kovator Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Psalo mi to problem s NAT type...to stejny se vcera ukazalo kdyz jsem hral s jednim klukem Fifu,ale na treti pokus to najednou slo ...Jen se zeptam,podarilo se uz nekomu sparovat ucet s Youtube? Ja to rano zkousel a furt to haze nejakou chybu... mam to sparovany jednou sem se prihlasil a od te doby zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A kdy jsi to paroval? Ja to zkousel vcera a dnes rano a furt mi to nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Spytam sa este raz: Ked shareujem hry, musim hrat na ucte PS+?...alebo staci mat ps+ predplatene a hrat mozem aj na inom? No podle toho co jsem cetl tak pokud nekomu predas ovladac, aby hral za tebe tak PS+ potrebuje jen ten druhy, pokud chcete hrat coop spolu tak musite mit PS+ oba, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 no ja to delal hned po updatu jak se ti objevuji ty moznosti ze uz muzes share na youtube tak sem se tam prihlasil a pak kdyz sem to stahl tak uz sem to mel sparovany pak mi to jendou vypadlo a kdyz sem tu apku zapl znova tak z byl ok zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Inak,ked uz sme pri tom...na US store neni polozka Themes....temy su pod GAMES/EXTRAS. No podle toho co jsem cetl tak pokud nekomu predas ovladac, aby hral za tebe tak PS+ potrebuje jen ten druhy, pokud chcete hrat coop spolu tak musite mit PS+ oba, Takto,ja mam PS+ na ceskom ucte,ale primarne hravam na US...ked chcem vyuzivat SharePlay,musim byt prepnuty jedine na ceskom pluskovom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 No tak ja to zkusim odinstalovat a znovu naistalovat...zkousel jsem to vcera celej den a ani tuk...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A kdy jsi to paroval? Ja to zkousel vcera a dnes rano a furt mi to nejde:(Když jsme se včera zkoušeli spárovat v Destiny tak nabídka předání ovladaní návštěvě (tobě) byla zašedlá a nešlo to potvrdit. Mrknu na router jak to mám s nastavením NAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Jeste me napadlo jestli to neslo protoze jsem poslouchal hudbu z flashky...ono pri tom parovani tam pise ze kdyz budes mit nejake jine apky zapnute ze se to prerusi nebo co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Takto,ja mam PS+ na ceskom ucte,ale primarne hravam na US...ked chcem vyuzivat SharePlay,musim byt prepnuty jedine na ceskom pluskovom??? pokud chces vyuzivat vsechny moznosti tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Takto,ja mam PS+ na ceskom ucte,ale primarne hravam na US...ked chcem vyuzivat SharePlay,musim byt prepnuty jedine na ceskom pluskovom??? Tak to vyzkoušej a uvidíš. A pak postni výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Predem se omlouvam za blbou otazku. Muze me nekdo vysvetlit jak teda funguje to sharovani ??? Fakt se omlouvam :D Nechci byt jako jeden CLEN TADY :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Das share tlacitko - zvolis share play- invite-potvrdis koho-dat ovladac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 jak je to teda s tim pluskem na te konzoly? mel jsem za to ze online bude fungovat jen na tom uctu kde je to plusko,ale kdyz jsem zkusil dat online s uctem kde plusko neni tak mi to jelo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A ten dotycnej musi mit tu hru taky, nebo se pripoji na moji PS4 ??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Pripoji se na tvou,ty mu predas ovladac...Nebo spolu muzete hrat treba Fifu atd.pokud ma jeden z vas placku nebo hru celou...hele koukni par stranek zpet,vcera jsme to tu resili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 jak je to teda s tim pluskem na te konzoly? mel jsem za to ze online bude fungovat jen na tom uctu kde je to plusko,ale kdyz jsem zkusil dat online s uctem kde plusko neni tak mi to jelo taky Online by měl jet na všech účtech, pokud je na konzoli jeden primární účet s pluskem. A z logiky věci bych řekl, že stejně tak bude fungovat share. Chce to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 A jak je to u her, co maji lokalni multak se splitacreenem? Asi je porad videt rozpulena obrazovka na obou konzoli, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Pripoji se na tvou,ty mu predas ovladac...Nebo spolu muzete hrat treba Fifu atd.pokud ma jeden z vas placku nebo hru celou...hele koukni par stranek zpet,vcera jsme to tu resili... Tak super. zkusim to. Nemam te nahodou pridaneho v pratelich ??? Ja tam jsem jak kasaco10. Kdyztak si te pridam jestli mohu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Urcite muzes :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Jak tam jenom prosim jses. at nemusim prohledavat cleny ps4:D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Napsal jsem ti pm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Objednal jsem si Starter pack od Gameware tak jsem zvedavej jak to bude fungovat...Ma nekdo? Jinak je k tomu i stojanek na konzoli kterej ale ja nevyuziju,kdyby o nej mel nekdo zajem dejte vedet... Hele já to mám a jsem spokojenej.Tady sem psal do jinýho vlákna http://console-forum.net/tema/163546-ps4-cenove-akce-vsechny-sem/page14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Chci se zeptat jen na takovou malickost...Da se v Share factory spojit dve 15 min.videa a udelat z toho 30 minut? Proste je dat jen nejak za sebe aby plynule navazovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 zkousel jsem to a nejde to, dalo mi to max delku 15min. 25s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) Skoda... Chci si nahrat gameplay,ale uploadovat po 15 minutach je naprd...ale asi mi nic jinyho nezbyde,kopirovat to do pc,tam to upravovat,pak zase zpet atd...to se mi nechce... Edit : Podarilo se mi konecne sparovat ucet youtube,vidim vsechny videa atd..ale pokud z aplikace vyskocim,zavru ji a pak znovu otevru tak se zase musim prihlasovat...Dela to nekomu,nebo mam zase neco extra? :D + teda jeste jedna chutovka co me pobavila : Nahral jsem pres konzoli kratke video z Driveclubu a youtune mi reklo: This video format isnt supported :D:D:D...pobavilo Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.