Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Virtual Reality v potápěčských brejlích, beru, pokud z toho nebude bolet hlava, já bych nebyl proti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já třeba zde mám objednáno už od Srpna.

www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

chlapi a kde to objednáváte abyste měli jisottu že vám to toho 13.12. opravdu dodají?

Ja přímo v Sony České Budějovice.Navíc údajně další kusy budou až v březnu,a tak dlouho se mi čekat nechce.... Jinak podle prodavače se ještě Sony prý rozhoduje že by dala kameru do každého bundlu gratis,ale kdo ví co je na tom pravdy....

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem dostal newsletter od CZC, tak jsem taky neodolal a predobjednal. Jeste jsem si tam volal, ale pani mi nedokazala rict, jestli se na me jeste toho 13.12. dostane. Nema nekdo vice informaci, jestli by to mohlo klapnout u CZC nebo radeji zkusit predobjednat nekde jinde?

Odkaz ke komentáři

Já mám předobjednáno od srpna v kasa.cz ,s tím že my nedávno poslaly že by měla být až 27.12 tak jsem předobjednal ještě v CZC ,tet tam mají naskladnění 16.12 ,ale jestli se na mě dostane v ten den,nebo jestli ještě oddálí termín ...to nikdo neví,asi záleží kolik konzolí Sony pustí pro ostatní prodejce. 13.12 to podle mě budou mít jen prodejny Sony,takže se tam chystám jestli náhodou nedělaj taky nějakej pořadník aby nebyli PS4ky prodaný dřív než ráno 13.12 otevřou krám :)

Odkaz ke komentáři

popravde se mi zda,ze kecas tady blbosti, zadny obchod po tobe dle platnych ceskych zakonu nemuze pozadovat zalohu na preorder. Plus druhe ♥♥♥♥♥,ze ty jsi vymyslel,ze ti sony prodavac tedy fiktivni osoba rekl,ze budou pridavat kameru zdarma. Nech toho nesnaz se byt zajimavy. Oficialni bundle pro cr je sony ps 500 gb a ps 500 gb killzone nic jineho dostupneho nebude. Vyjimka jsou uk shopy,ktere uz stejne maji vse vyprodano.

Odkaz ke komentáři

popravde se mi zda,ze kecas tady blbosti, zadny obchod po tobe dle platnych ceskych zakonu nemuze pozadovat zalohu na preorder. Plus druhe ♥♥♥♥♥,ze ty jsi vymyslel,ze ti sony prodavac tedy fiktivni osoba rekl,ze budou pridavat kameru zdarma. Nech toho nesnaz se byt zajimavy. Oficialni bundle pro cr je sony ps 500 gb a ps 500 gb killzone nic jineho dostupneho nebude. Vyjimka jsou uk shopy,ktere uz stejne maji vse vyprodano.

Ty inteligente mam ti sem naskenovat potvrzení zálohy i s razítkem Sony?Jestli je to podle platnych zakonu nebo ne,to jsem neřešil,stačilo mě ujištění ,že budu mít konzoli v den vydání.Nic jsem si nevymyslel,a napsal jsem možná,a taky že to není potvrzený a že sam nevim co je na tom pravdy,protože mi to řekl pouze prodavač.Tak buď tak hodnej,a nech si ty svoje de...b...ilní kecy nekam jinam a naopak se nesnaž být zajímavy ty ja to nemam za potřebí.Pouze jsem napsal,jak u mě proběhla předobjednávka.

Odkaz ke komentáři

na originalkach to nazyvaji zalohovou fakturu, tak to je pak v poradku. Jen jsem Dwightee zvedavy odkud ta konzole bude, ten bundle co nabizi, bude asi nejaka jejich specialita. Pravdepodobne dostanes ovladac a kameru zvlast mimo krabici. Jinak cena je tedy pekna.

p.s. jinak takova perlicka,amazon bude posilat ps4 bundle watch dogs bez te hry:), ktera vyjde az pristi rok

Odkaz ke komentáři

V diskusi na JRC psal odpovědný člověk že mají předobjenávky v rádu stovek kusů...no nevím, ale jsem skeptický, co se týčen dostupnosti PS4 do Vánoc u všech předobjednávek, vzhledem k tomu kolik obchodů u nás předobjednávky nabízí a kolik se do ĆR dostane asi tak kusů.

Odkaz ke komentáři

Pak by to ale bylo dost nefer, vuci nam zakaznikum. Nabidek na predobjednavky jsou ted vsude tuny, pokud nas prodejci krmi i za predpokladu, ze tusi, ze se na cast predobjednatelu nedostane, tak at jdou do haje. Schvalne jsem si volal na info linky a nikde jsem nedostal kloudnou informaci, nemame sanci zjistit kde je ta hranice "pozdni predobjednavky", za niz uz se na lidi do Vanoc nedostane.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu