Losky Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 K čemu je na TV to HDMI s podporou ARC? Na tv to mám. Díky Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) K čemu je na TV to HDMI s podporou ARC? Na tv to mám. Díky Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk ARC = audio return channel to znamená prostředek jak dostat při sledování TV (tuner, přehrávání z USB disku, DLNA) zvuk z TV do AVR/externích repro Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem Rekwon1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak už to zase nejde,tomu nerozumím. Spustilo se to,zeptalo se to Jestli chci stáhnout update,když jsem to potvrdil,tak se restartovala a opět svítí bíle,ale obraz není.Odesláno z mého LG G2 Ještě můžeš zkusit konzoli aktualizovat přes USB flešku pomocí safe modu ,návod je tady: http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 ARC = audio return channel to znamená že ti přes HDMI jde kromě obrazu i zvuk když nemá ARC tak ti nejde zvuk. Toto není pravda, HDMI přenáší zvuk vždy (při přenosu ze zařízení do TV, samo TV musí mít reproduktory aby byl zvuk přehráván). Technologie ARC, která je dostupná od verze HDMI 1.4 (od roku 2009) slouží k tomu, aby jsi si mohl zvuk poslat z TV např. do recieveru a pak dále ho posílat na bedny připojené k recieveru, bez ARC musíš reciever připojovat samostatně pomocí S/PDIF kabelu nebo pomocí analogového kabelu. ARC musí podporovat obě připojená zařízení. Tady to mají vysvětleno např.: http://www.chip.cz/tipy-triky/perfektni-zvuk-z-televizoru-jednim-hdmi-kabelem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 kde se kdyz ma clovek vice uctu napr cesky a US ucet kdyz teda budu mit 2 kde se urcuje ktery je primarni a jak to udelat aby byly oba primarni????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak jsem na to asi přišel,musím nejdřív pustit PS4 a pak teprve telku. Když,to udělám takhle,tak to jde. Jakmile,ale pustím nejdřív tělo i,tak se mi obraz nezobrazí. Vyzkouším to ještě na jiné telce,jestli. To nedělá ten můj křáp. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak jsem na to asi přišel,musím nejdřív pustit PS4 a pak teprve telku. Když,to udělám takhle,tak to jde. Jakmile,ale pustím nejdřív tělo i,tak se mi obraz nezobrazí. Vyzkouším to ještě na jiné telce,jestli. To nedělá ten můj křáp.Odesláno z mého LG G2 To je ale i tak divný, já jsem měl ze začátku taky problém při prvním spuštěním, že mi startovací obrazovka jen problikla. A to jsme měl svůj drahej pozlacenej HDMI kabel, když jsem tam dal HDMI kabel origoš kterej byl u PSka tak se to rozběhlo. Ale i tak to přisuzuju prvnímu spuštění, kdy se podle mě PSko samo kalibrovalo a mělo dost práce se sebou a teprve potom se věnovalo obrazu:D Jinak já to mám přesně obráceně , nejdřív zapnu monitor a potom PS4, Od prvního spuštění to jede bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak FIFA 14 za 600,- díky "mikas_cze" který to koupil na US na 1/2 se mnou a funguje nám oběma...i online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Zdravím pánové, jak je to s tou dotykovou plochou na DS4? Má to reagovat v menu nebo jen ve hrách? Zkoušel jsem po ní šudlat a nic, ani v browseru. Musí se to někde povolit nebo tak? Hry jsem ještě nehrál, tak nevím zda je to OK nebo ne. Podporují tu plošku hry jako War of Thunder, Doki Doki nebo Fifa14? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceRuda Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Vyměním 1 slot AC4 Black Flag + Season Pack z US store (PS3 i PS4 verze) za slot na FIFA14 PS4 nebo BF4 PS4(nebo PS3 včetně upgradu na PS4) PS: když to bude včetně Season packu, tak tím lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Zdravím pánové, jak je to s tou dotykovou plochou na DS4? Má to reagovat v menu nebo jen ve hrách? Zkoušel jsem po ní šudlat a nic, ani v browseru. Musí se to někde povolit nebo tak? Hry jsem ještě nehrál, tak nevím zda je to OK nebo ne. Podporují tu plošku hry jako War of Thunder, Doki Doki nebo Fifa14?Čoveče v dashi jsem ten tatchpad neskoušel, ale v KZ:shadowFall a AC4 mi funguje jak má. Maximálně zkus v nastavení mrknout na volby pro gamepad jestli tam taková možnost bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak FIFA 14 za 600,- díky "mikas_cze" který to koupil na US na 1/2 se mnou a funguje nám oběma...i online ale jeden z vas nemuze hrat na to svym ucte ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 jj jeden hraje na tom vytvořeném... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) žádné nastavení té plošky tam není, osobně mi to neva, jen zatím nemám hru dělanou na plošku heh, nejlepší hra, kerou tam teď smažím je Resogun, ale je to fakt good hra heh, doprčic, já koupil 2x PSN+ => na půl roku, hmm, že by mě to nějak zásadně upozornilo, na tohle si musím dát příště majzla edit: může mi někdo vysvětlit, proč je cz store tak ♥♥♥♥♥♥ně rozvržený, že tam chybí záložka dema? US store je mnohem lepší Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 jj jeden hraje na tom vytvořeném... A ten kterej hraje na tom účtu, kterej není primární, prostě musí hrát na tom vytvořeném účtu, tak může hrát kdykoliv nebo musí počkat až se ten druhý připojí do toho primárního účtu ? Jinak v té fifě žádné rozdíly asi nebudou co ? I když je dělána pro US . děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Jednoho překvapí, jak skvělou grafiku ta PS4 zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 A ten kterej hraje na tom účtu, kterej není primární, prostě musí hrát na tom vytvořeném účtu, tak může hrát kdykoliv nebo musí počkat až se ten druhý připojí do toho primárního účtu ? Jinak v té fifě žádné rozdíly asi nebudou co ? I když je dělána pro US . děkuju Může hrat kdykoliv...i proti sobě můžou ee žádný rozdíl mezi us a eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 děkuju !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 mam dotaz. kdyz stahuju a dam stand by porad mi bezi vetracky nevyte proc? jinak kdyz nic nedelam a dam stand by tak zachvylku upne utichne nevim jestli nemam neak blbe nastaveny nebo tak ono jako stejne se mi zda ze ten moje ps 4 je neaka hlasita mam ji polozenou tak nevim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Jednoho překvapí, jak skvělou grafiku ta PS4 zvládne. A to to ještě ani nezačalo :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak FIFA 14 za 600,- díky "mikas_cze" který to koupil na US na 1/2 se mnou a funguje nám oběma...i online Ano, potrvzuji, že nám to funguje. Taky díky adre.11 !!!!!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 hm ok tak taky snekym koupil fifu ale stim ze budu primarni majitel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Takže teď zvuk čistě z TV vysílání mám do AV propojen optikou, takže kabel navíc. Takže když HDMI co jde z AV do TV prdnu do toho ARC, tak optiku budu moc vynechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) Tak můžu potvrdit - levá páčka na ovladači se drolí, vypadá to, že to bude vypadat přesně jako na tom obrázku :-/ Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Foto Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.