Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

To je blbost ne ? zkratka do čr přijede pár kontejnerů s PS 4 tak to ta distribuce musí rozdělit nějak rovnoměrně, pochopil bych kdyby tam byl rozdíl 2-3 dny ale 14 dní ? To je podle mně trochu moc na rozdělení várky, ale zase málo na to aby dorazila 3. varka. Není někde nějaký offiko prohlášení ?

Upraveno uživatelem Jack182
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se zeptat, je to zákonný, když jsem si udělal US účet na PS4 a na amazonu jsem si koupil digitalní kopii hry, kde jsem dostal ten reedem kód a zadal do PS4? Na borderlinx jsem si udělal vlastně fake adresu, abych tak mohl nakupovat. Vím, že tím asi zákony neporušuju, ale minimálně ty jejich Terms of Service, jsem tim porušil. A nevím jestli mi třeba nedaj za to ban. Neví někdo? Nenakupuje tak někdo? Ono zase je to opravdu levný oproti místním cenám. Jako hra co tu stojí 1799,- tak seženu za 49.99 dolaru, což je asi 1009,- korun a to už je sakra rozdíl.

Odkaz ke komentáři

neni muj prodej, ale nekdo na aukru prodava levne hry a spustu konzoli http://aukro.cz/need-for-speed-rivals-nfs-rivals-ps4-playstation-4-i3854399850.html tak kdo to prubne? :)

Jn bazarovky jsou hodně levné, to sem se nějak nehledal,normálně sem z gamebazar (ten předemnou to 1x dohrál,ale hry nové mít nemusím,hlavně že to jede) KZ:SF - 700 , AC:4 800 a BF4 800 + poštovné,takže bazarovky je fakt rozdíl

Odkaz ke komentáři

Protože neuvažují dopředu a bojí se, že by se jim CZ na nextgenu hned nevyplatila (málo konzolí v ČR). Že by někdo koupil novou hru i za 3 roky, protože by byla s CZ titulkama je nezajímá.

Pamatuji si, že jsem si pozdě pořídil PS3 a při rozhodování, jestli pořídit bazarovku, nebo novou hru u mě vždycky rozhodla lokalizace- není lokalizace=nemám důvod dotovat českou distribuci.

Jinak, kde jsi získal info, že o CZ na nextgen u Watch Dogs přemýšlí ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu