Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

No mně už začaly včera na PS3 chodit zprávy, který mají dole v podpisu, že byly odeslány z jiného zařízení, což bude hádám ta mobilní aplikace, takže by to mělo normálně fachat.

To uz chodi od updatu vity na fw 3.0 takze to nebude tim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela hezky video jak funguje share button atd...Jinak premysleli jste co se bude dít s postavou zatímco budete uploadovat?Myslim jako,např.budu hrát Battlefield,zastřelim někoho - dam to uploadovat - a co moje postava ve hře? Může jí někdo zastřelit,nebo budu neviditelný? Pokud bych ale nebyl videt,tak by se to dalo docela dobře zneužít..Příklad : prohráváte a utíkáte- tak rychle zmačnknu share button a mam klid,snad na to mysleli a nebude to tak....

Odkaz ke komentáři

No na tom videu prave uploaduje hned...

Spoock : tak to je fajn...

EDIT : Jeste je otazka kolikrat to pujde... Tech momentu ktery si treba budes chtit pozdeji ulozit muze byt vice...

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

asi aby bylo videt, ze ps4 oproti trojce je rychla a muzes s ni delat veci ihned... ale je to tak jak pisou kluci, uklada to videa s cislama, (napr knack001, knack002... treba?), a pak si vyberes co se ti libi a to uploadujes dal.(

na tom rozboru z eurogameru to bylo videt) - kecam, na zingu... c57d297a-89933.jpg

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

otazka je, jak to bude vyuzitelny v realu... napr fragy z BF4, to musi clovek nahravat celej zapas a az pak z toho taha jednotlivy povedeny killy, nevim jestli to takhle ma nejaky vyuziti tenhle jejich system. To aby clovek byl telepat a predem vedel ze se mu povede dobrej kill :)

Odkaz ke komentáři

Nevim,ale v Battlu bych to spis videl tak ze se mi bude např. 5 minut dařit a zakoncim to nejakou paradou - tak to proste dam rovnou sdilet - ps4 nahrává posledních 15 minut - tak si vyberu tu cast co chci uploadovat a potvrdim... snad jsi me pochopil...

Odkaz ke komentáři

Mel jsem objednanou PS4 v momentu spusteni předobjednávek,samotnou s kamerou,u ElviaPro coz je hlavni partner Sony abych mel jistotu ze bude a volala mi pani jestli mi to muze zmenit na bundle 2xDS,kamera,Killzone,doufam ze okolo toho 13.11... :) Knack mi nikdo nenutil :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu