Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

K čemu je na TV to HDMI s podporou ARC? Na tv to mám. Díky

Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk

ARC = audio return channel to znamená prostředek jak dostat při sledování TV (tuner, přehrávání z USB disku, DLNA) zvuk z TV do AVR/externích repro

Upraveno uživatelem Rekwon1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už to zase nejde,tomu nerozumím. Spustilo se to,zeptalo se to Jestli chci stáhnout update,když jsem to potvrdil,tak se restartovala a opět svítí bíle,ale obraz není.

Odesláno z mého LG G2

Ještě můžeš zkusit konzoli aktualizovat přes USB flešku pomocí safe modu ,návod je tady: http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps4/

Odkaz ke komentáři

ARC = audio return channel to znamená že ti přes HDMI jde kromě obrazu i zvuk když nemá ARC tak ti nejde zvuk.

Toto není pravda, HDMI přenáší zvuk vždy (při přenosu ze zařízení do TV, samo TV musí mít reproduktory aby byl zvuk přehráván). Technologie ARC, která je dostupná od verze HDMI 1.4 (od roku 2009) slouží k tomu, aby jsi si mohl zvuk poslat z TV např. do recieveru a pak dále ho posílat na bedny připojené k recieveru, bez ARC musíš reciever připojovat samostatně pomocí S/PDIF kabelu nebo pomocí analogového kabelu. ARC musí podporovat obě připojená zařízení.

Tady to mají vysvětleno např.: http://www.chip.cz/tipy-triky/perfektni-zvuk-z-televizoru-jednim-hdmi-kabelem/

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na to asi přišel,musím nejdřív pustit PS4 a pak teprve telku. Když,to udělám takhle,tak to jde. Jakmile,ale pustím nejdřív tělo i,tak se mi obraz nezobrazí. Vyzkouším to ještě na jiné telce,jestli. To nedělá ten můj křáp.

Odesláno z mého LG G2

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na to asi přišel,musím nejdřív pustit PS4 a pak teprve telku. Když,to udělám takhle,tak to jde. Jakmile,ale pustím nejdřív tělo i,tak se mi obraz nezobrazí. Vyzkouším to ještě na jiné telce,jestli. To nedělá ten můj křáp.

Odesláno z mého LG G2

To je ale i tak divný, já jsem měl ze začátku taky problém při prvním spuštěním, že mi startovací obrazovka jen problikla. A to jsme měl svůj drahej pozlacenej HDMI kabel, když jsem tam dal HDMI kabel origoš kterej byl u PSka tak se to rozběhlo. Ale i tak to přisuzuju prvnímu spuštění, kdy se podle mě PSko samo kalibrovalo a mělo dost práce se sebou a teprve potom se věnovalo obrazu:D Jinak já to mám přesně obráceně , nejdřív zapnu monitor a potom PS4, Od prvního spuštění to jede bez problému.
Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové, jak je to s tou dotykovou plochou na DS4? Má to reagovat v menu nebo jen ve hrách? Zkoušel jsem po ní šudlat a nic, ani v browseru. Musí se to někde povolit nebo tak? Hry jsem ještě nehrál, tak nevím zda je to OK nebo ne. Podporují tu plošku hry jako War of Thunder, Doki Doki nebo Fifa14?

Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové, jak je to s tou dotykovou plochou na DS4? Má to reagovat v menu nebo jen ve hrách? Zkoušel jsem po ní šudlat a nic, ani v browseru. Musí se to někde povolit nebo tak? Hry jsem ještě nehrál, tak nevím zda je to OK nebo ne. Podporují tu plošku hry jako War of Thunder, Doki Doki nebo Fifa14?
Čoveče v dashi jsem ten tatchpad neskoušel, ale v KZ:shadowFall a AC4 mi funguje jak má. Maximálně zkus v nastavení mrknout na volby pro gamepad jestli tam taková možnost bude.
Odkaz ke komentáři

žádné nastavení té plošky tam není, osobně mi to neva, jen zatím nemám hru dělanou na plošku

heh, nejlepší hra, kerou tam teď smažím je Resogun, ale je to fakt good hra

heh, doprčic, já koupil 2x PSN+ => na půl roku, hmm, že by mě to nějak zásadně upozornilo, na tohle si musím dát příště majzla

edit: může mi někdo vysvětlit, proč je cz store tak ♥♥♥♥♥♥ně rozvržený, že tam chybí záložka dema? US store je mnohem lepší

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

jj jeden hraje na tom vytvořeném...

A ten kterej hraje na tom účtu, kterej není primární, prostě musí hrát na tom vytvořeném účtu, tak může hrát kdykoliv nebo musí počkat až se ten druhý připojí do toho primárního účtu ?

Jinak v té fifě žádné rozdíly asi nebudou co ? I když je dělána pro US .

děkuju

Odkaz ke komentáři

A ten kterej hraje na tom účtu, kterej není primární, prostě musí hrát na tom vytvořeném účtu, tak může hrát kdykoliv nebo musí počkat až se ten druhý připojí do toho primárního účtu ?

Jinak v té fifě žádné rozdíly asi nebudou co ? I když je dělána pro US .

děkuju

Může hrat kdykoliv...i proti sobě můžou

ee žádný rozdíl mezi us a eu

Odkaz ke komentáři

mam dotaz. kdyz stahuju a dam stand by porad mi bezi vetracky nevyte proc? jinak kdyz nic nedelam a dam stand by tak zachvylku upne utichne nevim jestli nemam neak blbe nastaveny nebo tak ono jako stejne se mi zda ze ten moje ps 4 je neaka hlasita mam ji polozenou tak nevim:(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu