Assassin Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Do vánoc máš cca. 6 měsíců - můžeš začít s učením už dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Jinak o Lokalizaci se pořád neví ? Protože některé hry v AJ nedám :D Určitě nějake exkluzivity v CZ budou .. stejně jako : Uncharted 3, Last of Us na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Nevím proč řešíte problémy s HW, když máte záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak měby se líbil infamous, order a možná i knack kompletně pro děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Spíše RPG by mněli být CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Jenže RPG sou co se týče překladu zdaleka nejnáročnější. Si myslim že těch lokalizovanejch her na nextgen minimálně první rok dva moc nebude, radši se začni učit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Tak to jdu PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 Prodávat se bude bez stojánku problémů s HW se bát nemusíte potvrzeno na twitteru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2013 (upraveno) Jasně, pnevydržel to chceš a máš dostatek peněz, kup si to, je to tvoje věc. Ale moc rozumné to není, pokud se na to budeš třeba fakt jenom dívat, protože první verze budou mít určitě problémy atd atd..Zato, když budu hrát na PS3 aspoň ten rok, 2roky po vydání konzole a PS4 si koupím až poté, tak budu mít dostatek her k hraní, ale taky budou o něco levnější a samotná konzole bude o něco levnější a taky bude mít vyřešeny ty své první problémy s HW...Ale je to na vás, já osobně jsem rád, že si to koupíte. Aspoň se tady můžete podělit o první dojmy atd atd.. :) To nechapu, ja bych to tak dlouho nevydrzel..tahle generace uz presluhuje je na trhu uz moc dlouho a kazdej chce uz mit ten novej stroj doma. S kamosem kupujem PS4 hned jak to pujde..doufam ze klapne ten listopad :) A k tomu nějakou tu lanchovou hru, rozhodně KZ: shadow fall, možna Infamous a nějaký auta :) Upraveno Červen 29, 2013 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Mígl,když nepočítám exkluzivky,dá se ještě ten rok na současné generaci vydržet.Hry jsou stejně většina na obě generace (next-gen sice s 5x lepší grafikou,FPS,méně načítání atd.atd. :D) ale pro nenáročné ještě současné stačí).Jinak ty máš fakt radši Killzone než inFAMOUS ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 Tak jasný, taky budu určitě nějaký hry hrát ještě na starší konzoli, ale zároveň si chci hned zahrát nějaký ty launchoví hry.. Killzone je skvělá serie a podle většiny novinářů to byla nejhezčí hra na E3, zároveň tam bude určitě skvělej mulťák takže zábava na dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2013 No já hrál jen starý Killzony, 3 díl ne , ale mám radši story singleplarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Killzone 3 multák je super xDAle nejvíc se těšim na destiny a TES online xD a hlavně Battlefield 4 xD !!!!! a kdo poslouchal a bude mít v době kdy vyjde PS4 plus účet a hned si ho udělá na PS4 tak v plusku bude zadara Driverclub ke stažení jako první plus HRA !!!!!!! xD proto jakmile vyjde jedu do Pragu na pobočku si jej koupit ,třeba bude večerní prodej a tam na 100 % nebudu chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 To je pravda, Ale ten Drive club k PS plus bude ořezanej oproti originálu... prej kvuli objemu dat :D ale i tak je to paráda, hned jedny závody zdarma jelikož bych si PS plus pořídil i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Páni,to nevydržím,PS 4 kupuju hned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Takoví nerdi tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Ale jen ty největší nerdi si píšou do podpisu výbavu svého PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Měl si týden na to vymyslet dobrou obhajobu, takže co na to mám říct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Tak doufám,že když se bude platit na PS4 online hraní, že alespoň zlevní hry. Jinak bych si platil vlastně 3X internet...fakt svělý. Ve hře platím online pas - platím za net poskytovateli - a teď ještě platit Sony. To mi přijde jako bych v obchodě platil při vstupu - pak za košík a pak ještě samozřejmě za zboží...úžas! Uvažoval jsem o čtyřce, ale teď nevím. Jasně budou tam slevy na hry přes playstation plus,ale to pro mě nemá význam,mám vyhraněný okruh her, na ostatní kašlu. Když zůstanu u trojky tak by mě fakt zajímalo, jestli to placení nezavedou i tam. Bylo by to logické, čtyřkaři by mohli namítat, proč my platíme a oni ne? Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Kdyz odhlidnu od toho, ze jsou to blaboly, pak stale mas moznost tu PS4 nekupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Já jsem pro a nechápu co ti na tom vadi?!! Těch her a slev co díky tomu + získáš.....za nějakých 100kc měsíčně? Jedny cigara nebo 3piva nebo 3coly, už se vážně proberte, stezujete si jak malé rozmazlene děti, online pass :D kupuj nové nebo na psn....jednoduché bože....uvedom si že na xboxu, jakožto největší konkurent ps je live zpoplatneno od začátku a nedostávají pořádně nic, navíc ted bylo oznámeno že budou hry dávat a to co uvedli je opravdu už výsměch oproti tomu co každý měsíc nabízí plus, prakticky každý měsíc exkluzivní titul.....viz tento měsíc bf3 a v srpnu nové DmC mimo jiné hry na ps3 a vitu...atd atd atd Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 ?! Neplatíš jen za hraní... za nějakých 1300 dostaneš minimálně 4x víc + další služby. A pokud vím tak se od online passů má odstupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 No, uvidím co to bude za služby. Já hraji jen fifu a gran turismo. Pokud se ty služby budou týkat přímo hry tak fajn...Nechci hrát fifu se starším enginem na ps3, takže půjdu asi do čtyřky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) a nemusíš to kupovat hned zatím stále mají vycházet hry i na ps3 a xbox360 můžeš počkat půl roku nebo rok a uvidíš co je pravdy natom co se zatim piše a nebo co budou říkat hrači co budou konzoli opravdu vlastnit ps: myslím že tu 14 bys vydržel i na staršim enginu a na 15 se rozhodnes stejně ta 14 bude narychlo uplácaná myslím že až 15 bude stát zato na nove konzoli Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 ?! Neplatíš jen za hraní... za nějakých 1300 dostaneš minimálně 4x víc + další služby. A pokud vím tak se od online passů má odstupovat od OP odstupuje jen EA, ale tak ta ma vetsinu her no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.