Miloslav Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Hezký. Zkuste Francouzskou cizineckou legii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Díky ale já jsem myslel hry z pluska....postup je stejnej? Takhle přes PC si můžeš koupit veškerý obsah PS storu, tedy i hry z pluska. A je jedno, jestli danou platformu momentálně vlastníš nebo ne. Hru budeš mít v downloadlistu a můžeš si ji pak kdykoliv v budoucnu stáhnout (samozřejmě pokud budeš mít aktivní plusko). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Super to jsem potřeboval vědět,děkuju za info.Sice mám předobjednáno na den vydání,ale pokud by se něco zpozdilo nebo tak ,tak se to bude hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Nejsem si jistý, jestli to tu už je: http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/Sony-Playstation-4-500-GB-Killzone-Shadow-Fall-2x-DS4-PS4-Camera-PS4.html To je celkem super :D Vyjde vás to o 9 korun míň než XOne a máte tam nejen PS®4 ale i 2 ovladače, kameru, a hru :D Co myslíte? :party::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Díky ale já jsem myslel hry z pluska....postup je stejnej? a k cemu jsem to asi psal ? hm, ale jak uz bylo psano je to pro veskery obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Nejsem si jistý, jestli to tu už je:http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/Sony-Playstation-4-500-GB-Killzone-Shadow-Fall-2x-DS4-PS4-Camera-PS4.html To je celkem super :D Vyjde vás to o 9 korun míň než XOne a máte tam nejen PS®4 ale i 2 ovladače, kameru, a hru :D Co myslíte? :party::wohow: Tak já snad začnu o koupi PS4 nakonec uvažovat, to už je fakt hezkej bundle za ty prachy. Být tam místo Killzone inFamous, tak už mám asi objednáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Tak já snad začnu o koupi PS4 nakonec uvažovat, to už je fakt hezkej bundle za ty prachy. Být tam místo Killzone inFamous, tak už mám asi objednáno. Tak dnes mi jrc oznámilo že pro ty, kteří si predobjednali ps4 mají kusy, které vam dodají do vanoc tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lolo12 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 PS4 nebude mít asi skype jako XO že? chci se zeptat,jestli bude možné komunikovat nějak s kamarádem a hrát při tom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Pokud vím, tak by měl být na PS4 cross-game chat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lolo12 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Což je co prosím? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Můžeš mluvit s kamarády a je jedno, jakou hru momentálně kdo hraje. Chat bude podporovat až 8 lidí a bude to fungovat i bez PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lolo12 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Jo děkuju moc :) tak teď už jdu 100% do PS4 ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Tak ještě aby si ho koupili i ti kamarádi, aby sis měl s kým povídat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lolo12 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Říkaj že jo,ale stejně si ho nakonec koupím jenom já :) Forever alone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 (upraveno) tak na jrc uz taky killzone bundle s kamerou, kdyz zaplatis predem dostanes ji 13.12 ,) nakonec bude v CR konzoli nadbytek, kazdy hrac ma asi 5 predobjenavek :) Upraveno Říjen 24, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0th4r Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 mozna blba otazka,ale pujde prehravat normal bluray disky s filmy?, at uz normal nebo 3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 jj pujde, 2D i 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 A možná bude i podpora 4k. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 mozna bude podpora penisu v puse;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Nepsali nekde jestli volanty z PS3 pujdou na PS4 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Nepsali nekde jestli volanty z PS3 pujdou na PS4 ?? To by mě taky zajímalo , thrustmaster má na stránkách volant driveclub edition přímo pro PS4 s podporou všech tlačítek včetně share u jiných volantů podporu PS4 nepíšou,ale teoreticky by měly fungovat volanty pro ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ahoj, měl bych jeden dotaz, jak to bude s profily, ukládáním a hraním her? Myslím to tak, že kdybych měl rozehráno na svém profilu a např. můj bratr by si stejnou hru chtěl taky zahrát, stačí si v konzoli vytvořit druhý profil a hru bude normálně hrát od začátku na svém profilu ? nebo budou nějaké problémy ? Děkuji za odpovědi a omlouvám se za hloupé otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 bude to tak jak jsi to psal bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Dokonce to bude vylepšené tak, že pokud budete hrát s bratrem spolu co-op na jedné konzoli, oba budete přihlášený pod svým profilem a oba budete získávat trofeje. Tohle na PS3 nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Děkuju za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.