Assassin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Stačí se podívat na web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 prosimte nedelej paniku a precti si pozorne toto Platí pro objednávky vytvořené po 10. 11. 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Ok,pravda cely jsem to necetl asi jsem to spatne pochopil.Chci se ale zeptat nevite neni ten clanek o porouchane ps4 nekde v cz? Zas tak dobre aj neovladam.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk No ve zkratce - pár lidem se už na konzoli podělal HDMI výstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Dik.On foxconn neni zadna slava,ja jsem z Pardubickeho Foxu vozil pc komponenty do Holandska a hruza des co jsem tam kolikrat videl,snad to v cizine bude lepsi nez tady v cz a nebude vyroba trpet :-( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 no, on klidně za to může dodavatel oněch HDMI konektorů, v práci tady máme výrobky už řadu let odzkoušených a najednou se třeba začnou ♥♥♥♥, protože nákupčí koupil nějaké shity, resp. se dodavatel sekl na kvalitě, to víte Foxxcon to chce mít levné, šetří se kdekoliv, i na trapném konektoru, ale na prd je, že třeba mi to příjde, mohl bych to opravit za hodinku, ale kvůli záruky si to neopravím a musím čekat nejspíš měsíc na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Vsude se akorat setri ... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Však oni nám to amíci otestujou a za týden už budeme moudřejší. Jako nechci šířit paniku, ale každopádně momentálně jsem rád, že nemám předobjednáno a zaplaceno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 to ti může být jedno, protože kusy, které dorazí do EU budou stejně závadné jako ty v USA, takže ten kdo má objednávku na den 1., měl by si koupit nějakou malou bibli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Vsude se akorat setri ...Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk máš pravdu, dělám vývojáře osvětlení a někdy jak šéf tlačí na cenu to je nehorázný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 prosimte nedelej paniku a precti si pozorne totoPlatí pro objednávky vytvořené po 10. 11. 2013 ted uz tam pisou dokonce po 5.11. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 máš pravdu, dělám vývojáře osvětlení a někdy jak šéf tlačí na cenu to je nehorázný Verim.U nas je to to sami. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 dotaz, nebyl někde zveřejněn údaj, kolik žere PS4 ve stand-by režimu, popř. kolik může žrát při stahování ve stand-by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tady to máš: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hardware-test-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 to tam právě není, je tam jen idle a to je menu, když nic neděláte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 to ti může být jedno, protože kusy, které dorazí do EU budou stejně závadné jako ty v USA, takže ten kdo má objednávku na den 1., měl by si koupit nějakou malou bibli Však jasně, ale pokud by s tím byly nějaký masový problémy, tak máš čas zrušit předobjednávku a koupi odložit. Já kupuju nejdřív za rok, takže mně je to celkem jedno, ale tak bylo by mi samozřejmě líto těch "testovacích jezdců" :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 spoléhám na to, že z počátku není tolik zajímavých her, takže když to půjde do reklamace, pořád mám co hrát na PS3 :) já to mám na splátky, smlouva je vyřízená, takže se mi už to nechce rušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 ted uz tam pisou dokonce po 5.11. :D na ja jsem si to objednaval v cervnu,tak az tam to nedojde. Maji jen 700 ks (neoficialne) Otazka je,jestli si nekdo zrusil objednavku, co mel nekdy v lete,aby si objednal bundle, a ted mu ji zrusili,verim,ze musi byt nasrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Taky mám od června objednaný a zaplacený bundle, avšak cituji diskuzi na JRC: "Každopádně předpokládáme, že nejpozději začátkem příštího týdne budeme mít potvrzeno, kolik objednávek budeme přesně schopni pokrýt". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Si myslím,že konzolí bude dost,já objednával minulý týden znova, když jsem zrušil předobjednávku u Xzone a mám slíbeno,že budu v první várce. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 ja jsem zatim v klidu,kdyz nevyjde jrc,tak si jeden kus zablokuju v praci. Ale spise cekam co nam napisou hromadne amici, na zruseni bude furt tak 10-12 dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Si myslím,že konzolí bude dost,já objednával minulý týden znova, když jsem zrušil předobjednávku u Xzone a mám slíbeno,že budu v první várce.Odesláno z mého LG G2 Protože hodně lidí zrušilo objednávku kvůli podmínce, že ke konzoli musí dokoupit buď Knacka nebo druhý DS4, je toho plná xzone diskuze k produktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Protože hodně lidí zrušilo objednávku kvůli podmínce, že ke konzoli musí dokoupit buď Knacka nebo druhý DS4, je toho plná xzone diskuze k produktu. jj,já to zrušil taky kvůli te podmínce,že musím koupit tu hru nebo ovladač. Objednal jsem jinde a tam mě nenutil ,abych koupil to co nechci. Odesláno z mého LG G2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Nevíte,jestli pro psaní zpráv v konzoli pujde použít ta aplikace na MT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) No mně už začaly včera na PS3 chodit zprávy, který mají dole v podpisu, že byly odeslány z jiného zařízení, což bude hádám ta mobilní aplikace, takže by to mělo normálně fachat. Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Super... Stejně asi koupim asi tu malou klavesnici na ovladac pokud půjde,ale ta aplikace zatim postací... Docela by mě zajímali i jiny prislusenství co bude,zatím toho moc není... Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.