pilulkin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Mozna další špatna zprava,packy ( analogy) u ovladače pry moc nevydrží....snad se to nepotvrdí...:'( https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1460204_10152037029207456_1723289391_n.jpg Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Přijde mi to jako schválně poškozený. Nechce se mi věřit, že to někdo za tak krátkou chvíli regulérně odkrágloval během hraní. Zřejmě nějakej závistivej Xbot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 No ja hlavne doufam ze pokud bude konzole na stojato tak tam bude nejaka zarazka aby nevypadlo cd...to se mi pravidelne stava u xka,pritelkyne kocour se ochomejta u konzole,otevre nechtene dotykovou mechaniku a cd vypadne. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Je to pořád všechno spekulace...poškozený klobouky, sabotáž v továrně a podobný. Ano určitě je to o tom jak se kdo o to stará. Když je někdo nervák tak ty kloboučky klidně oddělá za krátkou dobu, já jsem několikrát na xku zprasil kloboučky. Jediný co je , že někomu konzole bliká modře nebo svítí červeně z důvodu přehřátí a to bude holt řešit záruka. A co se týče HDMI kabelu, stejně mám svůj pozlacenej a vyzkoušenej, ten tam dám a hotovo:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Hdmi resit nebudu...Nacpu tam svuj 24 kar. Profigold a nic neresim...Ale pravda je ze v packach na xko mam normalne od prstu vytlaceny dulky...snad to DS vydrzi.... Edit : ne ze bych se k tomu choval jako prase,ale asi mam tezky prsty nebo nevim :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 těžký prsty jo tím to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Hdmi resit nebudu...Nacpu tam svuj 24 kar. Profigold a nic neresim...Ale pravda je ze v packach na xko mam normalne od prstu vytlaceny dulky...snad to DS vydrzi.... Edit : ne ze bych se k tomu choval jako prase,ale asi mam tezky prsty nebo nevim :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Jsi mě pobavil s těma prstama...kolik váží:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 To jsem rad:-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Playstáci já bych to tak neřešil to blikající světlo..prošel jsem snad všechno a bylo mi to divný (viz zde) http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-18-jak-rozumt-modre-blikajici-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Stejne valku konzoli vyhraje ta ktera pujde.prvni hacknout :-D ....ted me hl.neukamenujte,bylo to mysleny jako joke :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Válku vyhraje ten, kdo prodá v průměru nejvíc her na zákazníka, ne? Z HW má nejvíce šušní snad jen Nintendo. Výdrž kloboučku na gamepadu je individuální, pokud jsi nervák, tak zmrvííte kdejaký ovladač. Já jsem slušný hráč, takže mi spíš odejde dřív akumulátor nebo elektronika v ovladači, než páčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 A jak si všude každý stěžuje že mu nejde PS 4,to je jako tolik vadných kusů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 0,4 procenta ...na milion vyexpedovanyck kusu to neni spatny.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 No asi mě omejou ,jestli to doma zapnu a nebude to fungovat tak jak má :) ,ale do 14 dnů se to dá vrátit bez udání důvodu a počkám na další co mám objednanou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Nikde nemůžu nikde najít unboxing bundlu s KZ4, kamerou a druhým ovladačem. Nevíte o nečem? Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Jo da bez udani duvodu ale nesmi byt zbozi rozbaleny pokud se nepletu - tedy aspon to tak bylo kdyz jsem delal v elektru...ja jsem rozhodlej si ho nechat v prodejne vyzkouset Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) může být rozbalený ,ale chce na to při tom rozbalování myslet,aby se to zase zabalilo tak jak to bylo a nenaúčtovaly pak přebalení zboží ,už jsem takhle vracel dvě nefunkční LCD TV ,ale můžou ti vrátit peníze do 30dnů záleží na prodejci,některý vrátěj peníze hned. Někdo taky psal že na PS4 hrál v pohodě 45min, pak jí vypnul a když jí chtěl znova zapnout tak už nešla... Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem Rekwon1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 - jo, když to rozbalíš, sotva vyzkoušíš zda to pojede - s tím zda to bude vadný kus nebo ne si zase až tak těžkou hlavu nedělám, protože záruka to jistí, v nejhorším ti vrátí prachy a koupíš jinde, pro mě je důležité, že jdu do nextgenu, v době, kdy ještě nejsou tituly, které musím hrát hned teď je reklamace příjemnější, než v době, kdy si chceš zahrát třeba nové Infamous nebo MGSV a s tím si koupíš vadnou konzoli, to by mě asi jeblo, já si třeba žádný velký titul ke konzoli nekupuju, zatím, spíš se spolehnu na PSN+ a nějaká dema, škoda, že Killzone nemá SP demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Je fakt že z her není moc na výběr,zatím koupím NFS a počkám až někdo dohraje killzone z bundlu a bude ho prodávat,jinak ty hry co budou zdarma na PSN+ to mi vůbec nic neříká,ale asi je vyzkouším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 unbox s 2 ds4 kz a kamerou nebude dokud to nevyjde v EU ptz v usa tenhle bundle nemeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Tzn. počkat si do 29.11.2013 Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Tak to je poslední ode mně odkaz..a je tam i jak hraje BT4 Akorát to s tím kecáním přehání :( Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Zdarec, chci se zeptat, když u nás v prosinci vyjde PS4 bude na +sku ještě zdarma ke stažení Contrast? Pokud ne, tak to bude dost nefér, díky za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 PS+ Prosinec pro PS4 bude Contrast a Resogun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Mohl by Rockstar vylepšit a poupravit GTA V a hodit to i na nový konzole. A když tak přemýšlím tak kutí taky na Red Dead Redemption 2, tau ž určitě bude na PS4:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Ja myslim ze gta na nextgen urcite bude....A az vyjde novej Read dead? Nejdrazsi sberatelka to jistí :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.