Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Dik.On foxconn neni zadna slava,ja jsem z Pardubickeho Foxu vozil pc komponenty do Holandska a hruza des co jsem tam kolikrat videl,snad to v cizine bude lepsi nez tady v cz a nebude vyroba trpet :-(

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, on klidně za to může dodavatel oněch HDMI konektorů, v práci tady máme výrobky už řadu let odzkoušených a najednou se třeba začnou ♥♥♥♥, protože nákupčí koupil nějaké shity, resp. se dodavatel sekl na kvalitě, to víte Foxxcon to chce mít levné, šetří se kdekoliv, i na trapném konektoru, ale na prd je, že třeba mi to příjde, mohl bych to opravit za hodinku, ale kvůli záruky si to neopravím a musím čekat nejspíš měsíc na opravu

Odkaz ke komentáři

to ti může být jedno, protože kusy, které dorazí do EU budou stejně závadné jako ty v USA, takže ten kdo má objednávku na den 1., měl by si koupit nějakou malou bibli

Však jasně, ale pokud by s tím byly nějaký masový problémy, tak máš čas zrušit předobjednávku a koupi odložit. Já kupuju nejdřív za rok, takže mně je to celkem jedno, ale tak bylo by mi samozřejmě líto těch "testovacích jezdců" :cry:

Odkaz ke komentáři

ted uz tam pisou dokonce po 5.11. :D

na ja jsem si to objednaval v cervnu,tak az tam to nedojde. Maji jen 700 ks (neoficialne) Otazka je,jestli si nekdo zrusil objednavku, co mel nekdy v lete,aby si objednal bundle, a ted mu ji zrusili,verim,ze musi byt nasrany

Odkaz ke komentáři

Si myslím,že konzolí bude dost,já objednával minulý týden znova, když jsem zrušil předobjednávku u Xzone a mám slíbeno,že budu v první várce.

Odesláno z mého LG G2

Protože hodně lidí zrušilo objednávku kvůli podmínce, že ke konzoli musí dokoupit buď Knacka nebo druhý DS4, je toho plná xzone diskuze k produktu.

Odkaz ke komentáři

Protože hodně lidí zrušilo objednávku kvůli podmínce, že ke konzoli musí dokoupit buď Knacka nebo druhý DS4, je toho plná xzone diskuze k produktu.

jj,já to zrušil taky kvůli te podmínce,že musím koupit tu hru nebo ovladač.

Objednal jsem jinde a tam mě nenutil ,abych koupil to co nechci.

Odesláno z mého LG G2

Odkaz ke komentáři

Super... Stejně asi koupim asi tu malou klavesnici na ovladac pokud půjde,ale ta aplikace zatim postací... Docela by mě zajímali i jiny prislusenství co bude,zatím toho moc není...

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu