Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Už je venku oficiální app pro iOS a android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid nevíte jak bych se k ni dostal už teď ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Co jsem četl, tak dnes to vyšlo jen pro US, pro EU by měla vyjít 22. listopadu. To, co máte stažený, je asi ta předchozí aplikace, která byla na 2 věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz to jede, aplikace funguje jak ma po uspesnem prihlaseni. Zkousel jsem dva ucty EU a US, zatimco US ma vsechny funkce , EU asi musi pockat jeste tyden dva, nez vsechny funkce budou k dispozici. U Trophies systemu je prodana i rarita( ta mimochodem existuje uz davno na ruznych strankach tj. psntrophy leader, psnprofiles atd.)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem aktualizoval aplikaci na android a funguje bez problémů. Srovnávat PS4 s xbox 360 to snad nemůžete myslet vážně :) no uvidíme co nám PS4 předvede ,ale strach z toho nemám ,už se nemůžu dočkat až to bude doma ,čekat na slim ,to bych se taky nemusel dočkat vůbec :) a když to vezmu zpětně tak PS3 Fat se mi líbí vzhledově víc než slim ,je vidět že na slim šetřili na meterialu,vypadá tak jako lacině,ono to tak vždycky bývá že se hledá na čem ušetřit výrobní náklady.

Odkaz ke komentáři

nevim,kde jsi vzal ze ma ps3 navrch, ta je opravdu pozadu jak ve svete strilecek,bojovek. Se podivej na srovnani fps u multiplatforem. Samozrejme jinak vsichni vime,ze exclusivni hry na ps3 jako last of us a beyond vypadaji lepe nez exclusivni hry na xbox. U multiplatform to proste vyhral xbox a momentalne u nove generace to vypada na ps4.

Odkaz ke komentáři

píšeš o dvou hrách, to je docela malý vzorek, ale chápu, že multiplatformy PS3 prohrála, proto cítím radost z toho, že další PSko je na tom výkonostně lépe a má to rezervy i do budoucna, stejně konec generace X1 a PS3 bude opět ve znamení 720p/30fps

Odkaz ke komentáři

ja se taky nebavim,co bylo pred lety. BF4 a COD jsou lepsi na xboxu, jen si staci najit srovnani,jejich vsude mnoho. Sice se jedna fakt o drobnosti,ale tim se potvrzuje to,ze jsi napsal neco, co neni pravda

Headhot :A to jsi vzal kde? Takze vsechny renomovany herni magaziny jsou blbci kdyz rikaj ze vypada lepe ma ps4? On rozdil mezi 1080 a 720 je docela znacny.Nesmis soudit podle videi na youtube.Pockej az na velkou tv.Jedine co ma xbone lepsi je pravdepodobne ostrost obrazu.Ale to uz mel lepsi i x360( podivej se treba na RDR)Na xbone je obraz mozna o neco libivejsi ale je to dano prave timhle.Jinak ovsem ja radsi preferuju stabilni framerate,coz je u strilecek daleko dulezitejsi...

Jinak s tou poruchou ps4....Snad me to nepotka.I kdyz tomu moc neverim.Pred tydnem jsem koupil Xperia Ion a uz mam treti kus - pac predesli byli vsechny vadne uz z vyroby :-(

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu