headhot Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 tak 22.2.2014 vyjde playstation 4 s kamerou v jpn,rozdil bude v tom,ze kamera bude v cene. takze kdo nestihne prvni varku tak se zahoji na bundle s kamerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Docela zajímavá novinka viz: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-odhalila-kolik-zaplatime-za-upgrade-ps3-her-na-ps4-verzi-176534 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Kdo bude objednávat předem PS4 tak odkud? :-) Prý bude jedno, zda se konzole objedná z ČR nebo Německa, nebude mít regionální zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Myslím že aktuálně vytvářet předobjednávku v ČR už nemá smysl, protože všechny kusy už budou pravděpodobně fuč, je mnoho lidí co mají předobjednáno půl rok dopředu - ale to je pouze moje doměnka, za zkoušku nic nedáš. Já osobně počkám až na druhou vlnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 A druhá vlna se očekává v únoru? Já jsem prodal konzoli a začínám litovat, že jsem jí prodával takhle brzy. Mě napadlo, zda někdo nezná ověřený německý obchod (stránky), kde bych si konzoli objednal a věděl, že na konci listopadu bude. Může stát třeba i levněji, než u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 no popravde uz i uk shopy hlasi,ze prvni varka je rozebrana od 28.8. ,takze pokud sis neobjednal,tak uz moc sanci nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 digitalni verze killzone bude mit cca 50gb http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=688087 .... to aby clovek ten hdd rovnou vymenil za vetsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 První hru co bych si chtěl koupit je Fifa 14. Ale nikde jsem se nedočetl, zda výjde společně s PS4 nebo až dýl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 fifa vyjde na launch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Tak aspoň něco. Už jen někde sehnat konzoli do konce roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnoldj Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Ohledně datum vydání: dnes mi kasa.cz napsala, že předpokládaný termín naskladnění je po 28.12.2013. Doufal jsem že vánoce se stihnou, ale jak je vidět tak asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Ohledně datum vydání: dnes mi kasa.cz napsala, že předpokládaný termín naskladnění je po 28.12.2013. Doufal jsem že vánoce se stihnou, ale jak je vidět tak asi ne. Taky jsem objednával z kasa.cz a poslední info co mi od nich přišlo je že předpokládaný termín naskladnění je 30.11.2013 ,objednával jsem 1.8.2013,tak bud jsi to objednával později a nevešel jsi se do první várky ,nebo mi brzy příjde něco podobného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnoldj Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Objednával jsem ve stejný den, takže asi očekávej email. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak to jsi mě moc nepotěšil :) ,ale všude píšou že Sony CZ ohlásilo datum vydání na 29.11.2013,tak uvidíme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 tak datum a cenu by jsme se meli dozvetdet ve ctvrtek ptz ceska sony porada v hotelu hilton tiskovku pro herni novinare tak snad konecne se neco dozvime ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Pujde nekdo si osahat PS4 na For Games PVA Expo tenhle vikend? Loni jsem chtel ale nemohl, ted zase kvuli prace koncim pozde vecer a tou dobou uz by meli zavreno :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Tak jsem se mrkl do sony centra a mají tam napsáno, že sony cz potvrdilo datum vydání na 29.11 v CR...napsal jsem jim maila, tak sem dám vědět,kdyby něco zajímavého odepsali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 našel jsem dobrej článek, jak se obchodníci-vyděrači snaží na PS4 vytřískat další prachy jako výpalné, pa.káž zas.raná http://diit.cz/clanek/playstation-4-vypalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 doufám že se to tady v ČR nebude praktikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Je to tu, Playstation 4 vyjde v ČR 13.12.2013 s oficiální cenou 10.490,- v jrc,oficialne potvrzeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 a doplnim bundle s jendou hrou za 11 590 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Jj je to tak i u nas v praci to mame na 13.12.2013 za 10490kc a 1 game bandle za 11499kc Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk now Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 bundle s hrou nebudu chtit, protoze pokud se nepletu,tak by mela byt urcite jedna na psn+ zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Zdarma bude na rok drive club ale musis mit ps+ Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk now Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 do toho bundlu myslim ze hodi na vyber KZ a Knack vic toho stejne neni kdyz DC je v ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.