Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Mě tak napadá proč se vlastně člověk bojí??? v tomto případě se člověk asi často leká než bojí, i když představivost je svině:-) když si vzpomenu jak jsem poprvé viděl Kruh nebo nenávist tak se člověk opravdu bál jít i na záchod po tmě:-)))) Teď když se moje děti bojí jít na záchod a já jim musím jít rozsvítit tak je celkem chápu:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Achjo...já už se těšil na TES: Online a ono nic... no přečtěte si to sami:

http://www.jrc.cz/hra_ps4_the_elder_scrolls_online

Placení měsíčních poplatků! To je už moc...kdyby se to aspoň u té PS4 neplatilo...ale takhle...

Odkaz ke komentáři

Tak měsíční poplatky to snad bylo jasný každýmu nebo někdo měl pocit, že provoz těch serverů vystačí za pár šupů z prodeje hry? Pokud má být MMO živý, tak musí furt vydělávat. A pokud nechcete "Pay 2 Win" kravinu, která odměňuje jen ty co platí, tak jsou měsíční poplatky fér. Osobně nemám rád MMO, ale Elder zkusím rád.

Odkaz ke komentáři

Tak měsíční poplatky to snad bylo jasný každýmu nebo někdo měl pocit, že provoz těch serverů vystačí za pár šupů z prodeje hry? Pokud má být MMO živý, tak musí furt vydělávat. A pokud nechcete "Pay 2 Win" kravinu, která odměňuje jen ty co platí, tak jsou měsíční poplatky fér. Osobně nemám rád MMO, ale Elder zkusím rád.

Dobře, ať jsou měsíční poplatky ale ať za hru nechtějí ještě 1,6k ...a přesně tak, stejně to bude na počtu hráčů, zda jim to vydrží nebo ne.

Odkaz ke komentáři

pl uz si nekdo koupil ty kryty na ty packy? mohl by sem nekdo dat odkaz na dobry shop ,odkud mi to neprijde za mesic:)nebo dyl,protoze ja si to objednal z dx a porad nic dokonce mi prisel mail ze je to vyprodany a ze bud mam zmenit nebo zrusit:( diky

Já jsem kupoval tyto: http://www.ebay.com/itm/171193375651?var=470315487987&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Přišlo to za 15 dní.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu