Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Mozna další špatna zprava,packy ( analogy) u ovladače pry moc nevydrží....snad se to nepotvrdí...:'(

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1460204_10152037029207456_1723289391_n.jpg

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Přijde mi to jako schválně poškozený. Nechce se mi věřit, že to někdo za tak krátkou chvíli regulérně odkrágloval během hraní. Zřejmě nějakej závistivej Xbot :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja hlavne doufam ze pokud bude konzole na stojato tak tam bude nejaka zarazka aby nevypadlo cd...to se mi pravidelne stava u xka,pritelkyne kocour se ochomejta u konzole,otevre nechtene dotykovou mechaniku a cd vypadne.

Odkaz ke komentáři

Je to pořád všechno spekulace...poškozený klobouky, sabotáž v továrně a podobný. Ano určitě je to o tom jak se kdo o to stará. Když je někdo nervák tak ty kloboučky klidně oddělá za krátkou dobu, já jsem několikrát na xku zprasil kloboučky. Jediný co je , že někomu konzole bliká modře nebo svítí červeně z důvodu přehřátí a to bude holt řešit záruka. A co se týče HDMI kabelu, stejně mám svůj pozlacenej a vyzkoušenej, ten tam dám a hotovo:-)

Odkaz ke komentáři

Hdmi resit nebudu...Nacpu tam svuj 24 kar. Profigold a nic neresim...Ale pravda je ze v packach na xko mam normalne od prstu vytlaceny dulky...snad to DS vydrzi....

Edit : ne ze bych se k tomu choval jako prase,ale asi mam tezky prsty nebo nevim :-D

Odkaz ke komentáři

Hdmi resit nebudu...Nacpu tam svuj 24 kar. Profigold a nic neresim...Ale pravda je ze v packach na xko mam normalne od prstu vytlaceny dulky...snad to DS vydrzi....

Edit : ne ze bych se k tomu choval jako prase,ale asi mam tezky prsty nebo nevim :-D

Jsi mě pobavil s těma prstama...kolik váží:-)
Odkaz ke komentáři

Válku vyhraje ten, kdo prodá v průměru nejvíc her na zákazníka, ne? Z HW má nejvíce šušní snad jen Nintendo.

Výdrž kloboučku na gamepadu je individuální, pokud jsi nervák, tak zmrvííte kdejaký ovladač. Já jsem slušný hráč, takže mi spíš odejde dřív akumulátor nebo elektronika v ovladači, než páčka.

Odkaz ke komentáři

může být rozbalený ,ale chce na to při tom rozbalování myslet,aby se to zase zabalilo tak jak to bylo a nenaúčtovaly pak přebalení zboží ,už jsem takhle vracel dvě nefunkční LCD TV ,ale můžou ti vrátit peníze do 30dnů záleží na prodejci,některý vrátěj peníze hned.

Někdo taky psal že na PS4 hrál v pohodě 45min, pak jí vypnul a když jí chtěl znova zapnout tak už nešla...

Upraveno uživatelem Rekwon1
Odkaz ke komentáři

- jo, když to rozbalíš, sotva vyzkoušíš zda to pojede

- s tím zda to bude vadný kus nebo ne si zase až tak těžkou hlavu nedělám, protože záruka to jistí, v nejhorším ti vrátí prachy a koupíš jinde, pro mě je důležité, že jdu do nextgenu, v době, kdy ještě nejsou tituly, které musím hrát hned teď je reklamace příjemnější, než v době, kdy si chceš zahrát třeba nové Infamous nebo MGSV a s tím si koupíš vadnou konzoli, to by mě asi jeblo, já si třeba žádný velký titul ke konzoli nekupuju, zatím, spíš se spolehnu na PSN+ a nějaká dema, škoda, že Killzone nemá SP demo

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu