Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Já jsem pro a nechápu co ti na tom vadi?!! Těch her a slev co díky tomu + získáš.....za nějakých 100kc měsíčně? Jedny cigara nebo 3piva nebo 3coly, už se vážně proberte, stezujete si jak malé rozmazlene děti, online pass :D kupuj nové nebo na psn....jednoduché bože....uvedom si že na xboxu, jakožto největší konkurent ps je live zpoplatneno od začátku a nedostávají pořádně nic, navíc ted bylo oznámeno že budou hry dávat a to co uvedli je opravdu už výsměch oproti tomu co každý měsíc nabízí plus, prakticky každý měsíc exkluzivní titul.....viz tento měsíc bf3 a v srpnu nové DmC mimo jiné hry na ps3 a vitu...atd atd atd

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Ale joo,chápu tě,100kč měsíčně se dá. Ale já opravdu jsem vyhraněný hráč - fifa. Další hry prostě neberu ani zadarmo. Pokud ale budou výhody třeba v té Fifě - balíčky atd., tak je to super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeden z důvodů zavedení měsíčního poplatku je zrušení online/network passů. Prostě ty peníze na správu serverů musej někde vzít. Ta tvoje analogie je trochu mimo, já si taky platim na auto povinný ručení, benzín, dálniční známku, technickou, pojištění a přijde mi to naprosto normální. Jestli fakt hraješ jen tyhle dvě série tak to bych klidně s PS4 počkal. GT vyjde za dlouho a nevim jestli má cenu kupovat novou konzole kvůli lepšímu enginu ve fifě.

od OP odstupuje jen EA, ale tak ta ma vetsinu her no

I Sony, a nedivil bych se kdyby i další následovali (Ubi). Ale žádnej strach, oni si zas vymyslej něco novýho ;)

Upraveno uživatelem deepthroat
Odkaz ke komentáři

Pokud ti vadi, ze abys mohl hrat fifu online, tak si musis koupit hru a dokonce si jeste ke vsemu platit internetove pripojeni, pak to neni nazor, ale blabol

Přečti si mě pořádně ať taky neblábolíš, napsal jsem "koupit hru s online pasem". pokud je pravda, že online pass už ve hře (a ceně)nebude, tak OK.

Odkaz ke komentáři

a nemusíš to kupovat hned zatím stále mají vycházet hry i na ps3 a xbox360 můžeš počkat půl roku nebo rok a uvidíš co je pravdy natom co se zatim piše a nebo co budou říkat hrači co budou konzoli opravdu vlastnit

ps: myslím že tu 14 bys vydržel i na staršim enginu a na 15 se rozhodnes stejně ta 14 bude narychlo uplácaná myslím že až 15 bude stát zato na nove konzoli

S tímhle souhlas...Takhle taky uvažuji a možná se tak zařídím. Asi by bylo něco jiného, kdybych měl širší okruh her, ale v mém případě zřejmě nejlepší možnost.

Odkaz ke komentáři

Jirasko nechápu nad čím se rozčiluješ, stejná situace je i na PC kde koupíš hru a třeba wowko, a abys ji moh hrát musíš platit jak net, tak měsíční poplatek. Tady bude aspoň to, že nemusíš platit poplatek za každou hru zvlášť.

Jinak jsem zvědavý, jak chtějí vyřešit online poplatky u MMO kde se platí měsíčně, třeba jako FFXIV, zatím co jsem si všiml tak mluvili jen o f2p.

používej sakra edit a necituj příspěvek nad sebou

Odkaz ke komentáři

EA bude prodávat FIFA 14 za 54.99 liber (cca 1660Kč). Cena se týká i dalších EA her. Při porovnání cen her PS3 a PS4 je to rozdíl cca 160Kč.

Zdroj: Videogamer

PS: Admin by si mohl fixnout kodování a ukládání znaků do DB. Nejde napsat znak libry.

Upraveno uživatelem KapaCZ
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu