Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

ja nevim jak vy,ale ja jsem nikdy na testovacich konzolich moc nehral, clovek nikdy nevi, jak nemoci jsou na ovladacich. Bude to proste zase jen playstation, s trosku jinym menu a funkci. Popravde mam doma stejne vsecho od sony,takze playstation,vita,tv atd. takze se v menu orientuji do peti minut. Rad si to doma vyzkousim za mesic v klidu sam. Stejne hrat na tom budu az nekdy pristi rok, az bude co.

I kdyz je pravda,az to prijde na sklad,budu urcite u prijmu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má dotaz o hledně několika funkcí. Měl jsem xbox a tak nevím jak to funguje u PSka. Dá se změnit v dashboardu pozadí ( třeba stáhnuté z netu ze hry nebo tak něco) nebo to bude stále modré pozadí? A jestli existuje v ČR technická podpora PSka jak to má microsoft? díky za odpověd.

Odkaz ke komentáři

díky pánové za informace. Nejsou to podstatné věci . S tou podporou jsem spíše myslel co se týče ohledně účtu a SW. Nastavení platební karty , blokování automatického strhávání za plus PSN a pod. Něják se do toho dostanu. Ještě mě celkem překvapilo, že Pskovej gamepad nemá klasický tužkový baterky ale vestavěnej aukumulátor.

Odkaz ke komentáři

ja jsem mel na ps3 4 roky vlozenou platebni kartu a nikdy problem nebyl. Akorat jsem si to musel odstranit kvuli vite,tak diky dotykovemu ovladani nevite, co si omylem koupite. Jeden dvojklik a penize fuc

nákup si můžeš ještě potvrzovat heslem, já to musel přidat, protože si mladej ve 4 letech na PSPčku koupil přes manželky účet hru se slovy: "Tati, vono mi to de!", naštěstí Minisku za pade:) jinak s platební kartou na Store nikdy žádnej problém, před hackem PSN ani po něm, číslo karty tam není celé a CVC se nezobrazuje...

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odkaz ke komentáři

Umberto : No ono se to vezme vyhoda.Dnes treba na IGN psali ze by to zase jako vyhodu nevideli,kvuli prehrivani.Ale tak verim ze to maj dobre vyreseny.

Readdy_B : Poku ale jednou vlozis cv kod do konzole tak uz ho znovu zadavat nemusis ne? Jen potvrdis nakup( jestli se pletu tak me opravte,dlouho jsem tam nic nekupoval),coz znamena ze tyhle udaje jsou ulozeny v systemu...a kdyz ti nekdo hackne system?

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Umberto : No ono se to vezme vyhoda.Dnes treba na IGN psali ze by to zase jako vyhodu nevideli,kvuli prehrivani.Ale tak verim ze to maj dobre vyreseny.

Readdy_B : Poku ale jednou vlozis cv kod do konzole tak uz ho znovu zadavat nemusis ne? Jen potvrdis nakup( jestli se pletu tak me opravte,dlouho jsem tam nic nekupoval),coz znamena ze tyhle udaje jsou ulozeny v systemu...a kdyz ti nekdo hackne system?

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

nemusíš, ale jakmile se budeš hrabat v platebních údajích v konzoli, musíš CVC zadat znovu, protože pole je prázdné. platební údaje nejdou vysosat od Sony, ale musela by se hacknout platební brána při zadávání platby a to zase není tak jednoduché, to tě spíš ukradnou údaje kamerou na bankomatu:) řeším v práci implamentaci platební brány 3D Secure v našich eshopech a na platební udaje a hesla karty zákazníka "nevidím", to jde mimo eshop a platba probíhá na stránce příslušné platební služby. A hack PS3 v tomhle taky nepomůže, ty údaje tam prostě nejsou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu