wopiczak Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 (upraveno) jdou instalovat hry na externi hdd? nebo jakou ma ten externak funkci? nejak s toho nejsem moudrej Back-up and restore HDD to USB: Back-up and restore your hard disc drive data associated with users on your PS4, including settings, saved data, screenshots and video clips as well as games, patches and download data, to and from an external USB drive. Upraveno Březen 28, 2015 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 externí disk slouží pouze k zálohování celého PS4, hry na něj instalovat nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 čaute plánuju koupit ps4 a zajíma mě jak je dlouhý ten hdmi kabel v balení? A jestli už něco udělali s wifinou četl jsem že je nutné net zapojit přes kabel dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 jedu pres wifi a v pohode, jen dosah je malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 jo takhle takže myslíš že když budu mít ps ve stejném pokoji jak je wifina tak by neměl být problém z online hraním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Problém nebude, mam ps4 v jiném pokoji jak router a PS4 ma plné pokrytí WiFi signálu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 (upraveno) Mám taky modem ve vedlejší místnosti a bez problémů. EDIT: ten HDMI kabel má necelý dva metry Upraveno Duben 5, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 ok díky chlapi zas o starost méně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 ja mel modem asi 10 m vzdusnou carou od ps4, ale byl v prizemi a ps v patre. Mel jsem jednu carku a nedalo se to hrat. ted jsem posunul modem pod ps4 na vzdalenost asi 5 m a mam 2 carky, na to se uz hrat da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 hlavne to chce poradny router. Ja mam sice router na chodne a PS4 tak 3 metry za zdi ale signal chytam na vsech ostatnich zarizenich i na zahrade a ve velmi slusne kvalite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Nevim jestli to tu uz bylo ale da se nekde koupit kryt na hdd novej ? chtel bych bilej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 playstation com a bilej tam nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 Zdravím,mám dotaz,když mám koupený Playstation Plus tak každý měsíc mám pět her ke stažení,stahnuje a hraju a v dalším měsíci budou zase ty hry jiný,budu moc hrát dál ty hry který jsem stahnul minulý měsíc?Jde mě hlavně o hru - Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty,chtěl bych se zeptat dá se tato hra koupit i jako krabicovka nebo je jen na Playstation Storu???Předem dík za odpoveď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 pokud jsi si tu hru dal do download listu neboli "koupil" tak ji budes moct hrat kdykoli pokud budes mit aktivni Ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 A já jenom doplňuji, že je to Indie hra. Krabicová verze této hry není, a ani to radši nikde nepiš, nebo to zahlédne Sony a budou se nám plnit sklady indie hrama za 100 Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 A já jenom doplňuji, že je to Indie hra. Krabicová verze této hry není, a ani to radši nikde nepiš, nebo to zahlédne Sony a budou se nám plnit sklady indie hrama za 100 Kč :) Pro tebe by to byl kšeft, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 Ahoj všichni. Velice bych uvítal Vaši pomoc. Píši bakalářskou práci, která je úzce spjatá s hraním videoher. K jejímu dokončení bych potřeboval a ocenil odpovědi v dotazníku, který jsem vytvořil. Doufám, že to nebudete považovat za spam a věnujete mi 2 minuty Vašeho cenného času. Dotazník dostupný zde: http://www.survio.com/survey/d/M3O8R9O5H5L3S8G9B Děkuji všem za ochotu a přeji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Máš to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Diky moc...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 (upraveno) Nemate tuseni jak nastavim funkci suspend/resume? Zkousel jsem v predvolbach rest modu zapnout i vypnout moznost "keep aplication suspended" a stejne se mi pokazdy po zapnuti konzole probudi do hlavniho rozhrani a ne zpatky do hry. To ze to musi podporovat i ta hra je prece blbost ne? Dik moc za radu EDIT: Tak problem pozoruji zatim jen u AC IV: Black Flag. U Driveclubu mi vse funguje jak ma. Prikladam obrazek co mi to napise po snaze uspat konzoli ve hre... Vi nekdo co s tim? Myslel jsem ze to ma fungovat u vsech her. Diky Upraveno Duben 29, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Nene, podporuji to jen nektere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 ted jsou na PS STORE velké slevy, zatím mám jen outlast a le plánuji další hry, nevíte někdo jestli oba díly metra jsou s českými titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Ano maj CZ title. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Ano maj CZ title. seš si jistý? nerad bych byl zklamaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Mám to taky koupený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.