headhot Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 nemusis ze musim mit psn+ , to my vsichni vime a stejne ho budem do budoucna mit povinne uplne vsichni,to ze sony bude davat hry zdarma je vstricny krok,ale uvidime,jak ji to dlouho vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 a co ten budle se dvěma ds4, kamerkou a killzone?? bude zde taky dostupný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 o nem bohuzel ani slovo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Jestli bude Bundle s KZ tak je to jasný :) a akorát na svátky.. Snad bude dostatek kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Co říkáte na Spny VR headset a možná podpora ze strany Oculus Rift na PS4?http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/09/04/sony-rumoured-to-reveal-an-oculus-rift-style-ps4-vr-headset-reveal-at-the-tokyo-games-show/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Co říkáte na Spny VR headset a možná podpora ze strany Oculus Rift na PS4?http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/09/04/sony-rumoured-to-reveal-an-oculus-rift-style-ps4-vr-headset-reveal-at-the-tokyo-games-show/ Virtual Reality v potápěčských brejlích, beru, pokud z toho nebude bolet hlava, já bych nebyl proti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 No konečně něco čemu by se dalo říkat next gen. Stejně se ale těším na úplné přenesení do hry jako třeba v Červeným Trpaslíkovi, díl Pistolníci z Apokalypsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Říkali už jak to bude s audiokodekem u multiplatformních her? Ted jsou všechny DolbyDigital..jen exkluzivní hry jsou v DTS. Doufam že u nextgenu bude už všechno v DTSku :?: Upraveno Říjen 12, 2013 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Tý jo... pokud dodrží cenu 300$ co někde SONY říkala tak je to jasná volba. Kamarád má ten dev Oculus rift a je to vážně mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 (upraveno) Tak objednáno :) 13.12 je to doma,u nás má speciálka ještě 20kusů volných ale jde to RYCHLE pryč,takze jsem neodolal... Upraveno Říjen 14, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 chlapi a kde to objednáváte abyste měli jisottu že vám to toho 13.12. opravdu dodají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 (upraveno) Já třeba zde mám objednáno už od Srpna. www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Upraveno Říjen 15, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 chlapi a kde to objednáváte abyste měli jisottu že vám to toho 13.12. opravdu dodají? Ja přímo v Sony České Budějovice.Navíc údajně další kusy budou až v březnu,a tak dlouho se mi čekat nechce.... Jinak podle prodavače se ještě Sony prý rozhoduje že by dala kameru do každého bundlu gratis,ale kdo ví co je na tom pravdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Už takhle musí SONY konzole dotovat, takže silně pochybuji. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Dnes jsem dostal newsletter od CZC, tak jsem taky neodolal a predobjednal. Jeste jsem si tam volal, ale pani mi nedokazala rict, jestli se na me jeste toho 13.12. dostane. Nema nekdo vice informaci, jestli by to mohlo klapnout u CZC nebo radeji zkusit predobjednat nekde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Já mám předobjednáno od srpna v kasa.cz ,s tím že my nedávno poslaly že by měla být až 27.12 tak jsem předobjednal ještě v CZC ,tet tam mají naskladnění 16.12 ,ale jestli se na mě dostane v ten den,nebo jestli ještě oddálí termín ...to nikdo neví,asi záleží kolik konzolí Sony pustí pro ostatní prodejce. 13.12 to podle mě budou mít jen prodejny Sony,takže se tam chystám jestli náhodou nedělaj taky nějakej pořadník aby nebyli PS4ky prodaný dřív než ráno 13.12 otevřou krám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Po mě chtěli 2000 zálohu,ale mam jistotu že ji dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 popravde se mi zda,ze kecas tady blbosti, zadny obchod po tobe dle platnych ceskych zakonu nemuze pozadovat zalohu na preorder. Plus druhe ♥♥♥♥♥,ze ty jsi vymyslel,ze ti sony prodavac tedy fiktivni osoba rekl,ze budou pridavat kameru zdarma. Nech toho nesnaz se byt zajimavy. Oficialni bundle pro cr je sony ps 500 gb a ps 500 gb killzone nic jineho dostupneho nebude. Vyjimka jsou uk shopy,ktere uz stejne maji vse vyprodano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Tak na originálkách chtějí třeba zálohu 500 Kč, aby tvá předobjednávka byla prioritní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 popravde se mi zda,ze kecas tady blbosti, zadny obchod po tobe dle platnych ceskych zakonu nemuze pozadovat zalohu na preorder. Plus druhe ♥♥♥♥♥,ze ty jsi vymyslel,ze ti sony prodavac tedy fiktivni osoba rekl,ze budou pridavat kameru zdarma. Nech toho nesnaz se byt zajimavy. Oficialni bundle pro cr je sony ps 500 gb a ps 500 gb killzone nic jineho dostupneho nebude. Vyjimka jsou uk shopy,ktere uz stejne maji vse vyprodano. Ty inteligente mam ti sem naskenovat potvrzení zálohy i s razítkem Sony?Jestli je to podle platnych zakonu nebo ne,to jsem neřešil,stačilo mě ujištění ,že budu mít konzoli v den vydání.Nic jsem si nevymyslel,a napsal jsem možná,a taky že to není potvrzený a že sam nevim co je na tom pravdy,protože mi to řekl pouze prodavač.Tak buď tak hodnej,a nech si ty svoje de...b...ilní kecy nekam jinam a naopak se nesnaž být zajímavy ty ja to nemam za potřebí.Pouze jsem napsal,jak u mě proběhla předobjednávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Já třeba predobjednal bundle na oroginalkach za 12999 a budu platit zálohu,abych měl hru v den vydání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 na originalkach to nazyvaji zalohovou fakturu, tak to je pak v poradku. Jen jsem Dwightee zvedavy odkud ta konzole bude, ten bundle co nabizi, bude asi nejaka jejich specialita. Pravdepodobne dostanes ovladac a kameru zvlast mimo krabici. Jinak cena je tedy pekna. p.s. jinak takova perlicka,amazon bude posilat ps4 bundle watch dogs bez te hry:), ktera vyjde az pristi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Me je vcelku fuk,odkud bude, protože sony má mezinárodní záruku podle seriál number(pokud vím dobře) a navic tenhle bundle hodně vyhodnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 V diskusi na JRC psal odpovědný člověk že mají předobjenávky v rádu stovek kusů...no nevím, ale jsem skeptický, co se týčen dostupnosti PS4 do Vánoc u všech předobjednávek, vzhledem k tomu kolik obchodů u nás předobjednávky nabízí a kolik se do ĆR dostane asi tak kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Pak by to ale bylo dost nefer, vuci nam zakaznikum. Nabidek na predobjednavky jsou ted vsude tuny, pokud nas prodejci krmi i za predpokladu, ze tusi, ze se na cast predobjednatelu nedostane, tak at jdou do haje. Schvalne jsem si volal na info linky a nikde jsem nedostal kloudnou informaci, nemame sanci zjistit kde je ta hranice "pozdni predobjednavky", za niz uz se na lidi do Vanoc nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.