onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) Mam stejný pocit... Kjuler : Hezky video :D i když s těma jeho commentama bych toho asi moc netrefil :D Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 mne spis zajima,kde to valis vycetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 mne spis zajima,kde to valis vycetl Asi na stejnejch stránkách, kde jsem vyčetl já, že kdo si bude chtít na PS4 zahrát, tak si bude muset koupit hru. Taky podmínka Sony. Bastardi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 jeste,ze mam jistotu ze u nas v ew se da koupit jen konzole bez kravin okolo. Asi opravdu zalezi, kde si sony muze urcovat nesmyslne podminky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 volali mi kvuli objednavce z originalky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 No ja bych tomu moc nevěřil... Navíc tam mají , že zboží bude až 24.01.2014 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 druhá vlna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 volali mi kvuli objednavce z originalky.cz aha tak originalky, tak to jsou jejich pravidla a jejich specialne mix bundle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ted jsem volal do Sony - je to nesmysl.Žádné takové informace nejsou pravdivé.Takže s klidem celé fuck of Originálky.cz pošli někam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Jediny, co vim oficialne, je,ze sony pozadovala od JRC (maji nejvetsi pocet ks ps4 v cr,momentalne),aby kontaktovalo vsechny zakazniky,aby zaplatili ps4 predem a nebo napsali prohlaseni,ze potvrzuji objednavku. Originalky jako mini shop, si urcuji podminky,jak chteji a vyuzivaji dane situace k vlastnim ziskum. Coz je vlastne naprosto v poradku, dokud mame svobondy trh, takze zase je fuckovat nemusi,nezijem v komunismu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ja mam objednáno přímo v Sony a taky po mě chtěli zálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Sony si tech podminek nejak urcuje uz moc... Prijde mi, ze Sony ze sebe delalo svatou firmu, ale nyni je spis opak, vsechno zakazany, nebo je na to potreba placena sluzba ci software :( Zkopírovali MS, co se divíš? MSku to všichni platí ochotně a ještě si třesou pravicí, jak je všechno to utrpení výhodné. Sony hraje jejich PR na city, což je možná sviňárna, ale dělají to dobře. Korekce všeho bude nejspíš v následujících letech. Chtěl jsem počkat na konzoli do jara nebo na nějakou pořádnou hru, ale to čekání bych psychicky nezvládl. Těším se, že na konzolku a F2P tituly, alespoň budou i hry, které budou na oko zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ja mam objednáno přímo v Sony a taky po mě chtěli zálohu. to se uz tu resilo, zalohova faktura je v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Asi jo,mě to nevadilo :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 volali mi kvuli objednavce z originalky.cz A posílal si jim to petikylo zalohu? Me nikdo nevolal teda .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 posilal, jsem mezi prvnimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 valis1 napis datum a čas objednávky, ať to mužem porovnat. Podle mě jsou tam čachry a kamaràdickovani :D Pokud nebudu v první vlně, tak už z principu to nekoupím u nich. Objednal jsem hned jak to šlo a poslal prachy, víc sem udělat nemohl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 ptal jsem se u nich tenkrát, jsem třetí, objednal jsem hned jak se objevila v nabídce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 jako nic proti ale at uz kdokoliv veril tomu ze sony diktuje to aby jsi si vzal k bundlu knacka jinak mas po ptakach tak by se mel na cely ps radsi vykaslat a za ty prachy chodit k psychologovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tak PS4 se nejspáš dočká podpory MP3 a hlavně DLNA!!! http://couchjockeyz.com/mp3-support-dlna-and-more-features-to-follow-on-2nd-ps4-update/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Zdar,hele ty sluchátka k PS 4 mají být bezdrátové ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Napojene do ovladace kabelem budou Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=v4DTs2OvuAM&feature=youtu.be&a PS4 UI - vypadá dost svižně, oproti PS3 zatelné zlepšení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Jak to bude so zvukom? cinche asi nebudu co? ako dostanem zvuk do domaceho kina ked nemam opticky vstup prosim o radu ak niekto bude vediet :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Jak to bude so zvukom? cinche asi nebudu co? ako dostanem zvuk do domaceho kina ked nemam opticky vstup prosim o radu ak niekto bude vediet :psp: stačí ti když dostaneš zvuk z TV do kina ,pokud máš na TV nějakej výstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.