valis1 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 No mně už začaly včera na PS3 chodit zprávy, který mají dole v podpisu, že byly odeslány z jiného zařízení, což bude hádám ta mobilní aplikace, takže by to mělo normálně fachat. To uz chodi od updatu vity na fw 3.0 takze to nebude tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Máš recht, tak to se omlouvám za mystifikaci. Koukám, že dělají samé podstatné změny a vylepšení, ale fotky v příloze poslané z Vity to na PS3 stále nezobrazí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Docela hezky video jak funguje share button atd...Jinak premysleli jste co se bude dít s postavou zatímco budete uploadovat?Myslim jako,např.budu hrát Battlefield,zastřelim někoho - dam to uploadovat - a co moje postava ve hře? Může jí někdo zastřelit,nebo budu neviditelný? Pokud bych ale nebyl videt,tak by se to dalo docela dobře zneužít..Příklad : prohráváte a utíkáte- tak rychle zmačnknu share button a mam klid,snad na to mysleli a nebude to tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 myslim že postava tam zůstane normálně stát.. To že bys zmizel mi nepřijde logický. Případně se záznam jen uloží a pak ve chvíli kdy půjdeš třeba do systému se to nahraje. .nebo fakt nevim jak to maj vykoumaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 jo, normálně se ti to uloží a dát to na net můžeš kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) No na tom videu prave uploaduje hned... Spoock : tak to je fajn... EDIT : Jeste je otazka kolikrat to pujde... Tech momentu ktery si treba budes chtit pozdeji ulozit muze byt vice... Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) asi aby bylo videt, ze ps4 oproti trojce je rychla a muzes s ni delat veci ihned... ale je to tak jak pisou kluci, uklada to videa s cislama, (napr knack001, knack002... treba?), a pak si vyberes co se ti libi a to uploadujes dal.( na tom rozboru z eurogameru to bylo videt) - kecam, na zingu... Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Díky...tak to je fajn...Sice nevim jak casto to pouziju,ale kolikrat ve hrách byli momenty,které byli proste famozní...a ty bych si treba rad nahrál....Jestli to takhle bude,tak to je fajn,dobre vyreseny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 otazka je, jak to bude vyuzitelny v realu... napr fragy z BF4, to musi clovek nahravat celej zapas a az pak z toho taha jednotlivy povedeny killy, nevim jestli to takhle ma nejaky vyuziti tenhle jejich system. To aby clovek byl telepat a predem vedel ze se mu povede dobrej kill :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Nevim,ale v Battlu bych to spis videl tak ze se mi bude např. 5 minut dařit a zakoncim to nejakou paradou - tak to proste dam rovnou sdilet - ps4 nahrává posledních 15 minut - tak si vyberu tu cast co chci uploadovat a potvrdim... snad jsi me pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 tojo, ale nevim jak na ps4,ale na PC jedno kolo trva treba 40 minut... No, ale stejne brzo bude moznost pripojit nejakej box na nahravani jako na ps3 a pak si clovek bude nahravat vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 mám dojem, že lepší bude počkat na nějaký podrobnější youtube nebo až to budeme mít v pazourách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Jasně,ale ja nemyslim celej zapas... spis jen ty momentky ktery za to stojí... jinak co jsem koukal,tak lidi co delají na ps4 live stream i s kamerou tak vsichni uploadujou jen ve 480...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 treba to jde nejak nastavovat ale bylo nekolikrat potvrzeny ze zvlada max 720p/30fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Nechcete toho nechat kua? Ještě to ani není na trhu a jedna baba povidala.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 treba to jde nejak nastavovat ale bylo nekolikrat potvrzeny ze zvlada max 720p/30fps No tak to bohate stačí... Ja to používat stejně nebudu,spíš mě to jen zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 No hlavně ty videa nepůjdou uploadovat na Youtube a ani přetáhnout na flešku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 za par mesicu tohle urcite pridaj predstavte si kdyby na launch tam narvali fakt vsechno co by pak behem let na ps4 oznamovali ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Hry? :D a taky vylepšení a updaty těch programů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 No ja ted koukam na twitch a teda nic moc... Ta stranka mi pripada takova neprehledna... jinak uz se tam zacinaji ukazovat streamy z ps4,prevazne Killzone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Mel jsem objednanou PS4 v momentu spusteni předobjednávek,samotnou s kamerou,u ElviaPro coz je hlavni partner Sony abych mel jistotu ze bude a volala mi pani jestli mi to muze zmenit na bundle 2xDS,kamera,Killzone,doufam ze okolo toho 13.11... :) Knack mi nikdo nenutil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 tak panove kdo ma koule dat kolik korun a mit na 100% ps4 doma http://www.zavvi.com/ps4-hardware/ps4-new-sony-playstation-4-hardcore-gamer-bundle/10872763.html?utm_source=ENZ-_PS4Bundle&utm_medium=email&utm_campaign=ENZ-_2094650821&affil=thgemail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Tak na to koule nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Cožpak o to, koule bych na to měl, ale nejdřív bych musel poslat mozek na dovolenou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 zas tak hrozna cena to neni kdyz to clovek porovna s ps3 launch cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.