Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Téma by odstranit němal, ale příspěvky v něm ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 kdyz připojím k ds4 jakákoliv sluchátka pudem mi donej zvuk ze hry ze vsim všudy??? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 kdyz připojím k ds4 jakákoliv sluchátka pudem mi donej zvuk ze hry ze vsim všudy??? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Ne,ve sluchatkach uslysis jen hlasovou komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 no na YouTube sem koukal a proto jsem pisem ze tam neco nastavil a slo mu to myslim. tak ted nevim. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ja mam v usb sluchatka a nastavil jsem si ze to slysim vse v nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ale pres ds4 to nejde jo?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ale pres ds4 to nejde jo?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk mělo by to jít ,tady to už řešily : http://console-forum.net/tema/163967-ps4-sluchatka-v-baleni?p=1375479#post1375479 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Jen se tak zeptám...očekává se nějaké RPG pro PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 ale pres ds4 to nejde jo?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Normálně to jde,já mám do DS4 připojené normální sluchátka a slyším tam normálně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 super. takze koupim jakakoli sluchátka zapojim je do ds4 a mam tam vse jako treba u ps3 sluchatek tech 7.1 origo. chapu to správné ze:-) dik Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 tak tady je snad vsechno: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-otazky-a-odpovedi-177089 Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Jen se tak zeptám...očekává se nějaké RPG pro PS4? V nejbližší době Witcher 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 super. takze koupim jakakoli sluchátka zapojim je do ds4 a mam tam vse jako treba u ps3 sluchatek tech 7.1 origo. chapu to správné ze:-) dikOdesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk taky pravděpodobně DS4 rychleji vybiješ ,takže si kup bundle s dvouma DS4 ,bude se hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 V nejbližší době Witcher 3 Jak je to s MP? Nejsem totiž rád, když vidím hru jako Skyrim bez MP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 paneboze MP by se temto hram melo vyhybat jak upir cesneku ... W3 je ciste SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Ale vždyť je toho taková škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 jediny RPG s MP co bude me napada Destiny ... tam ma MP smysl a vypada to libove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 To ano...ale proč ve hrách jako je např. Skyrim není MP? Nebo aspoň CO-OP :( Přeci by všechno bylo zábavnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 tak TES Online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Deep Down? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Deep Down vypadá suprově :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 U DS4 vystupu si muzes v PS4 zvolit, zda ti z nej pujde jen voice chat nebo i zvuky ze hry, ale jelikoz mi prijde, ze je zvuk krapet plochy, volim radeji sluchatka pripojena k TV, nez k ovladaci, ale pri hrani bylo fajn mi to sluchatko v uchu, i kdyz vetsina hracu radeji snad do voicechatu pousti nejake ruchy, nez abz mluvili. Rad bych si jednou zahral nejaky PS3 multiplayer, kdy bzch rozumel svojim spoluhracum, mluvili cesky a umeli by kooperovat. Snad Deep Down nebo Destiny, protoze v tom jsem mival rad Team Speak na PC, protoze mi to prislo jednodussi mit extra soft na tuhle komunikaci, navic bylo jednodussi se pripojit s kamosema na nejaky server. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Určitě to půjde. Já osobně používám sluchátka AKG a jedu přes receiver, který umí i virtuální zvuk do sluchátek a je to sakra rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 tak ze ani z kvalitnima sluchatkama nebude ten zvuk super z ds4?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Ted jsem to schvalne zkousel u killzonu a jako zvuk mi prijde super ze sluchatek napojených na DS4 .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.