Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

No jak sem psal, kupuju hry za 15l, vic za ne dat ochotnej nejsem, takze pro me je i 40 a to tipuju spis 50 , vic jak dost. A tady v cr myslim tech 2000,- nerealnych neni...

Doporučená cena v ČR 1799Kč (o 200 víc než doposud)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja kupujem tez hned kedze zadnu konzolu nemam a cakam na PS4 tesim sa na peckove spracovanie ale bral by som keby grafiku uz dali troska bokom a snazili sa vylepsit AI hlavne v hrach kde nieje MP alebo je len do poctu.Este chcem aj TV do izby a stale neviem ci plazmu alebo LED no pozeral som tie nove pannasonic ST60(plazma) ET60(LEDka)

Cena konzole je taka aku som tipoval uz pred rokom cenu her neriesim ved bude fungovat bazar ked ma nahodou nebude bavit poslem dalej :)

zatial KZ-SF,MGS5,WD,Division,Destiny nejaku fifu potom som cital ze neskorej ma byt GT6 aj pre PS4 este rozmyslam o BF4 a infamous. Stejne vedsina her bude az 2014 takze ked kupim mesacne 1hru nic sa nestane.

Odkaz ke komentáři

Za launchovou hru v CR nejsem ochoten dát víc jak 1200,- vč. dopravy... A kupuji jen opravdu dobré tituly, zbytek z bazaru. Opravdu záleží kde nakupujete a obchody jak JRC, Xzone, Playcetrum patří vždy k těm nejdražším...

Za takový The Last of US jsem zaplatil 1180,- vč pošty...

Odkaz ke komentáři

Za launchovou hru v CR nejsem ochoten dát víc jak 1200,- vč. dopravy... A kupuji jen opravdu dobré tituly, zbytek z bazaru. Opravdu záleží kde nakupujete a obchody jak JRC, Xzone, Playcetrum patří vždy k těm nejdražším...

Tak JRC je zrovna z těch drazších obchodů, nicméně se zákaznickou kartou (15-20%) je to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

no uz tu resi ty hovinka ohledne cen her. Je videt ze vice jak 100% tomu nerozumite. je tu mnoho obchodu,co budu obdrzovat hry ps4 hry na urovni ps3. Takze take it easy. Jinak chapu ja bych taky last of us prodaval za vetsi prachy,ale psn ma na to taky vliv,takze pohoda. JInak ps4 chci vlastni mezi prvnimi,protoze ps3 jsem slibil zene a neco v herne potrebuji:) ps2 by nebylo to prave makove:D

Odkaz ke komentáři

Jedno čerstvé info o "konkurenci" PS4 aneb v Microsoftu snad zmoudřeli:

Už nebude požadováno připojení k internetu. - Konzole se už nemusí každých 24 hodin ověřovat online.

- Všechny disky budou na Xbox One fungovat stejně, jako fungovaly na Xbox 360.

- Internetové připojení budete potřebovat jenom při úvodním nastavování konzole.

- Všechny stažené hry budou fungovat stejně, ať jste online nebo offline.

- Nebudou žádná omezení v půjčování her nebo u bazarových her.

- Nebude ani regionální omezení. Xbox se stává region free.

zdroj: eurogamer

Odkaz ke komentáři

Holiday season = Vánoce.

Přesně. Holiday je v Americe brán jako Den díkůvzdání.

Pro rok 2013 to vychází na 28.11.

Musí ji vydat alespoň pár týdnů před Vánocemi, protože to je pro ně největší busines.

Jen se obávám, že po vydání bude PS4 jako nedostatkové zboží a budeme muset čekat na další várky dodávek.

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Jedno čerstvé info o "konkurenci" PS4 aneb v Microsoftu snad zmoudřeli:

Už nebude požadováno připojení k internetu. - Konzole se už nemusí každých 24 hodin ověřovat online.

- Všechny disky budou na Xbox One fungovat stejně, jako fungovaly na Xbox 360.

- Internetové připojení budete potřebovat jenom při úvodním nastavování konzole.

- Všechny stažené hry budou fungovat stejně, ať jste online nebo offline.

- Nebudou žádná omezení v půjčování her nebo u bazarových her.

- Nebude ani regionální omezení. Xbox se stává region free.

zdroj: eurogamer

To je spíše článek o PS4 ne ?

Nechce se mi věřit, že by Microsoft takhle rychle ustoupil ze svých požadavků. Dle mě je to blbost !!!

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři

Co jsem tak pochytil z té E3, tak doporučená cena pro hry na PS4 by měla být 1800,- :-(

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu