jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Já jsem pro a nechápu co ti na tom vadi?!! Těch her a slev co díky tomu + získáš.....za nějakých 100kc měsíčně? Jedny cigara nebo 3piva nebo 3coly, už se vážně proberte, stezujete si jak malé rozmazlene děti, online pass :D kupuj nové nebo na psn....jednoduché bože....uvedom si že na xboxu, jakožto největší konkurent ps je live zpoplatneno od začátku a nedostávají pořádně nic, navíc ted bylo oznámeno že budou hry dávat a to co uvedli je opravdu už výsměch oproti tomu co každý měsíc nabízí plus, prakticky každý měsíc exkluzivní titul.....viz tento měsíc bf3 a v srpnu nové DmC mimo jiné hry na ps3 a vitu...atd atd atd Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Ale joo,chápu tě,100kč měsíčně se dá. Ale já opravdu jsem vyhraněný hráč - fifa. Další hry prostě neberu ani zadarmo. Pokud ale budou výhody třeba v té Fifě - balíčky atd., tak je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 jaké balíčky? jaké výhody? PS+ jsou hry zdarma, slevy, možnost hrát online, žádné zvýhodnění nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Tak jeden z důvodů zavedení měsíčního poplatku je zrušení online/network passů. Prostě ty peníze na správu serverů musej někde vzít. Ta tvoje analogie je trochu mimo, já si taky platim na auto povinný ručení, benzín, dálniční známku, technickou, pojištění a přijde mi to naprosto normální. Jestli fakt hraješ jen tyhle dvě série tak to bych klidně s PS4 počkal. GT vyjde za dlouho a nevim jestli má cenu kupovat novou konzole kvůli lepšímu enginu ve fifě. od OP odstupuje jen EA, ale tak ta ma vetsinu her no I Sony, a nedivil bych se kdyby i další následovali (Ubi). Ale žádnej strach, oni si zas vymyslej něco novýho ;) Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Kdyz odhlidnu od toho, ze jsou to blaboly, pak stale mas moznost tu PS4 nekupovat Bláboly? Jen můj názor. Ano možnost nekupovat ps4 mám, ale chci si zahrát fifu s novým eginem, proto o koupi uvažuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Pokud ti vadi, ze abys mohl hrat fifu online, tak si musis koupit hru a dokonce si jeste ke vsemu platit internetove pripojeni, pak to neni nazor, ale blabol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 (upraveno) Pokud ti vadi, ze abys mohl hrat fifu online, tak si musis koupit hru a dokonce si jeste ke vsemu platit internetove pripojeni, pak to neni nazor, ale blabol :blejt:................... Upraveno Červenec 8, 2013 uživatelem jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Pokud ti vadi, ze abys mohl hrat fifu online, tak si musis koupit hru a dokonce si jeste ke vsemu platit internetove pripojeni, pak to neni nazor, ale blabol Přečti si mě pořádně ať taky neblábolíš, napsal jsem "koupit hru s online pasem". pokud je pravda, že online pass už ve hře (a ceně)nebude, tak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 a nemusíš to kupovat hned zatím stále mají vycházet hry i na ps3 a xbox360 můžeš počkat půl roku nebo rok a uvidíš co je pravdy natom co se zatim piše a nebo co budou říkat hrači co budou konzoli opravdu vlastnitps: myslím že tu 14 bys vydržel i na staršim enginu a na 15 se rozhodnes stejně ta 14 bude narychlo uplácaná myslím že až 15 bude stát zato na nove konzoli S tímhle souhlas...Takhle taky uvažuji a možná se tak zařídím. Asi by bylo něco jiného, kdybych měl širší okruh her, ale v mém případě zřejmě nejlepší možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Jirasko nechápu nad čím se rozčiluješ, stejná situace je i na PC kde koupíš hru a třeba wowko, a abys ji moh hrát musíš platit jak net, tak měsíční poplatek. Tady bude aspoň to, že nemusíš platit poplatek za každou hru zvlášť. Jinak jsem zvědavý, jak chtějí vyřešit online poplatky u MMO kde se platí měsíčně, třeba jako FFXIV, zatím co jsem si všiml tak mluvili jen o f2p. používej sakra edit a necituj příspěvek nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Já se nerozčiluji, můj kardiak mi to zakázal - HOWGH!! :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 tak na alza.cz je už za 12 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 kdyz se tak divu na ty ceny tak temer vsechny kolem 10,5K to je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 tak na alza.cz je už za 12 ... Tak na Alze je skoro vsechno drazsi nez kdekoli jinde. Nechapu jak tam nekdo muze neco koupit. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 loni lidi na alze koupili notas za 35k a on se dal sehnat třeba za 29k a ještě se chlubili že dostali xbox 360 zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Měl si týden na to vymyslet dobrou obhajobu, takže co na to mám říct :D Raději nic.. Je to přece sranda :) Jinak se dá předobjednat i na xzone, je tam za 11990kč... Ale doufam že bude už v listopadu k sehnání levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Na ceny bych si počkal až se opravdu bude prodávat, ty známé obchody alza atd. patří vždy mezi nejdražší... A pokud někdo chce dobrou cenu, tak výlet do německa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 ten killzone vypada fakt pekne, teaser mel stejnou kvalitu jako vetsina novych her na ps4. Evidentne vracet se z ps4 na ps3 bude sok asi:) Ono je rozdil sedet u monitoru a prejit na ps3 nez z velke tv na velkou tv:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Chci se zeptat,kupujete někdo přes Amazon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 (upraveno) EA bude prodávat FIFA 14 za 54.99 liber (cca 1660Kč). Cena se týká i dalších EA her. Při porovnání cen her PS3 a PS4 je to rozdíl cca 160Kč. Zdroj: Videogamer PS: Admin by si mohl fixnout kodování a ukládání znaků do DB. Nejde napsat znak libry. Upraveno Červenec 12, 2013 uživatelem KapaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Omlouvám se za zbytečný dotaz, určitě se to zde již řešilo. Ale ví se teda, jaká bude cena? Na e-shopech se píše asi 10 500, ale při oznámení zaznělo 399 dolarů což je asi 8 tisíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Dolary neber v potaz... Žijeme v Evropě a tady to je za 399 euro, to si přepočítej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Tady jsi v Evropě, takže tady musiš brát cenu která byla stanovena pro evropu v eurech 399€. (cca. 10300,-). Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Ok díky za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 399 Dolaru/Eur/liber . V Evropě to bude v eurech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Vim že se to nehodí do tématu playstation 4. Ale taky si v hlavě přelouskáváte PS4 nebo Xbox One? Nebo máte naprosto jasno že PS4ka bude lepší?.. Já si nejsem jist, PS4ka je skvělej herní stroj, zatímco Xbox One mi příjde úžasně futuristický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.