kasaco10 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Tak to jo, dik. jsem zvedav s cim se vytahnou s 1.8 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Kde to psali o update 1.8 ? Aby nebyl rovnou 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Funkci pause and play nebo jak tomu rikaji jeto jedna z funkci kterou prezentovali u uvedeni PS4 a furt tam neni To je muj tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 To bych uvítal. Třeba si potřebuji na hodinu odběhnout a nechce se mi to nechat běžet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Jo, ještě by mohli začít podporovat širší paletu bluetooth handsfree. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Už vám fachá PSN? já jsem od včera off.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Na twitteru psali uz docela davno ze to fixnuli. Nemam ted moc co hrat ale na Vite mi to jde cajky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Mě fungovalo PSN na PS4 už po půlnoci, pak jsem to vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-27-the-last-of-us-remastered-ps4-bundle-confirmed-for-uk [ATTACH=CONFIG]25326[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 jasnej must have .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Jak je to s reklamacema ovladacu? Uznavaji reklamace u "okousanejch" pacek? Mam konzoli od kvetna, hraju na ni jednou za tyden,takze skoro vubec a guma na pacce v prdeli. Mate osobni zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 No to fakt nevim oni ti na to reknou ze je to opotrebovani...spis si myslim ze kdybys sehnal nekoho kdo ma zaruku treba 2dny starou a na tu to vyreklamovat tak mozna bys mel sanci ja to nezkousel protoze me se toto nikdy nestalo.... ani u ps3 ovladace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Já mám PS4 bez pár dní měsíc, hraji víceméně každý den cca 2-5 hodin a začínám na prostředku levé páčky pozorovat oleštění od bříška prstu. Takže mě to začíná pomalu také děsit. U PS3 jsem měl joysticky po roce a půl jako nové, tak jsem z toho trochu zklamán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2014 Ono to je hodne o zpusobu hry a jak se komu poti ruce a hlavne jakej ma ten clovek agresivni pot.... Taky se mi to trochu zaclo osoupavat a to nemam agresivni pot.Tak jsem to vyresil cepickama.... Na PS3 jsem to mel osoupane po X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Docela mě dostalo že PS4 nepřehraje hudbu z ORIGINALNIHO hudebního CD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Už jim to s tím update trvá dost dlouho. Ale originální hudební CD už se zas tolik nepoužívá. Spíš to nikdo nekupuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 Už jim to s tím update trvá dost dlouho. Ale originální hudební CD už se zas tolik nepoužívá. Spíš to nikdo nekupuje. Ja mam sbirku Hip Hop cd a porad to kupuji a znam spostu dalsich co to kupuji,pochopil bych palene cd,ale origo? Jak je to s origo DVD filmem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2014 (upraveno) Tak to jo, taky znám pár lidí co sbírá CD svých oblíbených autorů. Ale už to není jako kdysi, většina lidí to valí přes youtube. DVD filmy jedou origo i pálené. Tohle všechno včetně avi a mp3 z flashky uměla už i ps2ka. Si kup za pár tisíc ps3, her je na to dost. Upraveno Červenec 20, 2014 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 Tak to jo, taky znám pár lidí co sbírá CD svých oblíbených autorů. Ale už to není jako kdysi, většina lidí to valí přes youtube.DVD filmy jedou origo i pálené. Tohle všechno včetně avi a mp3 z flashky uměla už i ps2ka. Si kup za pár tisíc ps3, her je na to dost. Jsem prodal PS3 abych jsi koupil PS4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Jak dlouho vydrží dualshock 4 na baterii? U PS3 mi vydržel (dualshock 3) několik měsícu, když sem nehrál a zde ho mám po cca tydnu vybitej i když sem nic nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Asi 5 hodin, nic moc oproti DS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 on myslel, jak dlouho vydrzi baterie i kdyz je ps4 vypnuta. Ja mohu za sebe rici,ze jsem konzoli pustil poprve v launch date a podruhe ji pustil nekdy v unoru a ovladac se hlasil jako nabity. A vetsinou mam skoro mesicni pauzy mezi hranim na ps4 a ovladac se vzdycky hlasi full nebo dve carky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Aha tak mam asi vadny gamepad budu sledovat a pak asi reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak pokud konzoli mas turn off a ne stand by,tak by se vybijet nemela ta baterie. Treba dualshock 3 ktery jsem 2 roky nepouzival se tvaril naprosto ok. Zkus nabit na full a pak nechat lezet a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) nova aktualizace by mela konecne umet prehravat 3D BLURAY FILMY :party: Upraveno Červenec 24, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.