Hauzimir Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 no , pockam si na tu verzi bez kamery a bez hry nekde jinde kde ji budou mit driv a tam si to poridim , na tohle nervy mit asi nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 lidi, k čemu je dobrá vlastně ta kamera??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 no co sem koukal tak xzone a jrc maj datum 15.leden.a temer vsude maj tenhle datum. ja uz taky nechci cekat do konce měsíce. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 lidi, k čemu je dobrá vlastně ta kamera??? můžeš ukázat kámošům jak si mrskáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Taky si myslím:-) Do budoucna to má být jako kinect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Podle mě spíše na způsob PS Move (hlavně na střílečky(?))ale kdo ví...záleží na Sony a vývojářích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ano, skončí to stejně jako PS Move po opadnutí největšího zájmu a slehne po tom zem....proto jsem nad tím ani nepřemýšlel a vzal jsem ji bez kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 tak na protiucet ti za nej daj 875 dnes jsem tam taky byl dat Killzone a bral sem Nfs. Taky sem si myslel, ze kdyz je zabalenej ze dostanu vice a ono je to jedno. Hlavne sem to prokaucoval, pred tydnem za nej davalu 1000.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 neni muj prodej, ale nekdo na aukru prodava levne hry a spustu konzoli http://aukro.cz/need-for-speed-rivals-nfs-rivals-ps4-playstation-4-i3854399850.html tak kdo to prubne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 to je nějaký divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 musis nejdriv rychle koupit hru a az pak drazit konzoli,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PadloCZ Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím,mám menší dotaz když koupím PS4ku která je z US půjde tam nastavit i CZ jazyk respektive bude pro mě něco jinak?Díky předem za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Může mi někdo vysvětlit jak je to teda s tou 2. várkou ? Mám objednáno na Herním světě a dneska jsem koukal že se to z 15. ledna přesunulo na 29. Podle mně je blbost aby to někam přišlo 15. a někam až 29. ne? Na Xzone nemají uvedeno přesný datum :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 dneska mě nalsala sony ze nemůžou napsat jeden datum jelikož kazdej kram to dostane jinej datum. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 treba sama sony nevi kdy to dostane dalsi varku kdyz to je vyprodany vsude ve svete a CR urcite nema nejakou vysokou prioritu v dalsich varkach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) To je blbost ne ? zkratka do čr přijede pár kontejnerů s PS 4 tak to ta distribuce musí rozdělit nějak rovnoměrně, pochopil bych kdyby tam byl rozdíl 2-3 dny ale 14 dní ? To je podle mně trochu moc na rozdělení várky, ale zase málo na to aby dorazila 3. varka. Není někde nějaký offiko prohlášení ? Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem Jack182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Chci se zeptat, je to zákonný, když jsem si udělal US účet na PS4 a na amazonu jsem si koupil digitalní kopii hry, kde jsem dostal ten reedem kód a zadal do PS4? Na borderlinx jsem si udělal vlastně fake adresu, abych tak mohl nakupovat. Vím, že tím asi zákony neporušuju, ale minimálně ty jejich Terms of Service, jsem tim porušil. A nevím jestli mi třeba nedaj za to ban. Neví někdo? Nenakupuje tak někdo? Ono zase je to opravdu levný oproti místním cenám. Jako hra co tu stojí 1799,- tak seženu za 49.99 dolaru, což je asi 1009,- korun a to už je sakra rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 To nevím, ale když sis sehnal hru za těch 50$, jde to ještě sdílet mezi další jeden účet ? Protože hra za 500Kč, to už je dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 mušák sdílet to jde ale jenom jeden účet může bejt nastavenej jako primary a druhej secondary.čož znamená že secondary účet může hrát jenom na tom účtu kde byla hra koupena.master může hrát na každým účtu v rámci ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 neni muj prodej, ale nekdo na aukru prodava levne hry a spustu konzoli http://aukro.cz/need-for-speed-rivals-nfs-rivals-ps4-playstation-4-i3854399850.html tak kdo to prubne? :) Jn bazarovky jsou hodně levné, to sem se nějak nehledal,normálně sem z gamebazar (ten předemnou to 1x dohrál,ale hry nové mít nemusím,hlavně že to jede) KZ:SF - 700 , AC:4 800 a BF4 800 + poštovné,takže bazarovky je fakt rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonicj Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Ahoj lidi, chci se zeptat nevíte jestli si můžu stáhnout popřípadě kde češtinu do fifa 14? A jestli to vůbec jde koupil jsem v německu a čeština tam není díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Čeština na fifa 14 pro ps4 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 myslím že zrovna pro fifu není ani čeština potřeba - menu no to zvládne každej a komentář v cz po pár zápasech omrzí... spíše bych od EA uvítal NHL kuaaaa ale si počkáme do záři na nhl 15 :-( .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Tak celkově kdo kupuje PS4 by si neměl zvykat na češtiny,ale nechápu,proč když Watch dogs bude na PS3/X360 CZ tak proč jenom přemýšlí že možná bude CZ i na next-genu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Protože neuvažují dopředu a bojí se, že by se jim CZ na nextgenu hned nevyplatila (málo konzolí v ČR). Že by někdo koupil novou hru i za 3 roky, protože by byla s CZ titulkama je nezajímá. Pamatuji si, že jsem si pozdě pořídil PS3 a při rozhodování, jestli pořídit bazarovku, nebo novou hru u mě vždycky rozhodla lokalizace- není lokalizace=nemám důvod dotovat českou distribuci. Jinak, kde jsi získal info, že o CZ na nextgen u Watch Dogs přemýšlí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.