Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Jak to bude so zvukom? cinche asi nebudu co? ako dostanem zvuk do domaceho kina ked nemam opticky vstup prosim o radu ak niekto bude vediet :psp:

Podla toho aky ma DK audio vstup, tak mozno pouzit nejaky Converter a s optickym vstupom s takym vystupom, ktory potrebujes.

HDMI zvládá úplně vše... Většina domácích kin nebo AV recieverů má HDMI vstup a i výstup, ten zapojíš do TV

Skor AV receiver ma aj HDMI vstup a vystup (okrem dalsich vstupov)...u klasickych domacich kin s DVD/BR mechanikou nenajdes HDMI vstup, iba vystup. Tu je maximalne opticky vstup. Takze ked pisal, ze na svojom DK nema opticky vstup, tak mu zostava uz iba kupit nejaky Converter, alebo nove DK, AV receiver.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co to na xzone vymejšlí za blbosti ? prej si mam ke konzoli koupit trapáckej knack nabo dualshock 4

Díky extrémně omezenému množství konzolí pro ČR je zde bohužel jedna

podmínka: Ke každé konzoli je nutné zakoupit ještě hru Knack (PS4) nebo další ovladač DualShock 4

BLACK Controller (PS4)

Odkaz ke komentáři

uz i xzone ? omlouvam se vsem ktery jsem mel pred tim kvuli tomuhle za blazny ... jestli mi prijde stejnej mail od jrc tak to seru a kupuju az pristi rok bez zkurvenych podminek

u jrc byli podminky jasne. Vsichni je meli v mailu. Maji ze vsech shopu nejvic konzoli,takze si nemusi vymyslet kraviny.

Odkaz ke komentáři

tvl, to je parta zlodějů (náš zákazník, náš lokaj), ale to není z jejich hlavy, přesně to samý udělali někteří šmelináři i v UK:) takže si PS4 můžou nabouchat a až bude za půl roku cca za sedmičku, budu o tom uvažovat...taky pozor na placení předem, protože ty svině zboží nejdřív rozesílaj dobírkářům, páč už maj tvý prachy jistý...jmenovitě Hesoun z gejmlídru, dobytek

Odkaz ke komentáři

A proč nekoupíte přímo v nějaký speciálce Sony? Ja teda nevim,ale po mě nic nechtěli.Já byl včera konzoli doplatit celou (zatím jsem měl jen zálohu) a žádný takový kraviny jako kupovat hru nebo ovladač po mě nechtěli.

Odkaz ke komentáři

Tak já taky dostal včera mejla od Xzone,že mám konzoli zajištěnou v první várce ,ale po tom co jsem zjistil,že si musim koupit ovladač nebo tu hru Knack jsem je poslal někam.

Mám ještě předobjednáno na gamehouse a taky napsali,že jsem v první várce a zatím žádné další podmínky ,tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu