MajlloB Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 A ciste nahodou ten Watch dogs ma taky cz tit. v te sleve za tech 549 nebo kolik tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkOrochi Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ahoj, chci se zeptat, pokud někdo prodává ps4 s hrama na disku a předplacenou roční kartou pro hraní PS online, kdybych si tuto konzoli prinesl domu a vytvořil svůj účet a ten jeho bych chtěl smazat tak abych byl hlavní já a mohl sbírat trofeje na svůj účet, zůstanou ty hry na disku a jak by to bylo s tím online hraní. Jestli ma cenu vubec zohlednit tyto nabídky s predplacenym účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 pokud smazes jeho ucet tak ti ty hry nepujdou,pokud je ten jeho ucet aktivovany jako primarni tak ho tam muzes nechat a vytvoris si svuj vlastni a ty hry ti pujdou na tvem uctu i online ti pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkOrochi Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Takže to má cenu koupit a normálně budu hrát za sebe a až to vyprší tak ho smažu a ja se stanu primární a mohu už jet plně na sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 na konzoli muzes mit vic primarnich uctu takze nemusis na nic cekat,az vyprsi to plusko tak nic nemaz, jen si pak kup ps+ na svuj ucet a muzes hrat ty jeho hry dal,ale prijdes samozdrejme o vsechny hry co byly v plusku na tom jeho uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC85 Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 Zdravím, dnes jsem si zakoupil ze Storu hru Shadow Warrior v sekci slev.Hru jsem stáhl a spustil, ovšem hra stále háže chybu CE-34878-0 a nedostanu se ani do menu. Je tedy nehratelná !!! Hra má přes 7 GB a zhruba minutu po stažení se zkrátí velikost na 2,5 GB, ostatní se dostahuje přes application data. V diskuzích jsem se dočetl, že nejsem jediný. Můžete mi prosím poradit, jak se toho zbavit a hru si zahrát ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 Smazat a znovustahnout nepomohlo? Sw sem stahoval cca tyden zpet a vse oky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC85 Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 Kamoš taky stáhl a má to v pohodě. Já 2x a pořád nic, napsal jsem i na podporu, protože hru nespustím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 Ceska podpora je totalne na pi*u psal jsem tam a odpovedeli az za tyden odpovedel sem a uz cekam na dalsi odpoved skoro mesic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC85 Odesláno Květen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2015 Dík za info, napíšu jim 1000x :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Aspon prachy vratej urco, snad ti to nejak klapne, jeski to mas na zvlast uctu, zkus smazat a vytvorit ucet Pripad ne bych este zkusil reset do safemoodu, a pak rebuikd db... Obcas to lecos vyresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Vylomilo se mi na DS4 tlacitko R2, tak jsem to byl v Planeu vyreklamovat, je sance, ze mi daji uplne novy kousek? Diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Mně to vyreklamovali výměnou za novej.Byl jsem s tim v autorizovanym servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Nevite prosim proc mi furt po zapnuti vyskakuje tadle hlaska? Jak se toho zbavit nebo co nastavit aby se to uz prestalo zobrazovat (vypnuti notifikaci nemam na mysli). Diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 to mi taky vyskakuje ale jenom obcas :D taky netusim jak to odebrat... kdyby nekdo vedel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 to je az po novem patchi,kdy to chce nastavit to vypnuti, aby jsi ho mel ihned na prvni strance,kdyz chces konzoli vypnout a ne vybirat z podmenu ty tri moznosti. O vikendu jsem to videl u jednoho borce,ze mel totalni vypnuti konzole power off ihned na prvni strance. Musim se na to doma mrknout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 tim by se to vysvetlovalo na hlanim uctu se to nepta - tam mam nastaveno jako hlavni restmode, u ostatnich uzivatelu tahle hlaska vyskakuje.. tak to bude asi ono ,, az to clovek naklika uz to nenabizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 to je az po novem patchi,kdy to chce nastavit to vypnuti, aby jsi ho mel ihned na prvni strance,kdyz chces konzoli vypnout a ne vybirat z podmenu ty tri moznosti. O vikendu jsem to videl u jednoho borce,ze mel totalni vypnuti konzole power off ihned na prvni strance. Musim se na to doma mrknout:) No to je druha vec... to me taky strasne stve ze musim najizdet az buh vi kam kdyz chci jen vypnout konzoli. Kdybyste nekdo prisel na to jak to nastavit hned do tech uvodnich predvoleb tak to sem hodte prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Abyste měli jako výchozí možnost nastaveno vypnutí a ne rest mód, tak musíte zakázat všechny ty věci v rest módu, jako nabíjení USB, připojení k internetu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 No tak to je teda pekna blbost!!! :angry: Takze kvuli tomu ze pouzivam nabijeni ci pripojeni k internetu v rest modu tak musim byt vzdy otravenej z toho ze chci konzoli jen vypnout. Hlavne ze je na ty prvni obrazovce milion jinejch blbosti hned po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 a proc vubec konzoli vypinate? ja ji nevypinam nikdy, pouzivam jen rest mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Jelikoz nikdy nemas jistotu kdy vypadne proud a nebyl bych prvni kterej by to posilal kuli tomu na reklamaci ze mu konzole umrela. Az to bude poreseny a nebudou v rest modu umirat tak klidne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Plus kdo si plati elektriku sam a ma treba u tv, pska a dalsich kramu u telky vypinac tak to pak vypne natvrdo at to nic nezere, kdyz ten den uz nehraju taky vypinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Jinak jeste dotaz. Nemel jsem zatim moznost videt zadnou limitku ve steelbooku a tak me zajima... v tom steelbooku je rovnou disk nebo je v nem jeste klasicka modra krabicka a v nem az disk ci je se to muze u kazde hry lisit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Bez modré krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.