lupama Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 (upraveno) Ahoj, ted jsem dotáhl psko nový, zahrál tlou a docela to jde slyšet a docela to je horky nahoře kolem středu. Moje ps3 fat byla vždy skoro vlažná . Je to normální? I menu když jsem si to poprvé prohlížel to bylo teplé. Umístění na obrázku. A vzadu je to průchozí Upraveno Říjen 8, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Zdarec, mam jenom dotaz. Reklamovali jste někdo Ps4? Nejlíp u electroworldu? Zajímalo by mě za jak dlouho bych ho mohl cca mít zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 posli to rovnou do sony ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Ahoj, ted jsem dotáhl psko nový, zahrál tlou a docela to jde slyšet a docela to je horky nahoře kolem středu. Moje ps3 fat byla vždy skoro vlažná . Je to normální? I menu když jsem si to poprvé prohlížel to bylo teplé.Umístění na obrázku. A vzadu je to průchozí Z toho si nic nedělej mě to taky hučí při last of us už při prvních 20 min, hold je to náročna hra na hardware, docela mi pomohlo snížit hluk když jsem konzoli udělal vzadu hodně prostoru větrák trochu utichl a nejlépe ještě něčím podložit ze spodu tam ti taky hřeje. A to si ještě nehrál Killzone to bude teprve hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Rustli: jo jo, reklamoval jsem, ze mi ps nebrala disky, musel jsem ho tam strcit skoro celej a pak ho vzala. V patek jsem ho tam dal a v utery jsem si sel pro novou konzoli. Rekl bych, ze se s tim v sony neserou a rovnou meni kus za kus. Ale byl jsem ho tam odnest osobne v sony-servis.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Z toho si nic nedělej mě to taky hučí při last of us už při prvních 20 min, hold je to náročna hra na hardware, docela mi pomohlo snížit hluk když jsem konzoli udělal vzadu hodně prostoru větrák trochu utichl a nejlépe ještě něčím podložit ze spodu tam ti taky hřeje.A to si ještě nehrál Killzone to bude teprve hukot No asi nalepim nožičky. Ale jen pár mm. No ted už to zdime? A co třeba u witchera? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Zkus jeste zmenit misto PS4. Treba to nebude tolik hucet... Taky jsem jednou dal na jine misto a hucel. tak sjem ho vratil zpet a ticho :cheesygrin: Jsem zvedav co reknou v sony servisu na moji DS4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Bohužel nemám možnost ji dát jinam. Mám to ve stolku a nahoře a vzadu ma místa jak nás*ano. A z boků asi 5cm na každé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Bohužel nemám možnost ji dát jinam. Mám to ve stolku a nahoře a vzadu ma místa jak nás*ano. A z boků asi 5cm na každé straně. Konzole zleva a z prava saje vzduch na chlazení a 5cm je fakt málo. Našel jsi odpověď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Kolik stačí? Tak to nevím kam to teda strčím . :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Hele cim vic, tim lip :wohow: ja ji mam danou vedle tv a tam je prostoru hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 To mi je jasné :-D ale PS 3 se tam chladila krásně .ta saje z boku a z předu. Vedle ji dát nemůžu ...ani jinam. Jedině dat TV na zeď ale to se mi nechce... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Já ji mám taky pod telkou. Vzadu jsem udělal podélnou díru na kabely+na vzduch, aby chladila+ zleva a zprava mám cca 20cm misto a je tichá a nehoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 No zkusim to dneska vystrcit ven aby bylo kolem spooooustu místa. Myslel jsem ze to místo bude stačit, jelikoz to je hned u otevřených dvířek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 To mi je jasné :-D ale PS 3 se tam chladila krásně .ta saje z boku a z předu. Vedle ji dát nemůžu ...ani jinam. Jedině dat TV na zeď ale to se mi nechce... :-( Skus ju dat nastojaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Ja ji taky dal na misto co byla PS3 a byla hlucna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Ahoj ja mám prostoru kolem na rozdávání je na policce která je vyrobena jakoby z plotu v uvozovkách :-) nikde žádná stěna a krasne dejcha ze všech stran a vrni si krásně :-). Když chcete tichou konzoli musí mít prostě prostor. Je to dobré i z hlediska životnosti samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Akorát mám dotaz když jdu spát tak uz je slyšet i když je vypnutá. Dá se nějak vypnout aby byla 100% ticha (vypla) a přitom se nevytahovat ze zásuvky? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Jde vidět obrázek? Vážně to takhle nestačí? Ten ovladač tam je jen pro představu kolik místa tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Tak ho jen zkus na jine misto a uvidis... jestli to je tim, nebo vyrobni vada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Jde vidět obrázek? Vážně to takhle nestačí?Ten ovladač tam je jen pro představu kolik místa tam mám. Kolik máš vzadu místa, mám podobný stolek a Ps4 zhruba danou jako ty a musela s tama pryč a hukot se snížil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 15 az 20 čísel max. Ted jsem to zkusil dat úplně ven a je to lepší . konzole je tepla a občas slyšet jde ale asi lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Hodně prý pomáhá Vertical stojánek, já PS stojící vertikálně podložil na dvou stranách asi centimetr vysokejma hliníkovejma latěma a rozdíl je opravdu znát, např. při Killzone konzole hodně hučela už po pár minutách hraní a teď jen tak spokojeně šeptá. Doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 Já četl ze na stojato je to ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Říjen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2014 No a nebo koupit ps4 made in Japan ja tu svoji made in china prodal prave pro to silene vetrani huceni atd. A opravdu to pomohlo proste made in Japan jsou tiche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.