Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Díky ale já jsem myslel hry z pluska....postup je stejnej?

Takhle přes PC si můžeš koupit veškerý obsah PS storu, tedy i hry z pluska. A je jedno, jestli danou platformu momentálně vlastníš nebo ne. Hru budeš mít v downloadlistu a můžeš si ji pak kdykoliv v budoucnu stáhnout (samozřejmě pokud budeš mít aktivní plusko).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jistý, jestli to tu už je:

http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/Sony-Playstation-4-500-GB-Killzone-Shadow-Fall-2x-DS4-PS4-Camera-PS4.html

To je celkem super :D Vyjde vás to o 9 korun míň než XOne a máte tam nejen PS®4 ale i 2 ovladače, kameru, a hru :D

Co myslíte? :party::wohow:

Odkaz ke komentáři

Nejsem si jistý, jestli to tu už je:

http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/Sony-Playstation-4-500-GB-Killzone-Shadow-Fall-2x-DS4-PS4-Camera-PS4.html

To je celkem super :D Vyjde vás to o 9 korun míň než XOne a máte tam nejen PS®4 ale i 2 ovladače, kameru, a hru :D

Co myslíte? :party::wohow:

Tak já snad začnu o koupi PS4 nakonec uvažovat, to už je fakt hezkej bundle za ty prachy. Být tam místo Killzone inFamous, tak už mám asi objednáno.

Odkaz ke komentáři

Tak já snad začnu o koupi PS4 nakonec uvažovat, to už je fakt hezkej bundle za ty prachy. Být tam místo Killzone inFamous, tak už mám asi objednáno.

Tak dnes mi jrc oznámilo že pro ty, kteří si predobjednali ps4 mají kusy, které vam dodají do vanoc tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

Nepsali nekde jestli volanty z PS3 pujdou na PS4 ??

To by mě taky zajímalo , thrustmaster má na stránkách volant driveclub edition přímo pro PS4 s podporou všech tlačítek včetně share u jiných volantů podporu PS4 nepíšou,ale teoreticky by měly fungovat volanty pro ps3

Odkaz ke komentáři

Ahoj, měl bych jeden dotaz, jak to bude s profily, ukládáním a hraním her? Myslím to tak, že kdybych měl rozehráno na svém profilu a např. můj bratr by si stejnou hru chtěl taky zahrát, stačí si v konzoli vytvořit druhý profil a hru bude normálně hrát od začátku na svém profilu ? nebo budou nějaké problémy ? Děkuji za odpovědi a omlouvám se za hloupé otázky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu