Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Jasně, pnevydržel to chceš a máš dostatek peněz, kup si to, je to tvoje věc. Ale moc rozumné to není, pokud se na to budeš třeba fakt jenom dívat, protože první verze budou mít určitě problémy atd atd..Zato, když budu hrát na PS3 aspoň ten rok, 2roky po vydání konzole a PS4 si koupím až poté, tak budu mít dostatek her k hraní, ale taky budou o něco levnější a samotná konzole bude o něco levnější a taky bude mít vyřešeny ty své první problémy s HW...Ale je to na vás, já osobně jsem rád, že si to koupíte. Aspoň se tady můžete podělit o první dojmy atd atd.. :)

To nechapu, ja bych to tak dlouho nevydrzel..tahle generace uz presluhuje je na trhu uz moc dlouho a kazdej chce uz mit ten novej stroj doma. S kamosem kupujem PS4 hned jak to pujde..doufam ze klapne ten listopad :)

A k tomu nějakou tu lanchovou hru, rozhodně KZ: shadow fall, možna Infamous a nějaký auta :)

Upraveno uživatelem Mígl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mígl,když nepočítám exkluzivky,dá se ještě ten rok na současné generaci vydržet.Hry jsou stejně většina na obě generace (next-gen sice s 5x lepší grafikou,FPS,méně načítání atd.atd. :D) ale pro nenáročné ještě současné stačí).Jinak ty máš fakt radši Killzone než inFAMOUS ? :D

Odkaz ke komentáři

Tak jasný, taky budu určitě nějaký hry hrát ještě na starší konzoli, ale zároveň si chci hned zahrát nějaký ty launchoví hry..

Killzone je skvělá serie a podle většiny novinářů to byla nejhezčí hra na E3, zároveň tam bude určitě skvělej mulťák takže zábava na dlouho..

Odkaz ke komentáři

Killzone 3 multák je super xDAle nejvíc se těšim na destiny a TES online xD a hlavně Battlefield 4 xD !!!!! a kdo poslouchal a bude mít v době kdy vyjde PS4 plus účet a hned si ho udělá na PS4 tak v plusku bude zadara Driverclub ke stažení jako první plus HRA !!!!!!! xD proto jakmile vyjde jedu do Pragu na pobočku si jej koupit ,třeba bude večerní prodej a tam na 100 % nebudu chybět.

Odkaz ke komentáři

Tak doufám,že když se bude platit na PS4 online hraní, že alespoň zlevní hry. Jinak bych si platil vlastně 3X internet...fakt svělý. Ve hře platím online pas - platím za net poskytovateli - a teď ještě platit Sony. To mi přijde jako bych v obchodě platil při vstupu - pak za košík a pak ještě samozřejmě za zboží...úžas! Uvažoval jsem o čtyřce, ale teď nevím. Jasně budou tam slevy na hry přes playstation plus,ale to pro mě nemá význam,mám vyhraněný okruh her, na ostatní kašlu. Když zůstanu u trojky tak by mě fakt zajímalo, jestli to placení nezavedou i tam. Bylo by to logické, čtyřkaři by mohli namítat, proč my platíme a oni ne?

jirasko.png

Upraveno uživatelem jirasko
Odkaz ke komentáři

Já jsem pro a nechápu co ti na tom vadi?!! Těch her a slev co díky tomu + získáš.....za nějakých 100kc měsíčně? Jedny cigara nebo 3piva nebo 3coly, už se vážně proberte, stezujete si jak malé rozmazlene děti, online pass :D kupuj nové nebo na psn....jednoduché bože....uvedom si že na xboxu, jakožto největší konkurent ps je live zpoplatneno od začátku a nedostávají pořádně nic, navíc ted bylo oznámeno že budou hry dávat a to co uvedli je opravdu už výsměch oproti tomu co každý měsíc nabízí plus, prakticky každý měsíc exkluzivní titul.....viz tento měsíc bf3 a v srpnu nové DmC mimo jiné hry na ps3 a vitu...atd atd atd

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

a nemusíš to kupovat hned zatím stále mají vycházet hry i na ps3 a xbox360 můžeš počkat půl roku nebo rok a uvidíš co je pravdy natom co se zatim piše a nebo co budou říkat hrači co budou konzoli opravdu vlastnit

ps: myslím že tu 14 bys vydržel i na staršim enginu a na 15 se rozhodnes stejně ta 14 bude narychlo uplácaná myslím že až 15 bude stát zato na nove konzoli

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu