petřík Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 :D tak musel jsem se hodně smát u toho videa, mají to vymyšlené dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 http://www.nowgamer.com/news/1959319/ps4_game_cases_revealed.html Ukázka krabičky PS4 her. Vypadá to jako klasický Blu-Ray box. Aspoň to zase nebude mít jinou velikost, jako PS3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Černo-průhledná kombinace z PS3 se mi líbí víc, ale což, jsou to jen krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 pokračujou v designu Vita krabiček. sice je to maličkost, ale další naznačení propojení PS4/Vita :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Já tomu propojení (ve smyslu třeba druhý obrazovky) pořád moc nevěřim, si myslim že to dopadne podobně jak Sixaxis. Budou to podporovat launchový her, pak už jen exkluzivky a nakonec už ani ty ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 pokračujou v designu Vita krabiček. sice je to maličkost, ale další naznačení propojení PS4/Vita :D mne to prijde jako klasicky obal BD, filmbox. Vita box je otresne malinky a tam se opravdu disk nevejde. Buhvi jestli tam vubec bude booklet,pokud se tedka uz nebude stahovat online:) Nizsi naklady u her,ktere se ale neprojevi u koncove ceny. Jinak nevim jak vy,ale asi obnovim nakupy her z Uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Jsem zvedavej na cenu a dostupnost konzole tady v ČR. Když tak bych si to zajel a nebo objednal ze zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ja jeste premyslim o moznosti nakupu u jrc a pak nasledne ziskani 15% na vse po cely rok. (Věrnostní sleva: Pro naše stálé a věrné zákazníky, jako poděkování za Vaši přízeň. Jak ji lze získat? Vlastníte-li zákaznickou kartu se Stříbrnou slevou a během její platnosti nakoupíte zboží, na které lze uplatnit sleva, v celkové hodntě 10 000,- Kč, platnost karty se prodlouží o jeden rok a obdržíte slevu 15% na kamenných pobočkách anebo 20% na internetovém obchodě. To už je způsob jak pořídit výhodně i ty nejnovější hry!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) PlayStation E3 2013 Live Coverage - Quantic Dream [h=1]Infamous: Second Son Gameplay[/h] Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem DarkmatchCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 (upraveno) mne to prijde jako klasicky obal BD, filmbox. Vita box je otresne malinky a tam se opravdu disk nevejde.Buhvi jestli tam vubec bude booklet,pokud se tedka uz nebude stahovat online:) Nizsi naklady u her,ktere se ale neprojevi u koncove ceny. Jinak nevim jak vy,ale asi obnovim nakupy her z Uk samozřejmě myslím styl krabičky... :D a jo, je úplně stejnej :D bluray má "průhlednou" modrou. Na PS4 budou rozhodně mimo digitální formu všechny hry na disku, všechny "větší hry" rozhodně. protože vem si kolik gb mají PS3 hry. hry na PS4 budou ještě podstatně větší a řekl bych že jich na ten HDD zas tolik nenarveš. Navíc s politikou sony kde je i 3 roky stará hra furt za plnou cenu to absolutně nemá cenu kromě nějakých akcí. Playstation: The Playroom 3D Model PS4 http://sketchfab.com/show/b7LzIm8JrnPw4GBDOMBNGYc39qM Upraveno Červen 12, 2013 uživatelem GameEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 jen doufam,ze ps4 vyjde taky verze s 1TB,protoze tech 500 gb je tak na 20 her max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 no ja pri koupi ps4 ihned menim disk za 1TB (pokud nebude v nabidce rovnou) abych se pak vyhnul nejakymu zdlouhavymu zalohovani profilu a dat kvuli vymene pozdeji... takhle to udelam hned a budu to mit z krku a klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Tak já teď měnil 250gb za 750gb, hnus a nikdy více. Záloha asi 17h a následná instalace a obnova asi 14h....naštěstí vše šlape až na pár drobnosti Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 tak hlavne uvidime jak to budou mit s BD, treba to opet bude bez nekolika gb instalace jako kdysi. Nektere tituly s tim nemaji problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 a nebo zde bude možnost výběru tak jako to má xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 jen doufam,ze ps4 vyjde taky verze s 1TB,protoze tech 500 gb je tak na 20 her max žádná taková verze zatím oznámená není, ale nebude problém ten hdd vyndat a prodat a koupit 1TB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 500GB je pro většinu dostačující, ale s PS+ nás nutí stahovat, takže update bude nevyhnutelný. Záleží na každém uživateli, já si vystačím s 120GB na PC, ext HDD na filmy. A pokud budete PS4 využívat čistě na hry 500GB bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ja vim,ze neni oznamena. Jen doufam,ze se to pak casem zmeni jako u slimu. Jinak vymena HDD uvidime, jak to bude slozite. Zatim jsem nevidel detailnejsi fotky jak to tam je poskladane,ale to se asi dozvime az pri nakupu. Jsem docela naladen tu ps4 vlastnit, hry budou vedlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Někdo ze sony říkal, že to bude úplně jednoduchý, takže čekám podobnou výměnu jako u ps3. Nebude s tím podle mě žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Nevím jak vy, ale já už chci vidět PS4 rozebranou, tak jak to bylo u XONE :-) Zajímá mě jak mají vyřešené chlazení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Nevite jak mysli ze budou moct do hry zasahovat lidi z ntb u nekterych her atd i u BF sem neco takovy.? viz treba http://www.zing.cz/screenshoty/4343/the-division/image-83171?search=Tom+cla pokud to pisu dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Jestli ses díval na některý konference tak tam to ukazovali. Někdo z iPadu může ovládat u stříleček nějakýho robota, kterej může seslat nějaký bomby, nálety apod. je to celkem u dost her tady ty zásahy. Na xboxu třeba i u Dead Rising Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Co říkáte na "Gaikai" ? Bude to v budoucnu fungovat na stejným principu jako u XBOX ONE (cload výpočet) a nebo budou streamovat PS4 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 To chlazení bych neřešil a pro Ty kteří chtějí PS4 hned bych bral. Protože i KDYBY první verze PS4 měly problém s chlazením SONY by určitě ty konzole vyměňovalo jako tomu bylo u xboxu. Chlazení bych vůůbec neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.