onefootman Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Co si myslite ze bude pristi mesic v plusku? Outlast naposled byl skvelej ale ted to vidim bídně....to bude nejaka chujovina nako Dont starve nebo jak se to jmenovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Co takhle se podívat na sekci psplus? Už to tam je napsaný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Tak to jsem trochu zaspal :-) ale diky ..... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Myslel jsem, že to každý ví, ale YouTube na PS4 v browseru funguje - stačí zadat youtube.com/tv a klasicky aktivovat/spárovat zařízení a youtube pak chodí stejně jako na PS3. Jen tak pro informaci... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Don´t Starve je super. :) Dead Nation mám na PS3 a je to fajn v kooperaci, ale taky to dlouho nezabaví. PS+ na PS4 bude ještě dlouho o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Dead Nation je fajn, ale očekával bych když už tak Dead Nation 2, i tak ...hlavně víc coop her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 jo, ještě druhý ds4 a jsem happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 jo, ještě druhý ds4 a jsem happy PSV se dá používat také, že ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Takze opet budu reklamovat ovladac.Potretí a opet diky tomu ze se zasekava tlacitko R1 .... Uz mi na to dochazej nervy...Pekne to odflakli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Ano vita se da pouzit jako ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Takze opet budu reklamovat ovladac.Potretí a opet diky tomu ze se zasekava tlacitko R1 .... Uz mi na to dochazej nervy...Pekne to odflakli Nebude to spíš rukama, neslyšel jsem z mého okolí o nikom, co by měl problém s R1....dokonce ani s analogama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 No rukama nevim... Nemuzu rict ze bych ten ovladac nejak drtil...chovam se k tomu slusne... Problem je vzdy na prave strane tlacitka r1 .... Jinak koukal jsem na youtube a par videi se stejnym problemem tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 U analogu mám problém ja, když krouzim dokola na levý pacce, tak trochu drhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Presne tenhle problem ma ja.... a tech videií je ....až moc.... takže rukama to nebude Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) jooo, u bf4 se mi místo označování skoro vždy ukáže menu příkazů - trochu se R1 zasekává, ale zatím to reklamovat nebudu :) Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Takze nejsem jedinej.... Jinak na netu jsem nasel ze se to udajne stava diky tomu ze se tam dostava prach atd... Zkusim tlacitko sundat,vycistit a uvidim jestli to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 nevite co je v nove u nove aktualizace ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Takze nejsem jedinej.... Jinak na netu jsem nasel ze se to udajne stava diky tomu ze se tam dostava prach atd... Zkusim tlacitko sundat,vycistit a uvidim jestli to pomuze Určitě pomůže, na YT je několikvydeí, kde si tlsčítko sundaly promazali a šlo jim to potom v pohodě bez zadrhávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 A opravdu pomohlo :-) uvidime jak dlouho to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 A co to obnaselo? Rozdelat ovladac? Co zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 No ja jsem ovladač nakonec vůbec nerozdelaval.Vzal jsem to ke kamosovi do garáže a vzduchovou pistolí z kompresoru to vyfoukal... Nechtelo se mi ho zatim rozebirat abych neprisel o zaruku... No a ono to fakt pomohlo...ale jak pisu , uvidim jak dlouho to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 (upraveno) Ovladač rozdělávat nemusíš, stačí pomocí malého šroubováku nebo nože vytádnout tplačítko ven a potom ho zase zpět nasadit. Upraveno Únor 24, 2014 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Tak byl jsem otřesen úrovni dvou elektro obchodu v Olomouci. Datart 2 ovladače položené na konzoli bez jakéhokoliv zabezpečení kamer atd (mít na to žaludek už je mám doma) a druhy sice orig zabezpečené ale totálně doprasene ovladače. Zastane a špinavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Mají pod tím hnusem pěkný vzor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Jak na to koukam,tak kdyz se zacne loupat páčka tak hlavně ta levá.... To by mne zajímalo,kde soudruzi udelali pri výrobě chybu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.