byl xboxář :) ) Ještě mi jde o ty hry zdarma , stim by taky neměl být problém ? Dema u mě nehrejaou roli , takže neřešim ,jestli nějaký demo bude v CZ dostupný nebo ne .. Díky Neměl by být problém, platím pravidelně kartou na českým PSN a v pohodě...K PS Plus pak pro nás platí hry zdarma jako pro celou EU (nabídky se většinou liší od US účtů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 A četl sem o poruchovosti dost velký , že snad v nějaký čínský fabrice byla sabotáž nebo co. Setkal ste se stim někdo ? nerad bych reklamoval PSko hnedka jako tenkrát Xboxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 A četl sem o poruchovosti dost velký , že snad v nějaký čínský fabrice byla sabotáž nebo co. Setkal ste se stim někdo ? nerad bych reklamoval PSko hnedka jako tenkrát Xboxe Tak todle se spekulovalo při uvedení PS4 na US trh před více než měsícem, že nějací studenti sabotovali konzole kvůli malému platu kdesi v čínském foxconnu a tvrdili že pak konzole ani nenastartuje (že by se divili), ale od tý doby byl start v EU pak o 14 dní u nás a nikdo o ničem takovém nic neříkal... byl bych v klidu... četl jsem jen u jednoho týpka na JRC, že to reklamoval jinak jsem o nikom neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Tak todle se spekulovalo při uvedení PS4 na US trh před více než měsícem, že nějací studenti sabotovali konzole kvůli malému platu kdesi v čínském foxconnu a tvrdili že pak konzole ani nenastartuje (že by se divili), ale od tý doby byl start v EU pak o 14 dní u nás a nikdo o ničem takovém nic neříkal... byl bych v klidu... četl jsem jen u jednoho týpka na JRC, že to reklamoval jinak jsem o nikom neslyšel. Tak super :) v lednu si jdu pro krásku , těšim se jak malej kluk sakra :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 To chápu, taky jsem se těšil a konzole pro mě splnila očekávání :). Teď je ten den v práci akorát delší, jak se na to člověk těší domů, ještě že už jen 2 dny a je volno 14 dní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Má někdo Assassins Creed 4 kupovaný v zahraničí s CZ titulky? Řeším nejlevnější nákup. :)Pozor jedná se stejně jen o přeložení konverzací postav, HUD a meny hry je v angličtině. Jinak jsem viděl na prodej ASSASSINA 4 na Bazosu nový nerozbalený za 1300kč. Borec je z Českých budějovic a asi toho má víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Jak je to s tím assassinem opravdu česká verze hry na ps4 je přeložena takto pitomně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Jak je to s tím assassinem opravdu česká verze hry na ps4 je přeložena takto pitomně? Měl jsem nejdříve verzi na disku pro PS3, ta byla komplet česky. Po upgradu na PS4, kde se v podstatě stahuje už digitální verze, je hra anglicky jen titulky jsou česky. Hádám, že fyzická kopie na blue-ray disku pro PS4 bude česky komplet (když ji koupíš u nás), jako ta na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 jen takova technicka, trofeje jsou rozdelene na ps3 a ps 4, nebo se slouci? (mysleno treba na ac4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Pozor jedná se stejně jen o přeložení konverzací postav, HUD a meny hry je v angličtině. Jinak jsem viděl na prodej ASSASSINA 4 na Bazosu nový nerozbalený za 1300kč. Borec je z Českých budějovic a asi toho má víc. to je slušná cena, ale nemám moc rád nákup mimo aukro, vyjma tohohle fóra, ale tu funguje feedback score Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Měl jsem nejdříve verzi na disku pro PS3, ta byla komplet česky. Po upgradu na PS4, kde se v podstatě stahuje už digitální verze, je hra anglicky jen titulky jsou česky. Hádám, že fyzická kopie na blue-ray disku pro PS4 bude česky komplet (když ji koupíš u nás), jako ta na PS3.Bohužel tě zklamu, já koupil Assasina v JRC a mám bohužel stejnej paskvil s tou češtinou, prostě to odflákly:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 jen takova technicka, trofeje jsou rozdelene na ps3 a ps 4, nebo se slouci? (mysleno treba na ac4) Trofeje jsou pro PS4 verzi znovu nové, ani save games ti z AC4 nebo BF4 nezůstanou (jen progress u MP). Takže musíš začít znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.