pozitro Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 HDMI zvládá úplně vše... Většina domácích kin nebo AV recieverů má HDMI vstup a i výstup, ten zapojíš do TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Jak to bude so zvukom? cinche asi nebudu co? ako dostanem zvuk do domaceho kina ked nemam opticky vstup prosim o radu ak niekto bude vediet :psp: Podla toho aky ma DK audio vstup, tak mozno pouzit nejaky Converter a s optickym vstupom s takym vystupom, ktory potrebujes. HDMI zvládá úplně vše... Většina domácích kin nebo AV recieverů má HDMI vstup a i výstup, ten zapojíš do TV Skor AV receiver ma aj HDMI vstup a vystup (okrem dalsich vstupov)...u klasickych domacich kin s DVD/BR mechanikou nenajdes HDMI vstup, iba vystup. Tu je maximalne opticky vstup. Takze ked pisal, ze na svojom DK nema opticky vstup, tak mu zostava uz iba kupit nejaky Converter, alebo nove DK, AV receiver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 HDMI zvládá úplně vše... Většina domácích kin nebo AV recieverů má HDMI vstup a i výstup, ten zapojíš do TV myslis,ze by som to riesil keby som mal HDMI vstup na domacom kine ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 stačí ti když dostaneš zvuk z TV do kina ,pokud máš na TV nějakej výstup super diky chlape za radu vyskusam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 myslis,ze by som to riesil keby som mal HDMI vstup na domacom kine ? Vzhledem k tomu, že neumíš propojit TV s Kinem, tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 pujdou hrat na Ps4 hry urcene pro Ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 ne, nepůjdou, na PS3 hry si kup PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Půjdou jen ty co budou na cloudu (Gaikai). Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Nikdo ovšem neví, kdy to bude fungovat, jaké hry tam půjdou atd. Pro mě je to stejná informace jako že jednou bude umět PS4 mluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 podle toho co jsem cetl driv jak v roce 2015 to necekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 co to na xzone vymejšlí za blbosti ? prej si mam ke konzoli koupit trapáckej knack nabo dualshock 4 Díky extrémně omezenému množství konzolí pro ČR je zde bohužel jednapodmínka: Ke každé konzoli je nutné zakoupit ještě hru Knack (PS4) nebo další ovladač DualShock 4 BLACK Controller (PS4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 :D :D :D konec toto Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Se divim, že není podmínka koupit rovnou 2konzole. Hňupi jsou to. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 uz i xzone ? omlouvam se vsem ktery jsem mel pred tim kvuli tomuhle za blazny ... jestli mi prijde stejnej mail od jrc tak to seru a kupuju az pristi rok bez zkurvenych podminek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) já kupuju na mironet.cz za 10k, zatím to navíc nevypadá, že by mě tlačili do nějakého extra krámu :wohow: Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 uz i xzone ? omlouvam se vsem ktery jsem mel pred tim kvuli tomuhle za blazny ... jestli mi prijde stejnej mail od jrc tak to seru a kupuju az pristi rok bez zkurvenych podminek u jrc byli podminky jasne. Vsichni je meli v mailu. Maji ze vsech shopu nejvic konzoli,takze si nemusi vymyslet kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Na konec s tim prijde i jrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 tak jestli jedni maji podminku dokoupit hru/ovladac a druzi zaplatit predem tak radsi beru to zaplaceni predem edit: jako nejvic ze vsech hernich shopu nebo ze vsech shopu u nas vcetne treba alzy/electroworld/mall atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 tvl, to je parta zlodějů (náš zákazník, náš lokaj), ale to není z jejich hlavy, přesně to samý udělali někteří šmelináři i v UK:) takže si PS4 můžou nabouchat a až bude za půl roku cca za sedmičku, budu o tom uvažovat...taky pozor na placení předem, protože ty svině zboží nejdřív rozesílaj dobírkářům, páč už maj tvý prachy jistý...jmenovitě Hesoun z gejmlídru, dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Jako PS4 za tohle fakt nestojí a to mám PS3 i Vitu. Klepat se, jestli se na mě vůbec dostane, platit zálohy nebo celou cenu předem a ještě si nechat diktovat, co si k tomu musím přikoupit? Děkuji, nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 stejně na to z kraje bude kulové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 A proč nekoupíte přímo v nějaký speciálce Sony? Ja teda nevim,ale po mě nic nechtěli.Já byl včera konzoli doplatit celou (zatím jsem měl jen zálohu) a žádný takový kraviny jako kupovat hru nebo ovladač po mě nechtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Tak já taky dostal včera mejla od Xzone,že mám konzoli zajištěnou v první várce ,ale po tom co jsem zjistil,že si musim koupit ovladač nebo tu hru Knack jsem je poslal někam. Mám ještě předobjednáno na gamehouse a taky napsali,že jsem v první várce a zatím žádné další podmínky ,tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Dnes mi přišel mejl z dalšího krámu kde jsem měl předobjednáno a opět chtějí, abych si koupil knacka nebo ovladač. Vypadá to,že to tak bude nakonec všude,tak se na to asi ..... a zajedu si pro ní do Německa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Tak mam pro sebe jiste 3ks bez kecu okolo. Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.