knedl6 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Mohl bych se zeptat jak je to se zpětnou kompatabilitou her z PS3 ? Bude to fungovat pouze přes tu virtuální funkci PSN nebo bude PS4 schopné přečíst hry z PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Prý jen přes Gaikai... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Nepsali nekde jestli volanty z PS3 pujdou na PS4 ?? arcade sticky,co jsou od madcatz,hori budou kompatibilni z ps4,takze predpokladam,ze i volanty by meli fungovat. Zmene oproti ps2-> ps3 byla velka,ale u te ps4 bude minimalni. Je to usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 (upraveno) Ultimátní FAQ pro PS4 :) http://blog.eu.playstation.com/2013/10/30/playstation-4-the-ultimate-faq/#more-154301 Tady se píše o kompatibilitě ovladačů a volantů: Will PS3 peripherals such as fighting sticks and steering wheels work with the PS4 system? Generally speaking, no. However, at launch, users will be able to use these controllers if a specific game title allows it to be used within the game. This decision is upon the game developer and will vary from game to game. A ještě přehledná tabulka ohledně kompatibility dalšího PS3 příslušenství s PS4: PS3 peripherals and commercially available products compatible with the PS4 system [TABLE] [TR=bgcolor: #225182] [TD=bgcolor: transparent]Peripherals[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Connection[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Compatibility[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Note[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent]PlayStation Move and its peripherals[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Bluetooth[/TD] [TD=bgcolor: transparent]YES[/TD] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #406D9D] [TD=bgcolor: transparent]Controllers (other than PS Move)[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Bluetooth[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [TD=bgcolor: transparent]USB[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Not compatible. However, publishers may decide to enable them on a title by title basis.[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent]Headsets[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Bluetooth[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Headsets that are currently commercially available are incompatible.[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #406D9D] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [TD=bgcolor: transparent]USB[/TD] [TD=bgcolor: transparent]YES[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Will be compatible with system software version 1.50. * After the update, generally most commercially available USB headsets will be compatible[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent]Keyboards[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Bluetooth[/TD] [TD=bgcolor: transparent]YES[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Generally, PS4 will support Bluetooth keyboards. However, special function buttons that serve as PS3 wireless controller buttons, available on certain products such as PS3 wireless keyboard, cannot be used. These buttons include: △, □, SELECT, START, L3, L2, L1, R1, R2, R3, ×, ○, and PS button.[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #406D9D] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [TD=bgcolor: transparent]USB[/TD] [TD=bgcolor: transparent]YES[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Generally, PS4 will support USB keyboards. However, if the keyboard incorporates special function buttons that serve as PS3 wireless controller buttons, these buttons cannot be used.[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent]Charging stand for DUALSHOCK 3[/TD] [TD=bgcolor: transparent]-[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [TD=bgcolor: transparent]The connecting ports of DS4 and DS3 controllers are different. (DS3: mini USB, DS4: micro USB)[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #406D9D] [TD=bgcolor: transparent]Mouses[/TD] [TD=bgcolor: transparent]Bluetooth[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [TD=bgcolor: transparent]You cannot use a mouse to navigate PS4. However, certain games may have mouse support.[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #4F81B6] [TD=bgcolor: transparent][/TD] [TD=bgcolor: transparent]USB[/TD] [TD=bgcolor: transparent]NO[/TD] [/TR] [/TABLE] Upraveno Říjen 31, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Tak s temi volanty me fakt nas.aly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 tak s temi arcade sticky je to fakt zvlastni,kdy madcatz potvrdil,ze to budou kompatibilni,pak tu jsou jeste sticky co dokazou redukovat ps3 a xbox Qanba. No stejne si pockame az to vyjde a urcite jako vzdy budou redukce. Kdyz doted jsem mohl hrat ps2 nebo xbox ovladacem na ps3,tak proc by to neslo na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Ale tak snad většina vývojářů to bude ve svých závodních hrát podporovat. To mě spíš nemile překvapily další věci, jako že PS4 nebude podporovat DLNA a nebude přehrávat MP3. A nahraný gameplay videa nepůjdou jednoduše zkopírovat mimo PS4 a není zatím podporovaný ani import na YouTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Nevíte pánové, zda bude možné kupovat hry pro PS4 na storu stejně jako pro PS3? Tedy extra účet na který se koupí hra pro dvě konzole? Mám dojem, že i když jsem někde četl, že mají být hry na storu levnější, než na BD, tak u nás to zřejmě opět nebude platit, hodně bych se divil, kdybych si mohl koupit Killzonu na českém psn za 1200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Všechny krabicovky by měly být zároveň ke stažení na storu, ale to sdílení slotů bude poněkud komplikovanější, než je tomu na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Takže klavesnice teda budou podporované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Nevíte pánové, zda bude možné kupovat hry pro PS4 na storu stejně jako pro PS3? Tedy extra účet na který se koupí hra pro dvě konzole? Mám dojem, že i když jsem někde četl, že mají být hry na storu levnější, než na BD, tak u nás to zřejmě opět nebude platit, hodně bych se divil, kdybych si mohl koupit Killzonu na českém psn za 1200,- hra z psn bude funkční na druhé konzoli ale abys ji mohl hrát musíš být loglej na ůčtu ke kterému patři hra, toto se ale týka pouze druhé konzole kde bude učet aktivovaný jako hlavní bude to možné hrát jako dnes. Uvidíme jak to bude z deaktivací účtů pak by to v podstatě zůstalo jako dneska jen o něco málo dražší ale furt by se dali prodávat sloty :) a to je to hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 neviem ci to tu uz bolo, ale COD nove na ps4 vo full hd, na xbone len 720p upscaled :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 myslite ze bude mozne na PS4 sledovat filmy cez media server tak ako je to mozne na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Ne, aspoň ne za začátku. Je možné že to příjde s updatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 trochu mě zaráží, že nebudou od začátku podporovat MP3, sice to nějak nepotřebuju, ale i tak nejvíc mě serou ceny nových her, navíc jsem koukal, že na Mironetu bude PS4 k dispozici zákazníkům už koncem listopadu, tak doufám, že budou k sehnání už i hry pro PS4 v krabicovkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tímto jsem se jen utvrdil, že mé rozhodnutí počkat s koupí PS4 minimálně rok, je správné. Kromě toho, že na to nebudou hry, to bude stejný jako u Vity, která při vydání uměla polovinu věcí co umí teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 me staci ze to prehraje hry :-D ostatni pejcoviny k tomu nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tímto jsem se jen utvrdil, že mé rozhodnutí počkat s koupí PS4 minimálně rok, je správné. Kromě toho, že na to nebudou hry, to bude stejný jako u Vity, která při vydání uměla polovinu věcí co umí teď. Tak ale updaty by to během prvních měsíců měli vsechno vychytat ne ? A prosím ohledně psplus hry se dají koupit pouze přes kreditní kartu ? Nebo nejsou problémy s debetní kartou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 jakakoliv platebni karta jako tomu bylo dosavad. To by byl od nich docela pruser, kdyby nutili lidi porizovat si kreditni karty jen kvuli psn+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 tak kdo bude chtít bundle s killzone, 2xds4 a kamerkou, musí si k tomu koupit knacka, podmínka sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Co je to za kravinu? Myslim že střízlivej člověk si Knacka asi nekoupí :) možná tak tátové od rodin pro děcka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 onefootman ty seš asi velkej "hardcore" hráč co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 seth123 : Promin ale jako podmínka pro koupě bundlu mi to připadá jako nesmysl.Ve 30ti letech se mi fakt nechce kupovat dětskou hru za 1500 Kč o kterou nemam vůbec zajem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) A tak to já bych si například radši zahrál Knacka než Killzone :) I když Killzone MP s tímhle týpkem v týmu bych si zahrál rád :D Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Sony si tech podminek nejak urcuje uz moc... Prijde mi, ze Sony ze sebe delalo svatou firmu, ale nyni je spis opak, vsechno zakazany, nebo je na to potreba placena sluzba ci software :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.