sisaCZE Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Jde nekomu nahrat video na YouTube ? Porad mi to hazi chybu WS-37313-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Ja mam to sami a taky se mi neustale odhlasuje a prihlasuje profil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Mně se dokonce ani nepodařilo na YouTube přihlásit na můj Google účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Me po 2 dnech...a stale se mi to odpojuje..Kdyz se prihlasim pid google mail,tak mi to najde 2 se stejnym nazvem,akorat pod jednim je jeste mail.adresa,kdyz potvrdim a sparuje se to (nekdy jo nekdy ne) tak se pak zapne youtube a vse ok,ale po par minutach me to odhlasi...Kdyz skocim pres ps tlacitko zpet do menu konzole a dam ukoncit youtube a pak ho zase zapnu tak jsem zase prihlasenej,ale po chvili me to odpoji,pak zas pripoji,odpoji...a tak furt dokola...ale uz se mi podarilo z konzole nahrat nejaky videa ale ten postup jak se mi to povedlo je fakt silenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 ja mam stejnej problem jak mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Taky vam to ukazuje 2 ucty jako me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 (upraveno) Tak na twitru nekdo z playstationUK odpovidal že problém řeší ... https://twitter.com/playstationuk/status/527502874486800384 Edit: Na redditu nekdo psal ze to resil se sony a pry je to chyba servru, ze se mame dal snazit :D EDIT2: Tak ja problém vyřešil. Ucet sem mel již propojený. Tak jsem ho zde https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1 zamitnul a prihlásil se pres PS4 znovu. A už nahravam video na YT :) EDIT3: No ale kvalita je otřesná ... Dal budu videa nahravat na flasku a pres PC posilat na YT https://www.youtube.com/watch?v=0Axy5AZU7RE&list=UUdBS0m_PhweMzN5oA1k0wJg Upraveno Říjen 30, 2014 uživatelem sisaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Ze se mame dal snazit:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Taky vam to ukazuje 2 ucty jako me? ne pouze jeden, ale nejde se me prihlasit na google ucet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 A prihlasujes se v youtube aplikaci nebo v account v settings? Ja to pak zadal primo v menu konzole a od ty doby se to uz zacalo aspon pripojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 uvidim vecer, treba to rozchodim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Upozornění: Člověk, kterému přenecháte možnost ovládat Vaši PS4 hru pomocí funkce Share play má oprávnění smazat uložené pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Takze na share-play idealne udelat druhej profil a na tom pujcovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Tak youtube. stale nic..... nepusti me to porad pres google ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 U mně také stále nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Tento problém vyriešite tak že v nastaveniach vášho Google účtu (https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1) odoberiete práva aplikácii PSN a potom znovu spárujete YT účet s účtom PSN v PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Právě vyšel update 2.01 řešící problémy (snad) s probuzením z "rest" módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Jaky byly problemy s probuzenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 No, nešlo to probudit, pokud se to dalo do "rest" módu, konzole jen oranžově blikala a nešla nastartovat přes ovladač ani jinak, bylo třeba ji vypnout natvrdo přes vypínač nebo odpojit od elektriky. Netrpěli na to všichni, já třeba ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Tak ja stim na steti taky nemel zadny problem. Jinak ten youtube uz jde vsem ??? Upraveno Listopad 7, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Update 2.0 snad je tam vsechno :-) Zvysil se pocet polozek na domovske obrazovce, muzete si nastavit kolik polozek ma byt zobrazovano Kde sa to da nastavit...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Najdi si to ty duta slovenska hlavo co vsechno zna vsechno vi tak hledej ty sasku. Vsak na to prijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Ty sa staraj o seba ty odjebek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 (upraveno) Tady na foru se denně lidi ptají na každou kok.tinu a nikomu to nevadí, ale když se zeptá zde přítomný peo.vac jedete po něm jako by to byl největší parazit na Zemi, zkuste se nad sebou zamyslet pánové! Upraveno Listopad 7, 2014 uživatelem craig27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 craig27 nerad ti to pripominam, i ty mas sve oblibence viz tvoje pm mne. Nezapomen. Respektive,kdyz clovek od zacatku urazi ps4 a vsechny konzolisti hazi do jedno pytle a pak chce najednou poradit o tech "konzolistu" nesmi se divit,ze ho konzolisti neprijmou. Pak se docka jen negativnich reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.