Knabo Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Co myslíte, že půjde hrát na testovacích konzolích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Tipuju ze tam bude Knack a demo Fifa 14 jako je to na stojanech v Usa.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 ja nevim jak vy,ale ja jsem nikdy na testovacich konzolich moc nehral, clovek nikdy nevi, jak nemoci jsou na ovladacich. Bude to proste zase jen playstation, s trosku jinym menu a funkci. Popravde mam doma stejne vsecho od sony,takze playstation,vita,tv atd. takze se v menu orientuji do peti minut. Rad si to doma vyzkousim za mesic v klidu sam. Stejne hrat na tom budu az nekdy pristi rok, az bude co. I kdyz je pravda,az to prijde na sklad,budu urcite u prijmu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Má dotaz o hledně několika funkcí. Měl jsem xbox a tak nevím jak to funguje u PSka. Dá se změnit v dashboardu pozadí ( třeba stáhnuté z netu ze hry nebo tak něco) nebo to bude stále modré pozadí? A jestli existuje v ČR technická podpora PSka jak to má microsoft? díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 co vim tak ze zacatku pozadi menit nepujde,ale casem s nejaky updatem ano, no "ceska" podpora tady nejaka je,ale je na slovensku a moc kvalitni zrovna neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 SONY tu má oficiální pobočku, takže technická podpora tu je, PS4 ta témata zatím mít nebude, ale jsem si jistý, že do budoucna něco vymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 díky pánové za informace. Nejsou to podstatné věci . S tou podporou jsem spíše myslel co se týče ohledně účtu a SW. Nastavení platební karty , blokování automatického strhávání za plus PSN a pod. Něják se do toho dostanu. Ještě mě celkem překvapilo, že Pskovej gamepad nemá klasický tužkový baterky ale vestavěnej aukumulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 No po zkusenostech se sony uz radsi nikdy svou platebni kartu vkladat nebudu. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 ja jsem mel na ps3 4 roky vlozenou platebni kartu a nikdy problem nebyl. Akorat jsem si to musel odstranit kvuli vite,tak diky dotykovemu ovladani nevite, co si omylem koupite. Jeden dvojklik a penize fuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Navic teda ps store se mi zda az nehorazne predrazeny.Dig.verze her a jsou vetsinou drazsi nez fyzicka placka z obchodu. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 A co si myslíte o poloze konzole, jestli bude na tom líp ve vertikální poloze, nebo horizontálně. U Xboxu ONE bude možnost jen horizontálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 tak logicky bude na tom lip ve vertikalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Záleží na preferencích... Vertikální je hezčí a zabere míň místa, ovše horizontální nedělá tolik hluku a lépe chladí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Ja nevim ale pokud bude disk v mechanice tak by mi prislo logicky spis horizontalni Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 A ještě poslední technická otázka, dá se taky hra insalovat na HDD aby konzole nebyla tolik hlučná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Jo,ale pro spusteni budes potrebovat mit disk v mechanice Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 To je jasný. Jinak teď jsem ještě koukal na různý videa, a další plus PSka je že zdroj je uvnitř a ne jak u xka velká cihla , která bude jenom zavazet:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) ja jsem mel na ps3 4 roky vlozenou platebni kartu a nikdy problem nebyl. Akorat jsem si to musel odstranit kvuli vite,tak diky dotykovemu ovladani nevite, co si omylem koupite. Jeden dvojklik a penize fuc nákup si můžeš ještě potvrzovat heslem, já to musel přidat, protože si mladej ve 4 letech na PSPčku koupil přes manželky účet hru se slovy: "Tati, vono mi to de!", naštěstí Minisku za pade:) jinak s platební kartou na Store nikdy žádnej problém, před hackem PSN ani po něm, číslo karty tam není celé a CVC se nezobrazuje... Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 S platební kartou jsem taky nikdy problém neměl... A že bych omylem napsal své 16 místné heslo se mi nestává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Umberto : No ono se to vezme vyhoda.Dnes treba na IGN psali ze by to zase jako vyhodu nevideli,kvuli prehrivani.Ale tak verim ze to maj dobre vyreseny. Readdy_B : Poku ale jednou vlozis cv kod do konzole tak uz ho znovu zadavat nemusis ne? Jen potvrdis nakup( jestli se pletu tak me opravte,dlouho jsem tam nic nekupoval),coz znamena ze tyhle udaje jsou ulozeny v systemu...a kdyz ti nekdo hackne system? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Umberto : No ono se to vezme vyhoda.Dnes treba na IGN psali ze by to zase jako vyhodu nevideli,kvuli prehrivani.Ale tak verim ze to maj dobre vyreseny.Readdy_B : Poku ale jednou vlozis cv kod do konzole tak uz ho znovu zadavat nemusis ne? Jen potvrdis nakup( jestli se pletu tak me opravte,dlouho jsem tam nic nekupoval),coz znamena ze tyhle udaje jsou ulozeny v systemu...a kdyz ti nekdo hackne system? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk nemusíš, ale jakmile se budeš hrabat v platebních údajích v konzoli, musíš CVC zadat znovu, protože pole je prázdné. platební údaje nejdou vysosat od Sony, ale musela by se hacknout platební brána při zadávání platby a to zase není tak jednoduché, to tě spíš ukradnou údaje kamerou na bankomatu:) řeším v práci implamentaci platební brány 3D Secure v našich eshopech a na platební udaje a hesla karty zákazníka "nevidím", to jde mimo eshop a platba probíhá na stránce příslušné platební služby. A hack PS3 v tomhle taky nepomůže, ty údaje tam prostě nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 nevidim duvod,proc by se nekdo snazil hacknout tvuj account a nakoupit ti tam hry,co by z toho mel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Ok diky.Aspon jsem chytrejsi. ;-) Headhot : Ono by slo spis o zneuziti osobnich udaju,cislo karty,cv atd... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 jeden pro vas nedockavce :) myslim, ze ty lamicky na youtube se muzou ucit :) pred ostatnima lidma co si tam stojej frontu z garazi do obchodu na koupi ps4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 To by me asi trefilo kdybych po dvou dnech prisel na radu a bylo vyprodano:-)... Jinak obdiv tedy.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.