Umberto Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Mě tak napadá proč se vlastně člověk bojí??? v tomto případě se člověk asi často leká než bojí, i když představivost je svině:-) když si vzpomenu jak jsem poprvé viděl Kruh nebo nenávist tak se člověk opravdu bál jít i na záchod po tmě:-)))) Teď když se moje děti bojí jít na záchod a já jim musím jít rozsvítit tak je celkem chápu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Umberto : Podívej se na sinistera :D Já se moc na tenhle typ filmů nedívám, ale ten byl dobrý. Už je trošku mimo téma, ta diskuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 tak staženo a jdu nato. sluchátka na uších. omg:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Taky jsem na to zvědavej. Mám sice PS4 asi tři týdny a hrál tak půl hodky Resogun. Snažím se dohrát Lego Pána Prstenů na 100% na PS3, ale tohle prubnu. Ale určitě na kině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Stazeno.... dnes chci prubnout a rozhodne dam na kino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Achjo...já už se těšil na TES: Online a ono nic... no přečtěte si to sami: http://www.jrc.cz/hra_ps4_the_elder_scrolls_online Placení měsíčních poplatků! To je už moc...kdyby se to aspoň u té PS4 neplatilo...ale takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Ty jsi ale bystra hlavicka...O tom se vi uz nekolik mesicu :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Tak sorry, ale na mail mi to došlo až teď a nikde jinde jsem o tom nečetl...Všude to jen chválili...jde do toho někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Ja chtel ale po tom co oznamili poplatky jsem rekl ze ne ze tohle podporovat nebudu....a navic podle gameplay videí ( ne podle traileru) to moc vabne zase nevypada takze to vynecham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 ani kamos, kterej je blazen do elder scrolls do toho nejde kvuli poplatkum, rikal bud prachy za celou hru nebo f2p s poplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 přesně tak, nepodporujte tuhle vydřidušinu :D, stejně jim to dlouho nevydrží, Wow killer prostě neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Tak měsíční poplatky to snad bylo jasný každýmu nebo někdo měl pocit, že provoz těch serverů vystačí za pár šupů z prodeje hry? Pokud má být MMO živý, tak musí furt vydělávat. A pokud nechcete "Pay 2 Win" kravinu, která odměňuje jen ty co platí, tak jsou měsíční poplatky fér. Osobně nemám rád MMO, ale Elder zkusím rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 TeS je jedna z nejnudnejsich serii (vivat gothic),ale to neni podstatne. Respektive to dopadne jako vetsina MMO krome wow, ze rok max dva prejde do free s micro transakcemi. Doufam,ze takto dopadne Final Fantasy, uz aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Tak měsíční poplatky to snad bylo jasný každýmu nebo někdo měl pocit, že provoz těch serverů vystačí za pár šupů z prodeje hry? Pokud má být MMO živý, tak musí furt vydělávat. A pokud nechcete "Pay 2 Win" kravinu, která odměňuje jen ty co platí, tak jsou měsíční poplatky fér. Osobně nemám rád MMO, ale Elder zkusím rád. Dobře, ať jsou měsíční poplatky ale ať za hru nechtějí ještě 1,6k ...a přesně tak, stejně to bude na počtu hráčů, zda jim to vydrží nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Nevíte někdo jestli se dá nabíjet ovladač na PS4 normální nabíječkou od telefonu(značka SONY) ? Možná je to úplná p***ina ale co myslíte ? Nechci aby mi při nabíjení tady furt hučela PS 4 když nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 v stand by rezimu nehuci a nabiji se ti to. ale muzes nebijet nabíječkou od mobilu. je jedno jaka znacka staci aby to byl micro usb:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Super to jsem ani nevěděl o tom Stand-by režimu, že to jde, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Mě nehučí ani když je zapnutá :D Nevíte někdo o nějakém aktuálním seznamu her co mají vyjít na PS4, včetně datumu vydání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 pl uz si nekdo koupil ty kryty na ty packy? mohl by sem nekdo dat odkaz na dobry shop ,odkud mi to neprijde za mesic:)nebo dyl,protoze ja si to objednal z dx a porad nic dokonce mi prisel mail ze je to vyprodany a ze bud mam zmenit nebo zrusit:( diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Mě nehučí ani když je zapnutá :D Nevíte někdo o nějakém aktuálním seznamu her co mají vyjít na PS4, včetně datumu vydání? http://www.playstationtrophies.org/upcoming/PS4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Myslíte si, že u Destiny se bude také platit měsíční poplatek? Přeci jen...je to hlavně na online...doufám že ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 pl uz si nekdo koupil ty kryty na ty packy? mohl by sem nekdo dat odkaz na dobry shop ,odkud mi to neprijde za mesic:)nebo dyl,protoze ja si to objednal z dx a porad nic dokonce mi prisel mail ze je to vyprodany a ze bud mam zmenit nebo zrusit:( diky Já jsem kupoval tyto: http://www.ebay.com/itm/171193375651?var=470315487987&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Přišlo to za 15 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Myslíte si, že u Destiny se bude také platit měsíční poplatek? Přeci jen...je to hlavně na online...doufám že ne :D ne tam poplatky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Díky lubo a ještě vlastni nazor můžeš napsat?drží to pevně, klouzeto,jak se stim hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Jsou OK. Drží pevně, nekloužou, hraje se mi s tím podle mě lepší. Thumbstick je jakoby měkčí, původní mi přišli dost tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.